Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rom şahane gerçekten artık müzik çalar kilit ekranında görünüyor :) ses çok güzel olmuş
  • yüklüyorum geri dönüşlerime hazır olun
  • İlk sayfadaki 7. adimi anlamadim. Customizer ile aldigimiz yedege geri donuyoruz kismini. Orayi biri izah edebilir mi? Tesekkurler...

İmei yedegini mi yeniden yukleyecegiz yoksa rom yedegi mi aliyoruz oncesinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 14 Temmuz 2013; 18:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei kastedilmis 7.maddede

• quote:

Orijinalden alıntı: ttoygar

İmei kastedilmis 7.maddede

Tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

İlk sayfadaki 7. adimi anlamadim. Customizer ile aldigimiz yedege geri donuyoruz kismini. Orayi biri izah edebilir mi? Tesekkurler...

İmei yedegini mi yeniden yukleyecegiz yoksa rom yedegi mi aliyoruz oncesinde?

İmei nin yedeğini alıyo.Uygulamaların yedeğini almak istiyosan titanium backup ı marketten indir.
  • @burakgon guncellemeleri telden otomatik yapabilir miyiz yoksa her yeni guncellemeyi elle pcden mi yapicaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatrix_88

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Hangi uygulamalar istersen deneyebilirim bakalım bizde de olacak mı diye.

Freedom mesela

tam adını ya da link verirsen daha kolay olur

http://www53.zippyshare.com/v/83764305/file.html
    Acildi bu sefer gerek kalma di deneme bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 14 Temmuz 2013; 18:40:07 >

• nex müzik çaları kullanırken albüme sağ üsteki edit image kısmından resim atadım ve müzik çalarken üstten bildirim panelini aşağıya indirirken acayip takılma oluyor. Takılma sadece panelde oluyor menü vb takılma yok. Panelde eklediğim resim gmrünüyor acaba resimden dolayımı takılma oluyor. Resmi kaldırıyorum panelde hala resim görünüyor ve takılma yine var. Sizde de oluyor mu?

Edit: Evet resimden. Başka şarkıda olmadı resim koydum oldu. Resmi nasıl kaldıracağım? Çok sinir bozucu oldu şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatrix_88 -- 14 Temmuz 2013; 18:40:56 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi uygulamalar istersen deneyebilirim bakalım bizde de olacak mı diye.

Freedom mesela

tam adını ya da link verirsen daha kolay olur

http://www53.zippyshare.com/v/83764305/file.html
    Acildi bu sefer gerek kalma di deneme bize :)

Denemeye çalışmam bile yetti yani

• v1.5 kulaklık kalitesi cok iyileşmiş,nexus 4 ten cok daha iyi olmuş diyebilirim(bas kalitesinnde hala eksiklik var ama olur okadar) walkman arayuzunu daha cok beğenmiştim ama next de güzel:D

menulerde akıcılık dahada artmış gibi(piskolojik olabilir)
    kamerasının sesini cok daha iyi olmuş
    ekranda pek fark yok hala cok iyi
    pil ömrünü görücez
    açılış animasyonu cok güzel
    tema bölümü hala bende duruyor

ellerine sağlık dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 14 Temmuz 2013; 18:51:55 >

• hoca hızına yetişilemiyo ya.keşke ota tarzı birşey olsaydı da her seferinde rom indir yazdır uğraşmasaydık.ama olurmu olmaz mı bilmiyorum o yüzden keşke diyorum zaten
  • burakgon hocam bu hızla sana yetısmemız cok zor ellerıne saglık
  • Arkadaşları yükleyenler. Bakabilir mi? Duvar kağıdı kayıyormu?

• Akıcılık artmış durumda mı Stock Rom'a göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesrsln -- 14 Temmuz 2013; 18:52:21 >
  • nexmusic'te son seste ekolayzeri açıp fx destegini aktif ettigimizde iğrenç şekilde cızırdıyor hoparlör ? bi beende mi oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 14 Temmuz 2013; 18:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesrsln

Arkadaşlar 1.0'ı yüklemeden direk olarak 1.5 indirsem sorun olur mu ? Telefonu yeni aldım 1.0'ı yüklemeye vaktim olmadı. Stock romun üstüne direk olarak 1.5 versiyonu yüklememde bir sakınca yoktur herhalde ?

olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Arkadaşları yükleyenler. Bakabilir mi? Duvar kağıdı kayıyormu?

evet kayıyor
  • stock rom'da lockscreen'deyken bildirim ekranını açamıyoruz. bunda açabiliyor muyuz?

ayrıca orijinal android lock screen bu roma eklenirse çok iyi olur. (tabi ekli değilse zaten...) çünkü her yöne swipe yaparak kilidi açmak daha kolay. stock lockscreen sadece sağa swipe ile açabiliyor kilidi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.