Şimdi Ara

GM Discovery 5.0 Key Lime Pie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biz burada 4.3 4.4 gelir gelmez tartışması yaparken adamlar işlemci 5.0 destekleyecek demiş.

GM Discovery 5.0 Key Lime Pie

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kesin ama gm resmi olarak vermeyebilir custom olarak gelecek emin olabilirsin.
  • Bu resmı ben paylasmıstım evet desteklıyor ama gm verır mı orasını bılemeyız ama 4.4 gelecek

• Yav süpersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Bu resmı ben paylasmıstım evet desteklıyor ama gm verır mı orasını bılemeyız ama 4.4 gelecek

emin misiniz?
  • Cikmayan seyi nasil destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Cikmayan seyi nasil destekliyor

“upgradable” demiş zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Case&Fair

quote:

Ya yukseltilemezse

• quote:

quote:

quote:

Ya yukseltilemezse

Şu an olmayan bir şeyin eksikliği hissedilmediğine göre bir kayıp olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya yukseltilemezse

Şu an olmayan bir şeyin eksikliği hissedilmediğine göre bir kayıp olmaz.

Dalga geciyorum hocam ya :D

• ÇÖP
  • süpersiniz android 5 kesin gelir diye düşünüyorum ama general mobile verir mi bilemem ama vermesi onun için daha hayırlı olur orasıda var tabi general mobile android 5 verirse artık telefon uçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboak -- 9 Kasım 2013; 22:12:50 >
  • Keylimepie diye birşey yok artık ismi sponsorlanıp KitKat oldu ve sürü numarası 4.4'dür.
  • doğmamış çocuğa don biçmek diye buna denir işte... Henüz çıkmamış bi android sürümüne nasıl oluyo da yükseltilebiliyormuş acaba.. Belki android 5.0 en az 2 gb ram isteyecek yada sadece 64 bit destekli işlemcilerde çalışacak olamaz mı? Google, kendi markası galalxy nexusa bile 4.4 vermedi bunu da hatırlatırım herkese
  • Android 5.0 Key Lime Pie diye bir sürüm yok ve çıkmayacak. Google her Android sürümüne alfabenin bir sonraki harfiyle isim veriyor; Android 4.4 KitKat ismiyle çıktı bu uüzden bir sonraki sürüm "L" harfiyle başlayacak. Ayrıca nir sonraki sürüm 5.0 olmayabilir; 4.5, 4.4.1 olabilir.
    Yani olay benim görüşüme göre tamamen yanlış. Hele önce 4.4 gelsin gerisini düşünürüz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Android 5.0 Key Lime Pie diye bir sürüm yok ve çıkmayacak. Google her Android sürümüne alfabenin bir sonraki harfiyle isim veriyor; Android 4.4 KitKat ismiyle çıktı bu uüzden bir sonraki sürüm "L" harfiyle başlayacak. Ayrıca nir sonraki sürüm 5.0 olmayabilir; 4.5, 4.4.1 olabilir.
    Yani olay benim görüşüme göre tamamen yanlış. Hele önce 4.4 gelsin gerisini düşünürüz :)

adam açıklamış gerçekten öyle

1.1 Astro 9 Şubat 2009
    1.2 Bender ?
    1.5 Cupcake 30 Nisan 2009
    1.6 Donut 15 Eylül 2009
    2.0/2.1 Eclair 26 Ekim 2009
    2.2 Froyo 20 Mayıs 2010
    2.3 Gingerbread 6 Aralık 2010
    3.0/3.1/3.2 (sadece tablet bilgisayarlar için) Honeycomb Şubat 2011
    4.0 Ice cream sandwich 19 Ekim 2011
    4.1 Jelly Bean 9 Temmuz 2012
    4.2 Jelly Bean 29 Ekim 2012
    4.3 Jelly Bean 24 Temmuz 2013
    4.4 KitKat ® Daha yayınlanmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderx06 -- 9 Kasım 2013; 22:43:13 >

• Zamanında araştırmıştım bu Google manyak mı niye tatlı isimleri koyuyor diye :)

Edit: Sadece tatlı isimleri koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 9 Kasım 2013; 22:45:27 >
  • Key Lime Pie değil işte Kitkat 'ı 5.0 olark düşünmüş adamlar zamanında. yani bu demek oluyor ki 4.4 gelecek :)
  • Evet 4.4 gelecek :) Arkadaşın biri konu açmıştı; GM yetkilisi ile görüşmüş ve gelecek demiş yetkili :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 9 Kasım 2013; 22:50:49 >
  • Arkadaşım görüştü, amcaoğlum haber verdi, kuşlar söyledi gibi resmi kaynağı olmayan haberlere inanmayın bence... Bunlar sadece dedikodu... Gerçek olan birşey varki General mobile discoverye en az 2 kere yeni sürüm güncellemesi vermezse marka değeri ve prestiji ciddi oranda düşecek... bi daha da bu satış başarasını yakalamayaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.