Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatrix_88

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

arkadaşlar poweramp yüklemeye çalışıyorum ancak sd kartta 2.2 gb dahili de de 1.7 gb boş olmasına rağmen yeterli depolama alanı yok diyor yüklemeyi yapmıyor. Lütfen yardım edin.
    Başka uygulamaları yüklüyor APK, google play Problem yok sadece poweramp de ne APK ne de play den yüklüyor HHata aynı alan yok!

lucky patcher yükle sonra lucky patcher'dan patch android gibi bir seçenek olması lazım orada en altta temizleme seçeneği var onu yaparsan düzelir, diye düşünüyorum

OLdu sonunda be. lucky packer var zaten ama ondan uygulama da yüklenebiliyormuş. Onunla yükledim oldu. titanium backup da yüklüyor ama o yükleyememişti. Yardımın için çok saol.

Dostum kusura bakma bayadir uyuyorum cevap veremedim. Terminal emulayoru acip pm install -r apkadi.apk seklindeki komutla herseyi kurabilirsin zorla kurar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burakgon kullanıcısına yanıt
    olur mu hiç siz o kadar uğraşmışsınız rom için. Sorun çözüldü ya problem yok demektir (çözülmese de problem yoktu :D)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

arkadaşlar poweramp yüklemeye çalışıyorum ancak sd kartta 2.2 gb dahili de de 1.7 gb boş olmasına rağmen yeterli depolama alanı yok diyor yüklemeyi yapmıyor. Lütfen yardım edin.
    Başka uygulamaları yüklüyor APK, google play Problem yok sadece poweramp de ne APK ne de play den yüklüyor HHata aynı alan yok!

lucky patcher yükle sonra lucky patcher'dan patch android gibi bir seçenek olması lazım orada en altta temizleme seçeneği var onu yaparsan düzelir, diye düşünüyorum

OLdu sonunda be. lucky packer var zaten ama ondan uygulama da yüklenebiliyormuş. Onunla yükledim oldu. titanium backup da yüklüyor ama o yükleyememişti. Yardımın için çok saol.

Rica ederim hocam görsem başta yazardım.

• Yokmu bir Babayiğit custom rom kurulumunu resimli veya videolu anlatcak. Bizde kuralim artik kac gun oldu. Birde custom rom a gecen arkadaslar bir kac resim ve 1 dakikalik video cekimi paylasabilirmisiniz.

Not: eger cozersem bu işi ilk yapacagim yadigar c6-01 ile videosunu cekecem size rom yukleme olayinin.

• Cihazin su turkiye olarak ayarladiginiz yeri degistirebilir miyiz zip dosyasinda oynama yaparak.
    Freedom falanda calismiyor cunku. Ulkemizde hic birsey calismiyor nasil is bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 14 Temmuz 2013; 14:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Cihazin su turkiye olarak ayarladiginiz yeri degistirebilir miyiz zip dosyasinda oynama yaparak.
    Freedom falanda calismiyor cunku. Ulkemizde hic birsey calismiyor nasil is bu
    herkes resimli videolu anlatım istiyor kimse zahmet edipte yazılı anlatımıı okuyupta yapmıyor ne farkı varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uayyildiz35

herkes resimli videolu anlatım istiyor kimse zahmet edipte yazılı anlatımıı okuyupta yapmıyor ne farkı varsa.

Alıntıları Göster
    eline sağlık burakgon. bi miui portlasan hiçte fena olmaz kardeşim.bu telefona çok iyi gider :)
  • valla cm10.1 portlasan cok guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Şu yüklemenin videosunu çeksene olmazmı?

850 tl ye lg p880 4xhd almak üzereydim. lg nin forumlarında bir mesajında discovery den bahsetmişsin bir arkadaşa. discovery al diye bende neymiş bu ya dedim bir bakim hele kesin dandikdir felan... telefonun beyazını sipariş ettim bekliyorum. sebep oldun Allah işini rastgötürsün.

• fatrix_88 F kullanıcısına yanıt
    poweramp o bu herşey yükledim sorun yok- hava durumunuda andriod weather 6 clockyükledim şahane arka resim space colony lwp öneririm.sonra bir kaç şey daha denedim go launche go ex launcher o launcher bu launcher şunu gördüm şu 3-4 yılda bu launcherlar hala saçmalıyorlar sarmadı kısaca gözünü sevdiğimi custom romcu ve cyanogen cileri ne güzel insanlarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

850 tl ye lg p880 4xhd almak üzereydim. lg nin forumlarında bir mesajında discovery den bahsetmişsin bir arkadaşa. discovery al diye bende neymiş bu ya dedim bir bakim hele kesin dandikdir felan... telefonun beyazını sipariş ettim bekliyorum. sebep oldun Allah işini rastgötürsün.

