Bildirim
İtalya'da nereden telefon alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bolognaya gitsin zaten Napoliyle arasi yakin. Faruk eczane var onun yan sokaginda teknomarket var ordan alabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adres mi istiyorsun ne saçma bi konu bu onlarda yok teknoloji market noele kadar beklesin baba getirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa.berk
Bolognaya gitsin zaten Napoliyle arasi yakin. Faruk eczane var onun yan sokaginda teknomarket var ordan alabilir
Napolide telefon alsın ertesi gün çalınır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Goblin Mind
Adres mi istiyorsun ne saçma bi konu bu onlarda yok teknoloji market noele kadar beklesin baba getirir
yazdım zaten. nereden alacağını bilmiyor çocuk. yokmudur italyanın teknosa benzeri mağazası yada hepsiburada gibi telefon sipariş edebileceği güvenilir bir site? hepsi bu...
up!
quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
Napolide telefon alsın ertesi gün çalınır
Biz gece sokakta uyumuştuk bir şey olmadı, çok abartıyorlar.
Marketten lalalallala thug life
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
merhaba,
kardeşim italya napolide erasmus öğrencisi ve bana telefon getirmesini söyledim ama nerden alması gerektiğini bilmiyor.
teknosa tarzı elektronik marketler yok mu? yada en uyguna nereden bulur? site vs önerebilirseniz de olur...
Mediaworld coop
Via Arenaccia 154,80141
39 081 550 1111
Kardeşler elektronikten alsın hahahha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X