IRC DE IRC.ZURNA.NET ADRESINDEN SUREKLI BAN YIMEKTEYIM.BAN'I ENGELLEMEK ICIN BELLI ARALIKLARDA IP ADRESINI DEGISTIREN YA DA BAN I ENGELLEYEN BIR PROGRAM BILENLER VARSA YARDIMCI OLMALARINI RICA EDIYORUM....
steganos Internet Privacy adlı proxy programı derdine Garanti çaredir
iskra ;
Steganos IRC ye karismaz. AE2 Algoritmasini kullanir.. Yani sadece IE de gecerli olur..
surekli ban yiyosan bi IRC sunucusundan, olayi boyle illegal kurnazliklarla degil de dogru yolla cozmeyi dene.
oncelikle napiyosun da banliyolar, kanal kurallarina uymuyosan banlanirsin otesi yok. op cani sikilinca da seni banlar bunun da caresi yok, istenmedigin yerde durma.
yok serverdan direk k-line filan yiyosan o zaman adminlere bi sekilde ulas ya da mail at k-line mesajini paste et, durumu cozsunler.
ircde oyle belli araliklarda ip degistirmek diye bisey yok, ancak proxy kullanirsin BNC kullanirsin gercek ip'ni gizlersin, ama banlaninca yine banlanirsin.
CEVAPLAR ICIN ONCELIKLE HERKESE TESEKKUR EDIYORUM..
BEN SORUNU irc.zurna.net ADMIN LERIYLE HALLETMEYE CALISTIM AMA NEDENSE ONLARDA CARE BULAMADILAR.BAN I FILAN KALDIRIYORLAR BIR MUDDET SONRA YENIDEN BANLANIYORUM.BU NEYSE DE
steganos Internet Privacy PROGRAMIN BANA INTERNET EXPLORER DA NE GIBI AVANTAHI OLUR.BU PROGRAM NERELERDE KULLANILIYOR?
IP adresin dakikada 50 kere değişmiş gibi görünüyorsun Yani Başkaları senin IP numaranı sürekli farklı görüyor
iskra ;
Yine Yanlis :-))
Steganos Internet Explorer icindir.Proxy kullanmanizi saglar.Ve Sadece Web Sitelerinde ise yarar.Ayrica Bazi AE2 Algoritmasina sahip olan sitelerde ise yaramaz :-)
Arkadaşta internet explorerde ne işe yarar demiş.Ben irc dede ayni işi görür zannetmiştim ama explorerde yaptığını sende söylemişsin
IE de isini yapiyor ama tum sitelerde degil..
ya hocalar bu irc nedir? neyin nesidir, adres verin biz de girelim ya bizim basimiz kel mi? :-))) mirc demeyin sakin ona gecenlerde girdim vala surekli gelen trojanlara block demekten chat yapamadik ya eheh irc de mirc'in kardesi mi oluyor? :-)
irc internet relay chat kelimelerinin bas harfleri oliyo
mIRC de IRC ile ilk uyumlu iletisim araci idi ondan sonra Script ler mIRC nin uzerine modifiye edilip kullanilmaya baslandi.
Onun icin genelde Herkes mIRC der ama normali IRC dir :-)
-
maat;
Girdigin yere bagli eger uyari almak istemiyorsan ; Dont Accept Any Connection u secebilirsin .. Ki Mynet ve superonline gibi Chat ortamlarinda onu engellesen bile Inviter lar ve diger IRC araclari karsina cikar yani 1 agiz tadi ile chat yapman bazi ortamlarda oldukca zor :-))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme