Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeniyil09

nexmusic'te son seste ekolayzeri açıp fx destegini aktif ettigimizde iğrenç şekilde cızırdıyor hoparlör ? bi beende mi oluyor acaba?

Kendinize gore değiştirin ekolayzir ayarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noldu bilmiyorum ama tel uçuyorrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

nexmusic'te son seste ekolayzeri açıp fx destegini aktif ettigimizde iğrenç şekilde cızırdıyor hoparlör ? bi beende mi oluyor acaba?

evet oluyor ama kulaklıkla dinleyince süperrrr oluyorrr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

bi fx bide kullanıcı var ben çok anlamam çubukların hangisini neye göre arrtırıp azaltacam :) ama son seste fx destegini aktif edince berbt bir cızırtı oluyo hoparlör patlamış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Arkadaşları yükleyenler. Bakabilir mi? Duvar kağıdı kayıyormu?

bir yerlerde bir arkadaş duvar kağıdı kaymasını kapatmak için
    System klasöründe ki build.prob açarak en Son 2 ssatırı silerek kapatabilirsiniz demişti ama benim telefon henüz gelmediği için deneyemedim.

düzeltme: sakın bunu denemeyin arkadaşlar. hiç alakası yokmuş duvar kağıdı ile ilgili ben yanlış hatırlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 14 Temmuz 2013; 19:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

quote:

Orijinalden alıntı: enesrsln

Arkadaşlar 1.0'ı yüklemeden direk olarak 1.5 indirsem sorun olur mu ? Telefonu yeni aldım 1.0'ı yüklemeye vaktim olmadı. Stock romun üstüne direk olarak 1.5 versiyonu yüklememde bir sakınca yoktur herhalde ?

olmaz

yani önce v1.0 yükleyip ondan sonra 1.0 ın üstüne mi 1.5 i yüklememiz gerekiyor. direk telefonun en ilk haline 1.5 yüklenemiyor mu?
  • fatpo kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt v1.5 i yükleyin sorun olmaz ;)
  • sana şaka yaptılar ya .Yükleyebilirsin
  • Tema bolumu bende de halen duruyor ve arkaplanda calisiyor.ben kendim elle kaldirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 14 Temmuz 2013; 19:14:40 >
  • Launcher i değiştirip nasıl yükleyebiliriz ben tw in aağır olduğunu dusunuorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

quote:

Orijinalden alıntı: enesrsln

Arkadaşlar 1.0'ı yüklemeden direk olarak 1.5 indirsem sorun olur mu ? Telefonu yeni aldım 1.0'ı yüklemeye vaktim olmadı. Stock romun üstüne direk olarak 1.5 versiyonu yüklememde bir sakınca yoktur herhalde ?

olmaz

yani önce v1.0 yükleyip ondan sonra 1.0 ın üstüne mi 1.5 i yüklememiz gerekiyor. direk telefonun en ilk haline 1.5 yüklenemiyor mu?

ilk v1.5 i yükle bişey olmaz.
  • herşey mükemmel olmuş.Sizinde bahsettiğniz -RAM'den bir miktar kazanç sağlandığı gözlendi.
  • quote:

:-D duvarkagidi kaymasina karsi ne kizginligin var bukadar wizardrii isimli programi indir :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatrix_88

noldu bilmiyorum ama tel uçuyorrrrr

Aynen katılıyorum hocam.. bir gariplik var. len ne oldu bana de gibi hareket ediyor. elindekinin farkına yeni varmıs sanki alet :-)
  • Arkadaşlar birisi v1.1 in görüntülerini yayınlayabilir mi acaba çok merak ediyorum şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.V.PERSİE -- 14 Temmuz 2013; 19:26:48 >
  • quote:

quote:

System klasöründe ki build.prob açarak en Son 2 ssatırı silerek kapatabilirsiniz demişti ama benim telefon henüz gelmediği için deneyemedim.

Lutfen rastgele yazmayin son iki satiri silerseniz tel acilmaz. :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

quote:

Lutfen rastgele yazmayin son iki satiri silerseniz tel acilmaz. :-D

madmax demişti onu :D o zaman onun ki nasıl açıldı :D

bu arada ben bootanimationu asagıdakiyle değiştirdim çok tatlı oldu :) @burakgon telpa daşşaağını yesin birader içimden geldi

bu bravia engine 2 roma gömülü mü yoksa ayalarda bi yerde menüsü gibi bişeyi varmı karıstırdım bulamadım.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 14 Temmuz 2013; 19:40:09 >

• Evet hemen eleştirisel yoruma başvuruyorum-acaba wipe yapılmadığı ötekinin üstüne yüklediğim içinmi laggy çalışıyor öncekine göre laggy,ilk ekranı açtığımda evet daha düzgün bravia engine öncekine göre dedim sonra diğer telleri aldım-gamma ffect var turuncular ve renkler parlamış fosforlu gibi ten rengi turuncuya kaçıyor kırmızılarda parlatmış-yine karanlık veya benim ips saçmaladı.......bunlar birkaç dakikada ön yargılarımla ve elimdeki galaxy s4 iphone 4s ve nokia telefonuyla kıyas yaparak belirttiğim noktalar-sese gelince evet diğerine göre dağlar kadar var artık alçak ve yüksek frekanslar duyulabiliyor kulaklıkla-hoparlöründende artık daha yüksek ses duyuluyor-oldukca iyi-ama oparlörün kalitesindenmidir bilemem tiz olan vuruşlar yok kayıp gidiyor tabii yine 2000-2500tllik cihazlarla kıyaslayıp abestle iştigal ediyorum :) amman bu gece sakın 3.versiyon çıkarma uykusuz kalırım lazım bana tel yarın navigasyon için :)-sağolasın orjinal yazılım olsa kopcaksın belli. Bravia engine sanırsam ips de etkinmi değil çözemedim.

• Brave engine 2 fark ettirdi baya bi kendini
    Ellerinize saglik kamera sesleri de çok güzel olmus
    Bir ricam yine ses konusunda ses açma/azaltma yaninda çikan o uyuz sesi de degistirebilirseniz çok iyi olur hatta hic ses cikmasa bile kimse niye ses cikmiyor demez bence:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 14 Temmuz 2013; 19:28:56 >
  • orijinal roma dönmüştüm ama bunu sevdim ^^
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.