Şimdi Ara

GM DİSCOVERY ACİL CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gm discovery 16 gb alıcam sizce iyimi kullanan varsa aspalt 8 yükleniyor mu kasma donma yapıyor mu acil cevap

• ExtreamXman kullanıcısına yanıt
    bana göre GM 1 devri kapandı o fiyata yada üstüne biraz ekleyerek çok daha iyi donanıma sahip cihazlar alabilirsiniz.
  • Sıfır alacaksan aynı fiyat aralığında daha iyi telefonlar var, sıfırı artık alınmaz gmd'nin. Asus zenfone 5 mesela, şu anki fiyatları aynı hatta z5 daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 25 Aralık 2014; 19:47:46 >
  • Ocakta gmd yi alalı bir sene olacak. Genel olarak memnunum hiç yarı yolda bırakmadı. Ama bu saatten sonra gmd alınmaz devri kapandı. Ben aldığımda başka seçenek yoktu ama suan var. 699 TL Ye zenfone 5 çok daha mantikli hem güncelleme desteği alacak hem 2 gb rami var onu al bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtreamXman

Gm discovery 16 gb alıcam sizce iyimi kullanan varsa aspalt 8 yükleniyor mu kasma donma yapıyor mu acil cevap

arkadaşlarda söylemiş.gmd artık alınmaz.eğer android alacaksan L güncellemesi kesin olan cihazları al.bu saatten sonra kitkat lı telefon para etmez.onun haricinde lumia öneririm çok iyi indirimler var .hb ve hızlı al a bir bak
  • Aslında Lg g2 almayı düşünüyordum ama çok pahalı geldi bu yüzden bunu seçtim konuyu açtıktan yaklaşık 15-20 dk sonra Gmd'yi aldım inşallah yarı yolda bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 26 Aralık 2014; 14:15:29 >
  • 6 aydır kullanıyorum şuan gidgat+ rom yüklü ve bence harika bi telefon asphalt 8 vs kasmadan rahatça oynayabilirsiniz.Tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim senin şarz çabuk bitiyomu oyun oynarken mesela ben dream league de 1 maç yapıyorum yüzde 2 pil gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtreamXman -- 29 Aralık 2014; 14:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtreamXman

kardeşim senin şarz çabuk bitiyomu oyun oynarken mesela ben dream league de 1 maç yapıyorum yüzde 2 pil gidiyor

Kardeşim akıllı telefonların neredeyse tamamında bir süre sonra pilde zayıflama oluyor.Yüzde 2 yine çok normal o oyunlarda.Ben 1 günü çıkarıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.