Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkprnc

arkadaslar bısey sorcam ben temayı degıstırdım tekrardan balon resmını bulamadım dıger temlaarlada bırlıkte degıl
    yanlıs bır seymı yaptım acaba!

Ayarlara girip yeni sectiginiz temanin ayarina ordan da varsayilani temizle var altta bastiktan sonra anasayfa tusuna basarsaniz temayi secmenizi ister ordan yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

bir de arkadaşlar daha önceden miui romları kullanan varsa bilirse onda bir ram manager programı var. Miui ye özel. basıyorsunuz tek hamlede arkadaki programları kapatıyor. boş rami gösteriyor. öyle bildiğiniz yararlı program var mı?

Hocam telefonun renkli kısmı kapağı mı sadece? Yani kapağı değiştirerek rengi de değiştirmek mümkün mü?

hayır hocam ön tarafta da renk var. maviyse mavi beyazsa beyaz çizgi şeklinde renk var..

https://www.youtube.com/watch?v=BQl1YRp9sEk

Teşekkürler :) Öyleyse beyaz alıcaz sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Hocam şimdi telefona direk v1.1 i atsak v1.0da ki özelliklerde olucak dimi ?

Tabiki olucak o nasıl soru. :-)
  • Hocam takvim uygulamasina da el atsaniz çok kullanissiz ve takiliyor sayfa çevirirken. Telefonu kullanan herkes romunuzu mutlaka kullanmali. Orijinal romu hic iyi değil. Cin isi dandik birçok şey arkada calisiyor berbat bi launcheri var. Sayenizde temizlendi ve adamakilli hale geldi.
    Mesaj ve arama programina da el atilmasi lazim ama çift sim isleri karistirabilir.
    @burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 15 Temmuz 2013; 0:34:51 >
  • versiyon 1.5 ile 1.0 arasında ne fark var arkadaşlar dün bunlar yoktu bugun cıkmış :D ben ilk yayınlanan romu kurdum şuan o var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: AVNmouth

Hocam şimdi telefona direk v1.1 i atsak v1.0da ki özelliklerde olucak dimi ?

Tabiki olucak o nasıl soru. :-)

hocamsize gps ile ilgili ne yaptığını sorabilir miyim daha sonra size benim bir gözlemimi söyleyeceğim

• Yeni güncellemeler bile hazır nerdeyse güzel şeyler gelicek gene. Bu sırada şuanda orjinal roma dönüp sıkıntı çekenelr için orjinal ROM cwm'sini update ediyorum.
  • Aydin bey ana sayfada yaziyor hepsi. Yeni sürüme geçek erken wipe yapmaya gerek yok. Yani
    hicbirseyiniz programlariniz ayarlariniz korunacak.
    @aydin123ster

• quote:

Yeni güncellemeler bile hazır nerdeyse güzel şeyler gelicek gene. Bu sırada şuanda orjinal roma dönüp sıkıntı çekenelr için orjinal ROM cwm'sini update ediyorum.

hocam yapma gözünü seveyim , General Mobile ekibinin 3 ayda çıkaracağı update'i 3 günde çıkardın hala da update ediyorsun büyük adamsın helal olsun
  • zxcasd1006 Z kullanıcısına yanıt
    pardon hocam görmemişim yaa :S bende şuan 1.0 var direk üzerine kurdam 1.5 i sorun olmaz dimi..???
  • ayarlarda yenı sectıgım temanın ayarlarını bulamadım
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    sana ne kadar teşekkür etsek az olucak anlasılan
    biri bitmeden diğeri o bitmeden diğeri
    bu enerjiyii nerden buluyorsun dostum :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Hocam takvim uygulamasina da el atsaniz çok kullanissiz ve takiliyor sayfa çevirirken. Telefonu kullanan herkes romunuzu mutlaka kullanmali. Orijinal romu hic iyi değil. Cin isi dandik birçok şey arkada calisiyor berbat bi launcheri var. Sayenizde temizlendi ve adamakilli hale geldi.
    Mesaj ve arama programina da el atilmasi lazim ama çift sim isleri karistirabilir.
    @burakgon

