Şimdi Ara

Dubai'den Iphone 6 nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, önümüzdeki hafta Dubai'de bulunacağım ve iphone 6 almak istiyorum. Acaba daha önce Dubai'den İphone alanınız var mı? Nerelerden alabilirim. Biraz araştırma yaptım Dubai Mall içindeki teknoloji marketleri dışında bir de Deira Bölgesindeki telefonculardan söz ediliyor. Acaba bu bölgede bildiğiniz güvenilir telefoncular var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

• AppleStore'un bulunduğun yerde olup olmadığına bak varsa oradan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dubai ile cok asırı fiyat farketmiyor 150 200 eder anca o da 2 yıl garanti uğruna değmez bence
  • hocam iphone5 çıktıktan 1 ay sonra gittim ama deira da fiyatlar yüksekti. Deira bölgesi Dubai'nin eski yerleşim bölgesi tahtakalesi, bit pazarı. iPhone için Dubai mall, Emirates mall'da aldığım fiyattan daha yüksek bir fiyat önermişlerdi. Ben de buz pisti olan mall hangisi unuttum oradaki mall dan almıştım. Sim kartını yanında götür deneme falan fa yap.
  • Dubai Mall içindeki istyle mağazasından alabilirsin. Deira bölgesindeki telefoncular bana hiç de güvenilir gelmemişti. Ö yüzden ben kurumsal olmayan yerleri önermiyorum.

@cow cow
    İçinde buz pisti olan avm Dubai Mall oluyor.

• teşekkür ediyorum, sanıyorum istyledan alınan iphone garantisi de burada 1 sene geçerli oluyor değil mi?

@juwaline applestore dubai websitesindeki fiyatlar geçerli olursa iphone 6 - 64 gb fiyatı 3000 aed yaklaşık 2000 tlye geliyor. Burada yaklaşık 2800 tl bence fiyat farkı gayet geçerli
  • İstyle dan alırsan garantisi burda geçer apple uae online store ile fiyatlar aynı garantisi 1 yıl, dışardaki telefoncular hep amerika telefonu satıyor garantisi geçmez hemen yanında sharjha die bir emirlik var orda 100-150 dirhem fiyatlar birazdaha ucuz ama hep amerika telefonları ben ordan aldım şuana kadar bir sorun çıkmadı çıkarsada garantisi yok yapıcak bir şey yok :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LONDRA'DA NERDEN TELEFON ALINIR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantisinin burada geçip geçmediğini bilmiyorum. Araştırın öncelikle.. Ben FaceTime' ı aktif olarak kullandığımdan ve oradayken i6 çıkmadığından dolayı oradan almadım. Almadan önce FaceTime aktif olup olmadığını da öğrenin ve buraya geldiğinizde artı kayıt harcı da vereceğinizi ve garantisi geçiyorsa bile -1 yıl garanti kaybınız olacağını da göz önünde bulundurarak hesaplayın ve karar verin.

• Almayın derim ben, tabii siz bilirsiniz.

Geçen 2013 Aralık ayında iki tane iPhone 5s aldım. İkisinde de farklı arızalar çıktı. Hem de bir ay içerisinde oldu. Gerçi kapalı kutuydu her ikisi de. Ama iki cihazdan ikisi de arızalanınca insan kuşkulanıyor. Birinin kameraları arızalandı, diğerinin sanırım ana kartı; telefon bazen sim kartı görüyor, bazen de görmüyor. Hala çözüm arıyorum. Garantisinin de burada geçmediğini söyledi servisler. Dubai Mall içindeki Apple Store' da kalmamıştı, yine Dubai Mall içindeki çok büyük bir teknoloji mağazasından almıştım. Gidin, yüzün.. Çok güzel bir sahili var. Ama iPhone almayın.. Tabii siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.