Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: cdimaj

GamerzROM 1.0 yeni versiyonunu ne zaman alabileceğiz.Yapılan değişiklikleri yazarsanız.İnceler geri döner süper bir akıllı telefon haline getirebiliriz.

??????? 1.5'i az önce yayınladım değişilikler ilk sayfada ?????????

şuan indiriyorum hemen yükleyeceğim. zaten v1 kurulu bende wipe yapmaya gerek yok mu ilk sayfada yazmıyor wipe yapın diye

Yazmıyosa yoktur. :-) Update etmek için wipeye gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 14 Temmuz 2013; 18:00:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdimaj

GamerzROM 1.0 yeni versiyonunu ne zaman alabileceğiz.Yapılan değişiklikleri yazarsanız.İnceler geri döner süper bir akıllı telefon haline getirebiliriz.

??????? 1.5'i az önce yayınladım değişilikler ilk sayfada ?????????

şuan indiriyorum hemen yükleyeceğim. zaten v1 kurulu bende wipe yapmaya gerek yok mu ilk sayfada yazmıyor wipe yapın diye

Yazmıyosa yoktur. :-) Update etmek için wipeye gerek kalmıyor.

herkes çok istiyordu nedense romun görseldekiyle aynı olmasına rağmen video istiyorlardı bende kırmayayım romu yükledikten sonra bi kısa video çekeyim

• Eline sağlık Burak kardeşim, yeni sürümlerde kilit ekranına da bakarmısın. 2 adet olan kısayol sayısını cm romlardaki gibi artırabilirmisin istediğimiz uygulamaları ekleyebilelim.
  • Abicim şimdi bu v1.0'ı yüklemeden v1.1'i yüklersek bi sıkıntı olur mu? Telefon daha gelmedi bana. Gelince direk v1.1'i veya yükseltirseniz örneğin v1.5'i çıkarırsanız onu yüklesem sıkıntı olur mu?

@burakgon
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Eline sağlık Burak kardeşim, yeni sürümlerde kilit ekranına da bakarmısın. 2 adet olan kısayol sayısını cm romlardaki gibi artırabilirmisin istediğimiz uygulamaları ekleyebilelim.

Elimde kaynak kodu olsa şimdi yapardım ama bu şekilde elimden bukadar geliyo. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merto0180

Abicim şimdi bu v1.0'ı yüklemeden v1.1'i yüklersek bi sıkıntı olur mu? Telefon daha gelmedi bana. Gelince direk v1.1'i veya yükseltirseniz örneğin v1.5'i çıkarırsanız onu yüklesem sıkıntı olur mu?

@burakgon

sıkıntı çıkmaz merak etmeyin :)
  • quote:

quote:

Eline sağlık Burak kardeşim, yeni sürümlerde kilit ekranına da bakarmısın. 2 adet olan kısayol sayısını cm romlardaki gibi artırabilirmisin istediğimiz uygulamaları ekleyebilelim.

Elimde kaynak kodu olsa şimdi yapardım ama bu şekilde elimden bukadar geliyo. :-)

Blu modelinin kaynak kodları yok mu? general mobile stock romu üzerinden değilde Blu'nun saf android romu üzerinden çalışsan.
  • quote:

quote:

quote:

Blu modelinin kaynak kodları yok mu? general mobile stock romu üzerinden değilde Blu'nun saf android romu üzerinden çalışsan.

Yok kaynak kodu olsa emin ol olay olur zaten bunla kim uğraşır. Direk basarım cyanogenmodu size saniyesinde. :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende orijinal rom var su an ilkini kurdugum gibi kurabilirim sanırım.
  • 1.5 versiyonu yüklendi ilk izlenimler;

1. Boot animasyonu çok daha güzel
    2.Nex music çalara harika olmuş
    3. Ses konusunda çok daha iyi hoparlör sesi artmış ve kulaklık ses kalitesinde ciddi bir değişiklik var.,
    4. Kamera sesleri çok güzel olmuş şimdi
    5. Bravia engine farkını anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 14 Temmuz 2013; 18:15:23 >
  • Değişiklikler bölümü V1.1 ama link 1.5V şimdi biz o aradaki güncellemeleri alamıycakmıyız hocam :))

@burakgon
  • bende şuan indi telefona atıyorum ardından video çekeceğim merak edenler için halbuki görsellerdekiyle aynı :)
  • hocam bu yeni sürümü yüklerken vipe yapmamız gereklimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karipcin

hocam bu yeni sürümü yüklerken vipe yapmamız gereklimi?

ilk sayfada kurulumun nasıl olacağı yazıyor aynen o şekilde kurulum yaparsanız sorun kalmayacaktır.
  • ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    Ben diycektim şimdi benzerini
  • quote:

1.5 versiyonu yüklendi ilk izlenimler;

1. Boot animasyonu çok daha güzel
    2.Nex music çalara harika olmuş
    3. Ses konusunda çok daha iyi hoparlör sesi artmış ve kulaklık ses kalitesinde ciddi bir değişiklik var.,
    4. Kamera sesleri çok güzel olmuş şimdi
    5. Bravia engine farkını anlayamadım

allah be hemen indiriyorum :)
  • tamam hocam sagol orayı görmemişim heyecandan :)
  • şimdi bu sürüm v1.5 mi 1.1 mi?Onu anlaymadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merto0180

Abicim şimdi bu v1.0'ı yüklemeden v1.1'i yüklersek bi sıkıntı olur mu? Telefon daha gelmedi bana. Gelince direk v1.1'i veya yükseltirseniz örneğin v1.5'i çıkarırsanız onu yüklesem sıkıntı olur mu?

@burakgon

sıkıntı çıkmaz merak etmeyin :)

Oh teşekkürler

• 1.5 görünümlü 1.1 ^^
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.