Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Next launcher 3D i de koymanızı öneririm (Ücretli olduğu için @burak hocam yanaşmadı pek ama) şahsen biçok kez bilgi verdim hakkında neden gündeme gelmiyor merak ediyorum olağanüstü bir görselliği ve kullanışlılığı var.. .

@paradox1453

Hocam bu launcher gerçekten güzel, çok fazla ram kullanıyor mu? Ücretsiz sürümünde ne kadar kullanabiliyoruz? Ayrıca arkadaşlar google play store dan satın aldığımız uygulamaları telefonu fabrika ayarlarına döndürdük diyelim tekrar satın almamız mı gerekiyor. Apple da 5 kere aynı mail üzerinden kullanabiliyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılıştaki GENERAL MOBILE yazısı silindi. ROM deodexlendi. Nerdeyse %30 daha az ram kullanacak sanırım düzenlemeler çok daha kolay yapılacak çevirilerede ben el atıcam ve romun boyutu ciddi miktarda küçüldü. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 2:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Açılıştaki GENERAL MOBILE yazısı silindi. ROM deodexlendi. Nerdeyse %30 daha az ram kullanacak sanırım düzenlemeler çok daha kolay yapılacak çevirilerede ben el atıcam ve romun boyutu ciddi miktarda küçüldü. :-)

Süpersin hocam ya.. Valla sana 1 kılıf değil 1000 kılıf feda olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam ellerine sağlık, 1 günde ne kadar yol katetmişsin Kolay gelsin hocam, herşey için teşekkür ederiz tekrar tekrar

Yanlız hocam bir fikir söylemek isterim, eğer gerçekleştirilebiliyorsa çok iyi olur Nasılsa hocam şuan Touch Wiz'i hazırladınız şuan. Diyelimki oylamadan Stock Android arayüzüne verilen oylar fazla çıktı. Yeni güncellemeyi Stock android arayüzü ile yayımlayıp, Flashlanabilir Touch Wiz arayüzü dosyası da yapabilir misiniz? Nasılsa şuan Touch Wiz elimizde olduğu için böyle bir fikir aklıma geldi. Eğer mümkünse bu şekilde çok iyi olur

Aynen katılıyorum nacizane tw telefonumda görmek istediğim en son şey.

• quote:

Açılıştaki GENERAL MOBILE yazısı silindi. ROM deodexlendi. Nerdeyse %30 daha az ram kullanacak sanırım düzenlemeler çok daha kolay yapılacak çevirilerede ben el atıcam ve romun boyutu ciddi miktarda küçüldü. :-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311404

Bu konuya baktiniz mi? Ben tum sayfalari okudum custom rom ile ilgili yazilarda vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

quote:

Hocam ellerine sağlık, 1 günde ne kadar yol katetmişsin Kolay gelsin hocam, herşey için teşekkür ederiz tekrar tekrar

Yanlız hocam bir fikir söylemek isterim, eğer gerçekleştirilebiliyorsa çok iyi olur Nasılsa hocam şuan Touch Wiz'i hazırladınız şuan. Diyelimki oylamadan Stock Android arayüzüne verilen oylar fazla çıktı. Yeni güncellemeyi Stock android arayüzü ile yayımlayıp, Flashlanabilir Touch Wiz arayüzü dosyası da yapabilir misiniz? Nasılsa şuan Touch Wiz elimizde olduğu için böyle bir fikir aklıma geldi. Eğer mümkünse bu şekilde çok iyi olur

GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/347/-discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 2:41:58 >

• Hocam emeklerinize sağlık konuyu yakından takip etmeme rağmen yorum atamadım çünkü henüz rom'u kurmadım bunun sebebi tw'ye olan antipatim yoksa rom kesinlikle çok güzel eğer launcher alternatifi olursa çok güzel olacağına inanıyorum.Allah kolaylık versin iyi çalışmalar dilerim tekrar teşekkürler.

Edit : Ben şu an Next Launcher 3D kullanıyorum çok memnunum sıfır kasma ve göze hitap ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Worm -- 15 Temmuz 2013; 2:19:33 >
  • walla ben bulamadım
    tam anlatayım ılk acılısta büyük balon olan ekranı papatya temasıyla degıstırdım samsungun ucan balonlu cocugu cıktı ama tekrardan dıger temaları resımlerı taradım bulamadım
  • quote:

Şu çeviri olayına çok sevindim sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

quote:

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/346/discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

Sense koyulmuş ankete ama mümkün değilki. :-)

• burakgon kullanıcısına yanıt
    öncelikle emeğine saglık burda gionnenin orjinal firmwaresi var bi göz at istersen belki iş görür

http://www.elife.com/thread-2909-1-4.html
  • Ben mesela tw hariç hepsini işaretlemek isterim hocam.

