Hikvision DS-7108NI-Q1-8P-M 8 Kanal 8 Port PoE NVR Kayıt Cihazı ve 4tb Seagate Skyhawk 256MB 7/24 Rv ST4000VX016 HDD aldım. Fakat HDD'yi hangi kablo ile NVR kayıt cihazının içinde nereye bağlantı yapacağım çözemedim. Bağlantı ve kablo konusunda yardımcı olur musunuz?
Ev internet panosundan odalardaki prizlere internet verme
Evimde tp link deco x50 ve deco p9 cihazlar mevcut. 3 kat ve garaj arasında odalara böldüm cihazları. Yine de çekim gücü duvarlardan dolayı tam istediğim hızlarda ve çekim gücünde değil. Bunu iyileştirmek için giriş kapısı üstünde bulunan sigorta kutusunun yanındaki internet panosu içinde modeme bağlı x50 decodan duvardaki rj45 girşine lan bağlantısı sağlayıp panodaki uca interneti verip bunu da diğer odalara giden kablolara bir cihazla bağlayıp kablolu şekilde interneti mevcut duvar içinden geçen kablolarla dağıtmak istiyorum. Bunun için kısa bir araştırma yaptım. Amazonda cat6 rj45 splitter aparatı buldum. Bunun yanında şu anda aliexpressten aldığım ip kameraları kurmak için kullanacağım poe extender ürünü de yolda. İnternet panosunda maalesef olması gereken elektrik prizi bulunmuyor. Normalde modemi o kutu içine koyup kablo uçlarını modeme bağlayıp odalarda prizden internet almak lazım ama modem için elektrik fişi olmadığından modemi kullanamıyorum. Sormak istediğim panoya x50 cihazdan gelen interneti verdiğimde uç kısmına splitter, extender veya herhangi elektrik ile çalışmayan ( sonuçta priz yok panoda) bir teknolojik cihaz kullanabilir miyim? swicht tarzı bir şey var mıdır? En iyi sonucu ne sağlar?
Merhaba. 3 adet dış mekan için 1 adet de bina içi için kamera ve nvr kayıt cihazı aldım. Kurulumu kendim yapmak istiyorum ama dış cephe mantolama en az 5 cm taşyünü şeklinde ve kameralar biraz irice . Dış cephede kamera butaı üstüne genelde kamera montajı yapılıyor. Sağlam şekilde kameraları montaj yapmak için ne yapmalıyım? Vida ve dübel tipi nasıl olmalı kameraları buatın üstüne değil de cepheye yine vida ve dübelle ayrı mı montaj yapmalıyım? Teşekkürler
Merhaba. Güvenlik kamera sistemi için parçalar topluyorum. 2 adet bullet kamera aldım mikrofonlu. NVR poe çıkışlı hikvision kayıt cihazı aldım. Bina içinde girişte hem ses kayıt yapabilecek hem de bina içine girenlere sesimi iletebileceğim dome kamera almak istiyorum. Ses alıp hoparlörden ses veren Hikvision marka dome kamera öneriniz ne olur. bütçe 3000 TL civarı en fazla.
Merhaba. Şase no: nm41780000649xxxx 57kw 2010 model albea 1.4 8v ile uyumlu tercihen valeo marka olmaz ise luk marka debriyaj seti n11 sitesi öncelikli olarak alan veya başka yerde tam uyumlu olarak tedarik edebileceğim yer bilen var mıdır? Birçok ürün var albea 2010 1.4V için yazan fakat n11 üstünden satıcılara sordum ve şase,motor no iletmeme rağmen uyumlu ürün bulunamadı.Teşekkürler.
Merhaba. Eskişehir'de yerden ısıtmalı 2. kışa girmiş yeni evde oturuyorum. Ev dubleks ve yerden ısıtma sistemli. Alt kat ve üst katta kolektörler mevcut. Üst kat neredeyse hiç kullanmadığımız için donmayacak kadar kolektör kısılmış durumda. Merdivenden zaten hava akımı ile ısınıyor üst kat. Kombi banyodan bir soğuk bir soğuk su vermekteydi. Servis çağırdım ve esanjör plakası dolduğu için o parçayı söküp temizlediler. Sorun çözüldü görünüyor şimdilik.
Ben şimdi esanjör plakası tıkanıklığına sahip bir kapalı sistemde yerden ısıtma borularının içi nasıl dolmuştur, ilerde tamamen tıkanır mı diye endişe ediyorum. Ve kış vakti ısınma ve konfor yanında hem doğalgaz faturası hem garanti kapsamında tutulmayan tıkanıklık olması durumunda tekrar servise ücret ödemek taraftarı da değilim.
Yerden ısıtma sisteminin temizliği için Eskişehir'de hangi firma vardır,bu konuda tavsiye ve yorumlarınız varsa yazmanızı, yönlendirmenizi rica ederim. Ve servis geldiğinde temizlik için kesinlikle kimyasal kullanmayın kombi parçalarına zarar verir sorun açar dedi. Saf su ile tesisatın dolmasının çamurlaşmayı azaltacağı tavsiyesinde bulundu. Kimyasal kullanmamalı mı kombi zarar görmesin diye ve her kimyasal için geçerli midir bu marka bazında düşünürsek?
|
Seramik Kaplama
|
|
İngiltere üstünden telefon almak
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.524 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar