Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir mükemmeliyet örneği gamerzrom zaten çıktığını duyduktan sonra telefonu satın aldım takipçinim s1 den beri eline sağlık @burakgon
  • antutu bende 13163 oldu ^^
  • kamera ile birşey çekmedim ama skype ile ön kamera görüşmesi yapıyorum karşı taraf iphone .derki oha nasıl netlik o ön kamera bende dedim made in china çakma tel :) gerçektende ön kamerası abartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

kamera ile birşey çekmedim ama skype ile ön kamera görüşmesi yapıyorum karşı taraf iphone .derki oha nasıl netlik o ön kamera bende dedim made in china çakma tel :) gerçektende ön kamerası abartı.

kamera üzerinde sanki biraz durulması gerekiyor gibime geldi.Bunu forumdaki arkadaşlarla paylaşarak çözüleceğine inanıyorum.
    Çünkü telefondaki görüntü cidden bilgisayarda ne iyi nede kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdimaj -- 14 Temmuz 2013; 20:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

antutu bende 13163 oldu ^^

benimki orjinal romdayken 13058 v1.5 geçtikten sonra 12518 e düştü nedendir ki kıskandım olmadı ama
  • valla orijinalde 12800 felandı simdi 13163 oldu ama neden olduğuna dair 1 gram fikrim yok ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

benimki orjinal romdayken 13058 v1.5 geçtikten sonra 12518 e düştü nedendir ki kıskandım olmadı ama

güç tasarrufu olabilir.
    Edit: iki tane var. Biri pil, diğeri güç tasarrufu sekmesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatrix_88 -- 14 Temmuz 2013; 20:23:01 >

• quote:

quote:

orjinalde 13500 lü bir rakam aldım en yüksek o aten diye biliyorum

• Arkadaşlar antutu gibi test programlarina aldanmayin lütfen onlar telefonun gerçek performans ini belirtmez. Onemli olan sizin telefonu kullanirken hissettiğiniz performans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun bir bugun iki bu ne hiz reis .d valla helal olsun kilit ekrani v2 demi gelecek ?

• müzik çalarda şarkıyı ileri geri alma yok müziğin süresini falan göremiyoruz

edit : tamam buldum altta player simgesine basınca şarkının detaylı sayfası açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 14 Temmuz 2013; 20:39:48 >
  • Hocam git git iftarını yap. Dinlen azıcık
  • Telefonu alır almaz bu konuya uğrayacağım. Eline sağlık @burakgon

Bu arada v2 de gelecek sanırım?
  • arkadaşlar bu hafta salı telefon turkcell gelecekmiş. turkcell de çalışan üst birisinden aldığım bilgi bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatrix_88

quote:

quote:

güç tasarrufu olabilir.

1 tasarruf modülü acikmis kapattim ama puan 12728 e cikti hala 13 kuşu re cikamadim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatrix_88

quote:

quote:

güç tasarrufu olabilir.

1 tasarruf modülü acikmis kapattim ama puan 12728 e cikti hala 13 kuşu re cikamadim

SD kart.hızı fark ettirir

• hassin kullanıcısına yanıt
    antutu da
    orjinalinde 13130
    1.0 da 12980
    1.5 da 13242
    aldim.
  • Bu ROM ilkinden çok daha iyi oldu bence :) bir kaç sefere kusursuzu bulacaktır . herşey için çok teşekkürler

Duvar kağıdı haraket ediyor kızma her takılı yorum isterse debelensin umrumda değil tel bu durumda olduktan sonra :)

• Şu bahsettiğiniz esas cpu geliştirmeleri ve kamera tweakleri bir dahaki sürümde mi gelecek acaba?
    Bir de arkadaşlar konuyu antutu skorlarlarıyla doldurmayalım ki rom ile ilgili gelişmeleri takip edebilelim.Siz skor yazınca sayfalarca okumak zorunda kalıyoruz.Çok rica ediyorum

• Hayırlı olsun android camiasına

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.