IRau ile aynı düşünüyorum, 4 arkadaş aynı modemden bağlandığı için ban yemez yani IP ban bundan çok daha farklı bir durum.
Öncelikle şunu belirteyim, IP ban multi client kullanan kullanıcılar için geliştirilmiş bir ayırt etme aracıdır otomatik değil, GM kontrolü ile çalışır, modem ile alakası yoktur. Sizin bu durumla karşılaşmanız için sabit IP kullanıyor olmanız, aynı zamanda ise diğer 4 bilgisayar ile aynı IPyi paylaşıyor olmanız gerekir ki bu durumda bilgisayarınız sizi aynı ağda IP çakışması olduğu için uyaracaktır, muhtemelen bunu göz ardı ettiniz.Aynı modemi paylaştığınız için banlanmazsınız.
hayır multi ile ilgisi yok aynı ip den ban oluyor sadece...
yani sen tek pc den 10 char açsan multi ile ama hepsine ayrı ip versen ban yemezsin...
ama aynı ip den 3 char aç banlanırsın multi ile ilgisi yok ben detaylı bir araştırma yaptım ve şuanda kullandığım botun yapımcısıyla görüştüm..
Bende KOL Admin ile görüştüm problem?
Korktum multi acmicam
Kusura bakmayın inandırıcı gelmedi . Şimdiye kadar hiç duymadım böyle bir olay , siz muhtemelen multi ile 4 char açıp banlandınız .
İnternet kafede girenler niye yemiyo hiç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme