Şimdi Ara

gm discovery aşırı ısınma şarj olmama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir orijinal şarj aletim bozulduğu için yan sanayi şarj aleti kullanıyorudum bi sıkıntı yoktu geçen hafta telefonu taktığımda yüksek voltaj uyarısı verdi 3-5 gündür arkadaşın orijinal şarj aletini kullanıyordum bi sıkıntı olmadı sonra kendi şarj aletime taktım gece telefon yanacak gibi oldu şuan telefonum şarjı çok yavaş doluyor (tam dolum 7-8 saat) ve aşırı ısınıyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir

not=soket 20 gün önce değişti bataryada şişme yok

• ben discovery 2 kullanıyorum ve bende de ısınma oluyor. ona karşı ne yapılır bilemiyorum fakat şarj sorununa çözüm buldum. telefonu ilk aldığımda akşam bakıyordum sabah uyandigimda 100% olmuyordu. daha sonra şarj aletinin ara kablosu hasar gördü diye ara kabloyu değiştirdim. bildiğimiz bilgisayar için olan USB ara kablolarından aldım ve ara kablo olarak onu kullandım. şarj etme süresi gerçekten de arttı. eskiden 5-6 dakikada %1 şarj artarken şimdi 3 dakikada %2 şarj artıyor. ayrıca şarj aletlerinin amperlerini falan karşılaştırdım Samsung için olanlardan daha düşük amperli. bu da şarj etme hızını etkileyen bir faktör olabilir. başka bir şarj aleti ile şarj etmeyi denersen belki o da etkili olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.