Şimdi Ara

ıp ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim modenden 4arkadaş knight oynuyoruz ve hepimiz birden dc olduk ip ban yedik bunun bir çaresi yok mudur nasıl çözebilirim olayı bilgilendirir misiniz ip ban sınırsız mı banlandı demek sadece benim pc.mden mi bir daha giriş yapamam nedir acaba?

• Sınırsız olur 3rd party toolsa girer. Fakat etkili bir ticket ile açtırmanız mümkün. 4 arkadaşınızında oyun geçmişini inceletmeniz lazım. Level yüksek ise büyük ihtimal açarlar.
  • lwl yüksek 79 lwl wardı 2 arkadaş beraber kasıyorduk nasıl bir ticket yazmam lazım premıum da yok charlarda açılan konularada hep aynı cevabı veriyorlar yardımcı olur musunuz lütfen.incelediklerinde anlarlar zaten hepimiz farklı yerlerdeydik ama nasıl açıklıyabilirim bunu onlara?
  • Diğer arkadaşlardan biri koxp multi char sokma vs kullanıyormuydu
  • Söylemeyi unuttum koxp kullanmıyorsanız eğer şansınız büyük. Kullanmışsanız zor. İncelediklerinde bu seferde koxp kullandığınızı görürlerse yine açmazlar ama eğer kullanmadıysanız detaylı bir anlatım yapın hepinizde ayrı ayrı ticket atın. 4 kişinin aynı modemden girdiğini, neden böyle yaptığınızı, eğer gerekirse aynı yerde ikamet ettiğinize dair resmi evrak bile gönderebileceğinizi falan yazın. Ne kadar çok detay verir ayrıntıya girerseniz inandırıcılığınız o kadar artar. Böyle şeyleri dikkate alıyorlar. Birde atarlı şeyler yazmayın mümkün olduğunca nazik bir dille yazın sonuna "thanks for your help" falan yazın. Kendilerine yakın gördüklerine yardım ediyorlar. Ben bir arkadaşın 7 ay boyunca destan yazıp sildiremediği buga girmiş p.e leri tek ticketta sildirdim birde üstüne p.e verdiler. Her şeyi temiz bir dille çok açık anlatın ve nazik olun.
  • ingilizce mi olması lazım ticketin yardım oyuncu topluluğuna sorun kısmından konu açarak mı belirtmem gerek bunu? hayır hepimiz legaldik 2miz expte biri madende diğerimiz ise moradonda tezgah yapıyordu..ingilizce güzel bir dille dedğim yere mi yazıcam ticket hiç atmadımda bu mudur ticket oyuncu topluluğuna sorun kısmı? oraya 1kez yazdım gm hep aynı cevabı atıyor banada başkalarınada copy paste
    Jen
    DEC 02, 2011 11:42PM PST
    Merhaba,

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Uzulerek belirtiriz ki hesabiniz suresiz askiya alinmistir. Bu hesap uzerinden uygun olmayan girisimler gozlenmistir ki bu da Knight Online hizmet kosullari politikamiza aykiridir.

Hesabiniz tekrardan kullanima acilmayacak olup, bu hesap icin gelen biletler kapatilacaktir. Sizden ricamiz Musteri destek olarak hangi konularda destek alinip, nelere izin verildigine dair sitemize bir goz atmaniz.http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/?q=en/policies)

GamersFirst`u sectiginiz icin tesekkur ederiz.

• açılmaz hiçbir şekilde ayrıca bu senin hikayeye inanmadım arkadaş olayı filan...

neyse ip ban istemiyorsan her chara özel ip vereceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    permanent ban yedim (ibretlik)
    11 yıl önce açıldı
    Küfürden perma ban yedim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4+1 evde 4 arkadaş üni okuyoruz kalıyoruz neden mamal okıyımki burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremeses

4+1 evde 4 arkadaş üni okuyoruz kalıyoruz neden mamal okıyımki burda

her neyse işte...
    yani pcler ayrı olsa bile oyuna girşiniz tek ip üzerinden oldu..

