Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YnSs58

2 Mart Cuma (Bugün ) Saat 20.00 de #dolandırıcıGeneralMobile hashtag iyle şikayetlerimizi yazalım.

Herkese duyuralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de garanti diye bir olay yalandır. Sinir sahibi olursunuz. O nedenle garantisi var diye saçma sapan Samsung'lara GM lere para vermeyin. Xiaomi ya da Oneplus gibi telefonlar alın.

• ShiftDelete.net'in gazına gelip Huvai,GM cihazları almayın.Bu firmalardan para aldığı için bu cihazları övüyorlar..

Xiaomi de almayın Ülkemizde garantisi yok.Paralel ithalat dükkan garantisi var.
  • Ben gm 5 plustan çok memnunum hala hanımda var kullanıyor. Gm 4 vardı oda çok güzeldi.

Serviste çok iyiydi gm 4 ün ekranı bir saatte değişti

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Eşimde gm5 plus var. Orjinal şarj aleti ile şarja taktığım zaman 2 saniye şarj alıyor daha sonrada şarjı kesiliyor. Pil ayarlarından baktığımda kablo bağlı olduğu halde 'Şarj olmuyor' yazıyor.

İlginçtir orjinal olmayan adaptörlerle şarj etmek istediğimde sorunsuz bir şekilde şarj ediyor. Bu durumu yaşayanınız oldumu?

• Gm çöp diyenlere saldırmayı biliyordunuz, oh olsun size.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Huawei servisi ve telefonları yüksek duzeyde. Gm gibi çöp bir markaya karıştırmayın!

• Dünya'da Huawei ve GM tercih edilen telefonlar değil.
    Sadece bizim ülkemizde reklam verip iyi bir şey gibi tanıtılan telefonlar.
  • Belliki telefonu araştırmadan almışınız gm,reader vb telefonları almayın aldırmayın.Telefonda iyi markaları öneririm xiaomi,huewai,oneplus gibi.
  • Discovery modelinde ki kronik soket sorunundan dolayı onlarca kişiden alınan paraları unutmayın unutturmayın.
  • Geç bu işleri dolandırıcıymış 900 lira verip telefon alıyorsun sonrada laga luga ediyorsun.
    Bende de gm5+ var ben niye 1.5 yıldır servise göndermedim, patır puturda yere düşüyor.
    Verdiğim paraya fazlasıyla değdi, aynı parayı verip aldığım samsunglar 6. aya varmadan yavaşlıyordu.
    Sen ne dersen de ben memnunum arkadaş, benim için zorunlu gelen fb uygulaması gibi ıvır zıvırların olmaması bile yeterli.
    Android One iyi ki yapmışlar, madem güncelleme almadı diye telefonu kötüleyeceksiniz sizde gidin daha iyisini alın arkadaşım.

Kimse size telefonu da zorla satmadı, bence konu dislike.
  • Vestel ı hiç sevmeme rağmen bir fabrikası veya montaj yapılacak bir yeri var diye düşünüyorum.Bu GM yerli diye satılıyor da ülkemizde herhangi bir üretimi vs tesisi var mı?

Kötülemek maksadım yok sadece yerli ise ne kadarı yerli öğrenmek istiyorum.

Sadece etiket basıp fason bir malı yerli diye milleti kandırmak hiç hoş değil.

• Zuhahaha samsung s8 e bile geldi oreo.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Dünya'da Huawei ve GM tercih edilen telefonlar değil.
    Sadece bizim ülkemizde reklam verip iyi bir şey gibi tanıtılan telefonlar.

Dunayda huawei tercih edilmiyor bilginiz hatali.

https://www.google.com.tr/amp/s/www.theverge.com/platform/amp/2017/9/6/16259810/huawei-apple-global-smartphone-sales

Buradan da acikca anlayabilecrginiz gibi, huawei dunyada gecen yil oldukça iyi bir satis rakamina ulasmis , hatta apple’i shipment ( telefon sevkiyati) konusunda geride birakmayi basarmistir.

https://www.statista.com/statistics/299128/global-market-share-held-by-huawei-smartphones/#0

Bu linkten de bakarsaniz, sirketin yildan yila satislarini arttirdigini ve su an %10.4 pazar payina sahip bir durumda oldugunu gorursunuz.

Ve son olarak huawei dunyanin en buyuk 3. Ureticisi oldugunu gosteren ve idc internet sitesinde yer alan arastirmanin linkini buraya koyuyorum. Bu sitenin yayinladigi arastirmanin sonuclari, neredeyse tum teknoloji dunyasi tarafindan kabul gormektedir.

https://www.idc.com/promo/smartphone-market-share/vendor

• Arkadaşlar ben de 11 kez yanlış duymadınız tam 11 kez servise vermeme ve 3 kez değişim yapılmasına rağmen hala arızalı cihaza sahiptim. En son Tüketivi Hakem Heyetine gittim ve şükür kurtuldum o firmadan . Bir daha da bulaşman İnşallah ... sizde bulaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Vestel ı hiç sevmeme rağmen bir fabrikası veya montaj yapılacak bir yeri var diye düşünüyorum.Bu GM yerli diye satılıyor da ülkemizde herhangi bir üretimi vs tesisi var mı?

Kötülemek maksadım yok sadece yerli ise ne kadarı yerli öğrenmek istiyorum.

Sadece etiket basıp fason bir malı yerli diye milleti kandırmak hiç hoş değil.

https://www.generalmobile.com/tr/hakkimizda/iletisim

https://www.google.com.tr/maps/uv?hl=tr&pb=!1s0x14caaf687a1225d1%3A0xd86a7b3ecc742138!2m22!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m16!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!2m2!1m1!1e6!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipP1ZbEK6pICIyu0Z8ZybmhNqqkjPPR6RkPmFWLN%3Dw213-h160-k-no!5sgeneral%20mobile%20fabrikas%C4%B1%20nerede%20-%20Google%27da%20Ara&imagekey=!1e10!2sAF1QipP1ZbEK6pICIyu0Z8ZybmhNqqkjPPR6RkPmFWLN&sa=X&ved=0ahUKEwjqiOrihM3ZAhVF-aQKHRAmBikQoioIwwEwCw
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gm8 çıktı ya android one platformundaki modellere ne kadar geç güncelleme verirsek Gm8 den o kadar çok kazanırız mantığını benimsemişler anlaşılan ticaret ahlakı bu olsa gerek...

Gidin xiaomi alın huawei alın kalite görün!

• Bugün Saat 20.00 de #dolandırıcıGeneralMobile hashtag iyle General Mobile ile ilgili şikayetlerimizi dile getirelim. Uğradığımız haksızlıkları yazalım.

• Kendimi bildim bileli ne gm nede huawei aldım, hep samsung lg bilindik markalardan kullandım, lakin gözüm hep xiaomi ye kaydı, bundan 3 ay önce, en sonunda xiaomi redmi note 4 4gb 64gb modelini aldım ve halen kullanmaktayım. 1000 tl gibi bir fiyata bu özellikleri veren başka firma varsa buyursun önden :D
    Hep söylerim gm almayın aldırmayın pişman olursunuz.
    1000 tlye taş gibi telefonlar var, bırakın şu en pahalısı en iyisi saçmalığını, bütçenize göre onlarca telefon var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.