Merhaba forum sakinleri; GM Discovery 16 gb modeli telefonum vardı. İlk senesi biterken şarj soketinden Telpaya gönderdim. 50 TL karşılığı tamir edip göndermişlerdi. 1 sene daha kullandım telefonu, sonra ekrab video kaydı için rootladım telefonu. 1 ay sonra yine soket şarj yapmadı kırıldı. Garantisi doldu diye şehirde bir telefon tamircisine götürdüm, şarjın sonu idi. Eleman güç tuşu ile açtığında ekran geldi. Titreme vardı açılışta. Bu telefonu açıkken gördüğüm son zaman oldu. Neyse telefon tamircisinde yaklaşık 1 ay durdu telefon. Eleman olmuyor bu tel dedi. Aldım geri. Soketi de yapmadı sanırım. Ücret de almadı. Bu olay olalı 6 olacak. Telefon kenarda duruyor. Telefonsuz da kaldım yeni telefon alamayınca. Sizin fikriniz nedir bu telefon tamir olur mu? Amacım sadece soket tamiri ile giderilecek bir durum ise 50 TL ye tekrar telefon sahibi olabilmek. Malum her şeyin fiyatı katladı telefon fiyatlarındaki gibi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme