Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
170.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

Kaynak kodunu elde etmenin bi yolu yokmu forumca gm ye mesaj falan atsak.

Alırsanız telefondan atom bombası bile yaparız ciddiyim. :-)

Ne yapmamız gerektiğini ne yazacağımızı söyleyin, elimizden geleni yaparız reis
  • quote:

quote:

Kaynak kodunu elde etmenin bi yolu yokmu forumca gm ye mesaj falan atsak.

Alırsanız telefondan atom bombası bile yaparız ciddiyim. :-)

Peki bunu bulmanın bir yolu yok mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Hocam takvim uygulamasina da el atsaniz çok kullanissiz ve takiliyor sayfa çevirirken. Telefonu kullanan herkes romunuzu mutlaka kullanmali. Orijinal romu hic iyi değil. Cin isi dandik birçok şey arkada calisiyor berbat bi launcheri var. Sayenizde temizlendi ve adamakilli hale geldi.
    Mesaj ve arama programina da el atilmasi lazim ama çift sim isleri karistirabilir.
    @burakgon

Evet atıldı. :-) Fikirlerin harika. Mesajlara el attım ama sonra çift simkartı hatırladım geri getirdim..

mesaj olayında go sms i tek geçerim bana çok kullanışlı geliyor dopbox dahil mail hesabına bile senkronize ediyor ve inanılmaz bir tema arşivi var ve görsellik bakımından çok zengin bi uygulama.

Ayrıca çok kullanışlı çift simli tlf larda altta resimde de görüldüğü üzre sim 1 den gönder sim 2 den gönder seçeneği var.Bilmiyorum adapte edilebilirmi tabi..

@burakgon

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanparlak -- 15 Temmuz 2013; 1:20:48 >

• Kernel source mu lazim hocam. Tam olarak neler lazim? Çince sitelerde gioneenin vardir belki bir arastirayim.
    @burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 15 Temmuz 2013; 1:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benim kapaliymis 1 eden kalma. Wipe yapmamanin zararlari. Hocam bir şeyi de bilmiyorum yapamam deyin. Ne bu böyle Helal olsun ne diyim
    @burakgon

Estafurullah :-) Bişeyden vazgeçmeyince sonuca ulaşılıyo illaki.

Hocam bu kayan duvar kağıdını wizardrii de değiştiremiyor :D

• Millet ben çevirilere ve ayarlara vs el atmaya başlıyorum galiba çünkü telpadan ses yok. Artık APK dosyalarını decompile edicem bu kirli işe girip telefonun derinlerinden iyileştirmelere başlıyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

quote:

quote:

Hocam takvim uygulamasina da el atsaniz çok kullanissiz ve takiliyor sayfa çevirirken. Telefonu kullanan herkes romunuzu mutlaka kullanmali. Orijinal romu hic iyi değil. Cin isi dandik birçok şey arkada calisiyor berbat bi launcheri var. Sayenizde temizlendi ve adamakilli hale geldi.
    Mesaj ve arama programina da el atilmasi lazim ama çift sim isleri karistirabilir.
    @burakgon

Evet atıldı. :-) Fikirlerin harika. Mesajlara el attım ama sonra çift simkartı hatırladım geri getirdim..

mesaj olayında go sms i tek geçerim bana çok kullanışlı geliyor dopbox dahil mail hesabına bile senkronize ediyor ve inanılmaz bir tema arşivi var ve görsellik bakımından çok zengin bi uygulama.

Ayrıca çok kullanışlı çift simli tlf larda altta resimde de görüldüğü üzre sim 1 den gönder sim 2 den gönder seçeneği var.Bilmiyorum adapte edilebilirmi tabi..