Alıntıları Göster
    kısa sürede iyi iş çıkarmışsın Dostum, telefonum gelince bende yardımcı olmaya çalışırım, temmuz sonuna sarktı tedarik süreci,

Rom için video isteyenler,
    Rom kuran kişiler Blackmarttan 'Screencast Video Recorder' programını indirip ekranın videosunu otomatik kayıt edebilirler

Romlarımdan birini çekmiştim bu şekilde forum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 14 Temmuz 2013; 14:44:36 >

• LegoLaSH kullanıcısına yanıt
    Hacım sen port işlerinden anlıyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

poweramp o bu herşey yükledim sorun yok- hava durumunuda andriod weather 6 clockyükledim şahane arka resim space colony lwp öneririm.sonra bir kaç şey daha denedim go launche go ex launcher o launcher bu launcher şunu gördüm şu 3-4 yılda bu launcherlar hala saçmalıyorlar sarmadı kısaca gözünü sevdiğimi custom romcu ve cyanogen cileri ne güzel insanlarmış :)
    burak istiyorsan 1 haftalığına benim beyaz discovery yi göndereyim sana kobay malzeme olarak kullanabilirsin en azından ben optimus g pro ile alakalı animasyonlu kısım ve animasyonlu weather widgeti protlatamadım sen aşmışsın yaparsın diye umuyorum denedim Uİ de saçmaladı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Hacım sen port işlerinden anlıyormusun ?

yaklaşık 8-9 aydır uğraşmıyorum Dostum, ama telefon gelsin elime hafiften tekrar uğraşcam, ideosx5 gibi bu telefonda insanın kanını kaynatıyor boş durmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Saol saol 4x i şuan kardeşim kullanıyor ona yetiyor ama ben oyun oynamadığım için ve Tegra 3 tamamiyle hayal kırıklığı olduğundan dolayı bu telefonu HTC Wildfire S in yerine aldım süper çıktı oynatmadığı oyun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

Okumak zahmet değildir.Video çekilirse hata yapacağını düşünen kişiler daha rahat yapar videoda b tuşuna bassa yapacak kişide b tuşuna basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

Hocam bu launcher da ki hava durumu wigdet i başka launcher da kullanabiliyor muyuz?

Dostum Soru banaydı sanırım, next launcher 3D weather widget olarak go weather i kullanıyor tabi indirmen gerek, go weather sadece go launcher yada next launcher ile kullanılabiliyor diye biliyorum.
    @bora_akar
    Yeni update heran gelebilir. Bu sefer sese çok yüklendim. Ayrıca bravia engine 3 değil 1'i kullanıyomuşuz. Artık 2'yi kullanıcaz. Özellikle ses konusunda ciddi adımlar attım. Ne yazıkki sony geliştirmeleri bizde tam çalışmamakta. Şuanda çok çılgın bi müzik çalar + beats equalizer + build.prop'tan ses kalitesi ile ilgili bazı ayarlar yaptım. Ayrıcada DTS'ye benzer SRS isimli bi teknoloji bizim cihazlarda build.proptan kapalıydı onuda aktifleştirdim. Klavyede artık swype gibi yazı yazabiliyoruz ve türkçe destekliyo. Androidin orjinal klavyesi genede. Değiştiriciyi build.proptan devre dışı bıraktım arayüz biraz daha temiz çalışıyo artık. Sürekli tema arıyodu ve işliyodu buda işlemci yükünü, I/O ve ram kullanımını bundan dolayıda pil süresini azda olsa etkiliyodu. Bunun dışında Tema isimli program kaldırıldı ve saat programı androidin orjinal saat programıyla değiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 14 Temmuz 2013; 15:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Yeni update heran gelebilir. Bu sefer sese çok yüklendim. Ayrıca bravia engine 3 değil 1'i kullanıyomuşuz. Artık 2'yi kullanıcaz. Özellikle ses konusunda ciddi adımlar attım. Klavyede artık swype gibi yazı yazabiliyoruz ve türkçe destekliyo. Androidin orjinal klavyesi genede. Değiştiriciyi build.proptan devre dışı bıraktım arayüz biraz daha temiz çalışıyo artık. Sürekli tema arıyodu ve işliyodu.

bugün gelecek mi uptade birde romla ilgili sorun vardı güç modunu kapatmamıza rağmen kendi kendine bir süre sonra açılıyordu bu bug galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

Yeni update heran gelebilir. Bu sefer sese çok yüklendim. Ayrıca bravia engine 3 değil 1'i kullanıyomuşuz. Artık 2'yi kullanıcaz. Özellikle ses konusunda ciddi adımlar attım. Klavyede artık swype gibi yazı yazabiliyoruz ve türkçe destekliyo. Androidin orjinal klavyesi genede. Değiştiriciyi build.proptan devre dışı bıraktım arayüz biraz daha temiz çalışıyo artık. Sürekli tema arıyodu ve işliyodu.

bugün gelecek mi uptade birde romla ilgili sorun vardı güç modunu kapatmamıza rağmen kendi kendine bir süre sonra açılıyordu bu bug galiba?

Onu hala bulamadım propta, bence o sadece tikli görünüyo ama açık değil. Zamanım olunca adb logcat yapar güzelce incelerim neymiş derdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

Onu hala bulamadım propta, bence o sadece tikli görünüyo ama açık değil. Zamanım olunca adb logcat yapar güzelce incelerim neymiş derdi.

banada öyle geliyor tikli ama işe yaramıyor gibi. bugün gelecek mi uptade?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.