Bildirim
İngiltere üstünden telefon almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana hiç mantıklı gelmedi. Binbir zorlukla alacağınız telefon üstelik burada adınıza kayıtlı olmayacak ve imei attırsanız bile garanti dışı olacak. İngiltere'ye de geleceğini sanmıyorum sonuçta avrupa birliği gümrük kuralları var. Eğer telefon yasaklı ise orada da yasaktır. Oradaki tanıdığınıza sorun bu şekilde Çin'den telefon alan var mıymış. -
https://www.gov.uk/goods-sent-from-abroad/tax-and-duty
sonunda buldum aradığımı.bir de otomatik gümrük vergisi hesaplama sitesi buldum. Çinden ingiltereye telefona %20 vergi alıyor. Gerek kalmadı, bu şekilde mantıklı olmuyor fazla. -
EU warehouse arayın. Oralardan alın alacaksanız, avrupa içi vergisiz alabilirsiniz. -
Eu warehouse ne oluyor nerden bulabiliriz ? Googleladım ama gearbest aliexpress ve çıkıyor -
Ben yaptım bunu, birkaç ay sonra gelecekti bana telefon.
O arada yeni bir uygulama çıktı, artık arkadaş yanında ikinci telefon olarak getireceği için % 20 vergi verecek bizim gümrük için. %-20 de orada vergi çıkıyor. Toplam vergi baya yüksek oluyor.
Telefon sağ salim gelsin de artık parası...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X