Şimdi Ara

Gm banlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu günlerde GM olanlar herkesi banlamaya başladılar.bugün bir şoka uğradım 2 senedir şu oyunu oynuyorum bir kere 30 lv çarım olmadı ulaşamadım kısmet olmadı .belki gülebilrisiniz ama gerçek dün 27 lv oldum bugün banlandim ne bot kullanıyorum ne de loader yada başka bişey şans ım hiç yok böle giderse hiç olmicak acınıcak haldeyim zaten iyide kasamıyom 2 ayda zaten 27 lv olmuşum burnumdan geldi en fazla 27 lv oldum zaten niye bu kadar kötü şansım var benim ben neyaptım ya ah gm ah

Gm banlaması

• Hadi sana GEÇMİŞ olsun

Neden ıd ni gizledin ki ? Zate char ban yemiş
    Hadi ıd yi gizledin pw neden ?
  • geçmiş olsun arkadaşım walla bende 2-2.5 senedir oynarım ama banlanan charım yoktur...walla net cafeden fln girdi isen ve orda laoder fln belki warsa bir ihtimal olabilir..
  • - 30 lvl temizliği diyebiliriz..gold botlarda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 30 Temmuz 2008; 0:40:53 >
  • Bende banlandım galiba. Bakımdan sonra girdim ama oyuna bir sorun yoktu. Ban listte adımda yok. Chara üzülmedimde içindeki paralara ve 5 lvl guild masterıydı guild gitti ona üzüldüm.
    Bu guildin masterlığını başka chara aktarabilimiyiz bi yolu varmıdır acaba?
  • Bide id'i gizlemişsin Nese yinede geçmiş olsun.
  • geçmiş oLsun yeniden kasarsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Faceit ban sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pw gizli yıldızlardan anlıcaktık halbuki x-ray gözlükle
  • geçmiş olsun kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leech King -- 30 Temmuz 2008; 0:56:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

- 30 lvl temizliği diyebiliriz..****otlarda dahil

-30 lvl olduğunu sanmıyorum.Benim yeğenin yeni charı banlandı 44 lvl warrior-bard...(Yeni derken 2-3 hafta oluyo açalı)
  • Şimdi bu şahıs benim zavallı kuzenim

2 ayda 26 level olan çocuğu 2 saate 27 yaptım ama Banlandı halen gülüyorum

GEÇMİŞ olsun ne diyim bi 3 ayda daha otur 30 olursun
  • silk almadıysan banlanmışındır bunlar bole para yedırırsen banlanmassın işte Jm nin gerçek yuzu
  • masteryligi aktarirsin uyelerden birisi gider npc ye vote transfer leardship e tiklar tabi master minmuım 15gün pasfi olcak oyle oluoyr
  • " agalar ciyem*beni de bot kullanmadığım ve her gün silk aldığım için banladı , 10 ayda lv 40 olmuştum . En yüksek lv çarım*dı , çok gıraldı* .

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

• 1 günde 32+ oluyorum. Sen nasıl 2 ayda 27 oluyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyrexia

" agalar ciyem*beni de bot kullanmadığım ve her gün silk aldığım için banladı , 10 ayda lv 40 olmuştum . En yüksek lv çarım*dı , çok gıraldı* .

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

• quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

Orjinalden alıntı: Pyrexia

" agalar ciyem*beni de bot kullanmadığım ve her gün silk aldığım için banladı , 10 ayda lv 40 olmuştum . En yüksek lv çarım*dı , çok gıraldı* .

*

Ciyem = Gm
    Çar = Character
    Gıral = Kral

sorunların var

Kesinlikle sorunları var .

Konuyu açan yalan sölemiyor gerçektende 2 ayda 27 level olabilir kapasite meselesi

• 2 ayda 27 lvl, hakikaten gecmişolsun kardeş... büyük kayıp doğrusu
  • napiim işte bende o kadar kasıom herkes annasını karnından sro cu doğmuyor . gülebilirsiniz öle hatadan dolayı özür bu arada kullanmadığım ikinci accaount da banlandı
  • hiç merak etme kardeşim. ben ocak 2007 de başladım oyuna. 1 leveldan tek başıma farmlı 15 level char kastım 1 haftada. 500-600 sp geldi. adam gibi hiç skill açmadım farm olsun diye. 3 aya yakın oynadım elimdekiler 1,4k sp ve 23 level ve yanında kurdu olan bir char. bu charı kasmadan önceki 3 ayı da 22 level glavier yaparak geçirdim. beni bowcu yendi pacheon açtım. intci yendi inte verdim. tavsiyem akademi bul, gir beleş plvl yapanlar var. 40 levela kadar kasıyorlar. olmadı onglara git pls free taxi de. o da olmadı forumdaki kişilerle arkadaşlıklar kur, akademisine adam arayan çoktur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.