@burakgon

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013]

Aaa bu çoık iyi ya sim 1 sim 2 olayı var demek tamamdır deneyeyim belki roma ekleriz. Kendi mesajlar uygulaması çöp ya :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 1:26:22 >

• quote:

Millet ben çevirilere ve ayarlara vs el atmaya başlıyorum galiba çünkü telpadan ses yok. Artık APK dosyalarını decompile edicem bu kirli işe girip telefonun derinlerinden iyileştirmelere başlıyorum şimdi.

bi de şu launcher için tekrar anket açsak.. tw den çok kişi sıkıntılı..
  • quote:

Kernel source mu lazim hocam. Tam olarak neler lazim? Çince sitelerde gioneenin vardir belki bir arastirayim.
    @burakgon

Evet kerneli kazara bulsak varya üfüfüfüf :-D Gioneeninki %100 çalışır.

• Şu romu deodex yapmaya başlıyorum ben. ROM'un boyutu yarısına düşücek sanırım işlem bitince. 160 mb civarı bişey olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: asim03

haklısın tabiki :) türkiye için üretilen bir cihazda adam akıllı türkçe yok.böyle işe ne denir ?... romun odexed olup olmadığınada bakmamıştım.öyle olunca çeviri yapsan bile işe yaramayacak uygulama açılmayacak.ayrıca sen olmasan bu cihazda uzun bi süre custom rom,root olayları olmayacaktı.tekrardan teşekkürler :)
    öneri olark yeni romunda statüsbarı değiştirebilirsin.bende yardımcı olabilirim bu konuda.s3,s4'ün statüs barı gayet güzel onlarda yapılabilir

aynen s3 status bari ve ekran kilidi gelirse super olur tam parasini hakeden bir s3 olur telefon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

ayarlarda yenı sectıgım temanın ayarlarını bulamadım

ayarlar-uygulamalar-yüklenen uygulamalar orda olması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Millet ben çevirilere ve ayarlara vs el atmaya başlıyorum galiba çünkü telpadan ses yok. Artık APK dosyalarını decompile edicem bu kirli işe girip telefonun derinlerinden iyileştirmelere başlıyorum şimdi.

bi de şu launcher için tekrar anket açsak.. tw den çok kişi sıkıntılı..

aslinda Sense arayuzude guzel olabilir en iyi launcherlardan biri bana gore

• GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için de tekrar anket açalım mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 1:32:13 >
  • Samsung bile kaynak kodunu paylaşıyoken gm neyine güvenipte paylaşmıyo
  • Go sms i yıllardır kullanırım mütiş derecede modifiyeye açık ve çok zengin bir ayarlar menüsü var yapamadığınız hiçbirşey yok içini dışını incik cıncık edip yeniden bir msj uygulaması oluşturabiliyorsunuz kendinize, incelerseniz göreceksiniz.Bi dolu (handcent dahil) msj uygulaması kullandım ama go sms kadar harikasını görmedim gerçekten, tlf larıma yüklediğim ilk uygulamadır belkide.Rom a gömülürse süper olur herkesin seveceğini düşünüyorum.

Yanlış anlaşılmasın bu arada rom u yükleyemedim yarın kapaktan dolayı tlf u servise göndereceğim kenarında ufak bi açılma vardı bilerek aldım bulamadığım ve tatile gideceğim için, bozmamayım şimdi orjinalliğini bakarsın parça olayı olmadığı için sıfır tlf yollarlar, asıl ozaman tamamiyle rom olayına dalacağım.

Tekrar tekrar ellerine sağlık dostum mükammel işler başarıyorsun bi kez daha söylemek istedim.. .

@burakgon

• quote:

Samsung bile kaynak kodunu paylaşıyoken gm neyine güvenipte paylaşmıyo

bence adamlarin haberi yok baska firmalar paylasmiyor saniyor onlarda paylasmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

bence adamlarin haberi yok baska firmalar paylasmiyor saniyor onlarda paylasmiyor

Ne alakası var.Büyük ihtimal rom kernel yapılmasın diye paylaşmıyo.
  • Hocam hangi klavyeyi kullanıyosun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Ne alakası var.Büyük ihtimal rom kernel yapılmasın diye paylaşmıyo.

ana konusunda oyle demisti cunku suan mobiledeyim alintilayamicam sey yazmisti
    samsung bile paylasmiyor biz neden paylasalim buna benzer birsey yazmisti ondan dolayi oyle dedim

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.