2 ve sonrasına ip ban atılıyor eğer yine char kasıp oynucam diyorsanız ya diğer 3 pc nin iplerini değiştiriceksiniz(proxy)

yada euko da başlayıp ip ban olayı olmadan istediğiniz kadar tek ip den char açıcaksınız
  • eukoda ip ban olmamasının sebebi nedir?
  • quote:

eukoda ip ban olmamasının sebebi nedir?

bilemiyorum daha çıkartmadılar ilerki zamanlarda gelir ama çok hapis var deru apos hornet maden cardinal vs. gibi slotlarda kasan kişiler günde en az 1 kez hapise girmeyi göze almış demektir...

ben koxpsuz oynarım diyosan euko

yok ben koxpsuz yapamam diyosan usko ya devam edecen
  • euko beta durumda mı kastğımz charlar gidicek mi yoksa kalıcı mı euko sw leri şu anda ip banın geri dönüşü yok artık unuttum charlarımı 2 adet 80 lwl char gitti :S
  • quote:

euko beta durumda mı kastğımz charlar gidicek mi yoksa kalıcı mı euko sw leri şu anda ip banın geri dönüşü yok artık unuttum charlarımı 2 adet 80 lwl char gitti :S

Kalıcı
  • açılması zor unutun oyunu :(
  • ne güzel işte oyun sizi bırakmış
  • yok ben o kadar takmıyorum oyunu zatende boş yere emeğimin gitmesine sinir oluyorum ben sadece yoksa bağımlısı değilim bu oyunun :)
  • IRau ile aynı düşünüyorum, 4 arkadaş aynı modemden bağlandığı için ban yemez yani IP ban bundan çok daha farklı bir durum.

Öncelikle şunu belirteyim, IP ban multi client kullanan kullanıcılar için geliştirilmiş bir ayırt etme aracıdır otomatik değil, GM kontrolü ile çalışır, modem ile alakası yoktur.
    Sizin bu durumla karşılaşmanız için sabit IP kullanıyor olmanız, aynı zamanda ise diğer 4 bilgisayar ile aynı IPyi paylaşıyor olmanız gerekir ki bu durumda bilgisayarınız sizi aynı ağda IP çakışması olduğu için uyaracaktır, muhtemelen bunu göz ardı ettiniz.Aynı modemi paylaştığınız için banlanmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

IRau ile aynı düşünüyorum, 4 arkadaş aynı modemden bağlandığı için ban yemez yani IP ban bundan çok daha farklı bir durum.

Öncelikle şunu belirteyim, IP ban multi client kullanan kullanıcılar için geliştirilmiş bir ayırt etme aracıdır otomatik değil, GM kontrolü ile çalışır, modem ile alakası yoktur.
    Sizin bu durumla karşılaşmanız için sabit IP kullanıyor olmanız, aynı zamanda ise diğer 4 bilgisayar ile aynı IPyi paylaşıyor olmanız gerekir ki bu durumda bilgisayarınız sizi aynı ağda IP çakışması olduğu için uyaracaktır, muhtemelen bunu göz ardı ettiniz.Aynı modemi paylaştığınız için banlanmazsınız.

hayır multi ile ilgisi yok aynı ip den ban oluyor sadece...

yani sen tek pc den 10 char açsan multi ile ama hepsine ayrı ip versen ban yemezsin...

ama aynı ip den 3 char aç banlanırsın multi ile ilgisi yok ben detaylı bir araştırma yaptım ve şuanda kullandığım botun yapımcısıyla görüştüm..

• eğer ağdaki bir kişi çoklu char açmışsa diğer pc lerdeki legal playerlarda güme gider. ip ban sisteminin kurunun yanında yaşıda yaktığı bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

quote:

Orijinalden alıntı: S

IRau ile aynı düşünüyorum, 4 arkadaş aynı modemden bağlandığı için ban yemez yani IP ban bundan çok daha farklı bir durum.

hayır multi ile ilgisi yok aynı ip den ban oluyor sadece...

yani sen tek pc den 10 char açsan multi ile ama hepsine ayrı ip versen ban yemezsin...

ama aynı ip den 3 char aç banlanırsın multi ile ilgisi yok ben detaylı bir araştırma yaptım ve şuanda kullandığım botun yapımcısıyla görüştüm..

Bende KOL Admin ile görüştüm problem?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.