Şimdi Ara

GM Discovery 2 ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.sorum bu telefonu gösteren tanıtım videolarında antutu hepsinde farklı çıkıyor birinde 30.000 birinde 34.000
    2.sorumda beyaz plus alıcam vadafonda satışa çıkmış diyorlarda tarife ile normal satış yokmu hatsız alamıyacakmıyız anlayamadım nasıl iş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: punch20

1.sorum bu telefonu gösteren tanıtım videolarında antutu hepsinde farklı çıkıyor birinde 30.000 birinde 34.000
    2.sorumda beyaz plus alıcam vadafonda satışa çıkmış diyorlarda tarife ile normal satış yokmu hatsız alamıyacakmıyız anlayamadım nasıl iş bu

CEVAP VERİYORUM SORUNA

Discovery 2 alma
  • H0CA H kullanıcısına yanıt
    Neden ??? bende almayı planlıyordum detaylıca yazınız ayrıca bana gidip 1000+ tl lik LG vs Samsung önermeyiniz.

Taraf tutmayınız (Servis ile ilgili problemleri biliyorum GMD kullanıcısıyım)

Başka bir sorun ne var ?

Edit : Dokunmatik sorunu başlığını okudum Discovert II+ Da acaba aynı sorun devam ediyor mu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnicaL -- 11 Kasım 2014; 12:21:55 >
  • H0CA H kullanıcısına yanıt
    neden hocam ? açıklarmısın. dokunmatik ve servis sıkıntısından başka problem varmı

sorumun cevabını bilen varmı arkadaşlar merak ediyorum cidden
    tahminime görede
    3 sınıf telfon cıktı.
    1.sınıf 33-34bin civarı antuttu
    2.sınıf 31-32 bin civarı
    3.sınıf 29-30 bin civar

incelerseniz tüm antutular aynı fakat sınıfa göre
  • Arkadaşlar dokunmatik çok can sıkıyor belli bir süre sonra ve özellikle kendiliğinden çatlak oluşuyor.
    888 tl yada 830 her neyse niye vereyim az para değil sonuçta gidin pararlel ithalat S4 alın 900 TL rahat edersiniz.
    Vallahi önermiyorum kullanan biri olarak genede siz bilirsiniz.
  • dokunmatik yüzünden servise yollamıştım aldığımın ertesi günü. 21 günde geri yolladı şerefsizler. sadece yazılım güncellenmiş. iki üç gün düzgün çalıştı yine aynı problem başladı. almayın şu lanet markanın lanet telefonlarını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.