Evet atıldı. :-) Fikirlerin harika. Mesajlara el attım ama sonra çift simkartı hatırladım geri getirdim..
  • Hocam GPS konusunda ne yaptin bilmiyorum ama .önceden internetsiz 4 5 dk da uyduya baglanan telefon simdi 10 sn de sakk diye baglaniyor inanilmazz tbrklerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 15 Temmuz 2013; 0:48:52 >
  • Diğer konudaki Orjinal ROM CWM versiyonu update edildi ve wifi sorunu giderildi.
  • Önceden IMEI yedeği aldiysan direk kur gitsin. Kurulum herşeyi hallediyor. Burak bey sagolsun herşeyi otomatiklestirmis.

Burak hocam kendi guncellemelerinizi ota bir programla halletseniz. Goomanager gibi bir programla da olur. Discovery customizere de bu fonksiyon eklenebilir. Bildirim yapsa guncel sürümü bildirim yapsa sonra indirip yeniden baslamayi sorup suanki gibi recovery den kursa nasil olur. Kullanicilara buyuk kolaylik getireceğini düşünüyorum. Bu özelliği eklemek zor olmasa gerek zaten haziran indirme sisteminiz var. Orada ugrastiracak fazla birsey yok gibi.
    @aydin123ster
    @burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 15 Temmuz 2013; 0:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Önceden IMEI yedeği aldiysan direk kur gitsin. Kurulum herşeyi hallediyor. Burak bey sagolsun herşeyi otomatiklestirmis.
    Burak hocam kendi guncellemelerinizi ota bir programla halletseniz. Goomanager gibi bir programla da olur. Discovery customizere de bu fonksiyon eklenebilir. Bildirim yapsa guncel sürümü bildirim yapsa sonra indirip yeniden baslamayi sorup suanki gibi recovery den kursa nasil olur. Kullanicilara buyuk kolaylik getireceğini düşünüyorum. Bu özelliği eklemek zor olmasa gerek zaten haziran indirme sisteminiz var. Orada ugrastiracak fazla birsey yok gibi.
    @aydin123ster
    @burakgon

Olur tabi çok kolay ama yapmamamın bikaç neden var. Daha önce kullandığım bi sistemdi romlarım için. Mesela romu kullanmayan insanların romun güncellendiğinden haberdar olmaması gibi. (Şuanda kullananlar zaten farkederler ama yeni geçecekler için güncel bi rom olmasıda sebepti XDA'da rekabet vardı :-) Sadece programdan güncelleyenler geri dönmüyorlardı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 0:57:34 >

• quote:

Diğer konudaki Orjinal ROM CWM versiyonu update edildi ve wifi sorunu giderildi.

Hocam çift sim kart kullanmayanlar için ayrı bi rom yapabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower12 -- 15 Temmuz 2013; 0:55:29 >
  • quote:

Diğer konudaki Orjinal ROM CWM versiyonu update edildi ve wifi sorunu giderildi.

Ellerine Sağlık Burak Hocam

Bir isteğim olacak , cevapsız aramalar ve mesajlar için notifications olayı yani örneğin mesajlar simgesinin yanında kaç okunmamış mesaj olduğunu rakamla göstermen mümkün müdür? Aynı şey mailler için de geçerli.

Şu şekilde:

• quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

quote:

Hocam çift sim kart kullanmayanlar için ayrı bi rom yapabilir misin?

İyi dedin onu aslında yapabilirim ama gücüm yetermi bilmiyorum :-) Belki bunun çift ve tek simkartlı versiyonunu çıkarabilirim aromadan seçerler yüklerken yada. Biraz dinleneyim ama hala kendime gelemedim. :-)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.