• quote:

quote:

Next launcher 3D i de koymanızı öneririm (Ücretli olduğu için @burak hocam yanaşmadı pek ama) şahsen biçok kez bilgi verdim hakkında neden gündeme gelmiyor merak ediyorum olağanüstü bir görselliği ve kullanışlılığı var.. .

@paradox1453

Hocam bu launcher gerçekten güzel, çok fazla ram kullanıyor mu? Ücretsiz sürümünde ne kadar kullanabiliyoruz? Ayrıca arkadaşlar google play store dan satın aldığımız uygulamaları telefonu fabrika ayarlarına döndürdük diyelim tekrar satın almamız mı gerekiyor. Apple da 5 kere aynı mail üzerinden kullanabiliyorduk.

Yok hocam, 1 kere hesabınız üzerinden satın alınca, istediğiniz kadar kurabilirsiniz kendi cihazınızada, hem Android hem IOS için bu şekilde

@Burakgon

Emeğinize sağlık hocam, %30 daha az Ram kullanması bile süper bir durum, özellikle ilerisi için

Naçizane bir miktar miktar da olsa, Paypal hesabınıza gönderme yapıyorum hocam Keşke elimizden size destek olmak adına daha çok iş gelebilse, General Mobile ve Telpa yüzünden, herşeyle siz uğraşıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311404

Bu konuya baktiniz mi? Ben tum sayfalari okudum custom rom ile ilgili yazilarda vardi

Teşekkürler kaynak için. Elimde kaynak kodu olmamasına rağmen sınırları zorlamaya çalışıyorum işte olduğu kadar. Bu kaynaklara ihtiyaç yok artık :-) Zaten burda romun nasıl kurulacağını anlatmış kullanıcılara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 2:23:27 >

• Hocam ne olursunuz s4 yada başka telefonlardna değilde stock 4.2 jb arayüzü olsun gerek kilit ekrani gerekse launcher isteyen sonradan kurabilir tw yada lg launcher ama markette duzgun stock launcher yok ki hele ki kilit ekranini ve statusbar i degistirmeyin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

öncelikle emeğine saglık burda gionnenin orjinal firmwaresi var bi göz at istersen belki iş görür

http://www.elife.com/thread-2909-1-4.html

Teşekkürler biz bunu ilk günden kurduk OTA update falan denedik daha doğrusu okan sağolsun telefonunu feda etti :-)

• quote:

quote:

quote:

@paradox1453

Yok hocam, 1 kere hesabınız üzerinden satın alınca, istediğiniz kadar kurabilirsiniz kendi cihazınızada, hem Android hem IOS için bu şekilde

@Burakgon

Emeğinize sağlık hocam, %30 daha az Ram kullanması bile süper bir durum, özellikle ilerisi için

Naçizane bir miktar miktar da olsa, Paypal hesabınıza gönderme yapıyorum hocam Keşke elimizden size destek olmak adına daha çok iş gelebilse, General Mobile ve Telpa yüzünden, herşeyle siz uğraşıyorsunuz

Çok teşekkür ederim bu çok fazla olmuş mahçup ettiniz sadece öğrenmek ve eğlenmek için uğraşıyorum hakkınızı helal edin ihtiyacı olan bir arkadaşıma göndereceğim tekrar teşekkürler. :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

quote:

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/346/discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

Sense koyulmuş ankete ama mümkün değilki. :-)

sense nden olmuyorki ? uyusmuyormu telefonla ?

• burak hocam otg ile ilgili bir gelişme varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Hocam emeklerinize sağlık konuyu yakından takip etmeme rağmen yorum atamadım çünkü henüz rom'u kurmadım bunun sebebi tw'ye olan antipatim yoksa rom kesinlikle çok güzel eğer launcher alternatifi olursa çok güzel olacağına inanıyorum.Allah kolaylık versin iyi çalışmalar dilerim tekrar teşekkürler.

Edit : Ben şu an Next Launcher 3D kullanıyorum çok memnunum sıfır kasma ve göze hitap ediyor.

Kastırıyor ram yiyor diyen arkadaşlar vardı.Ben işte bu forumda bazı konulardan soğumama yada yorum atmak istemememe neden olan şeyler bunlar (ha kimin umrunda olur yorum atmamam tabiki hiçkimsenin, ama o da benim umrumda olmaz)

Yıllardır android kullanırım discovery ile birlikte next launcher ı keşvettim ve hayram kaldım.

Birşeyin sade oluşuyla birlikte işlevselliği de azalır örn smart launcher, içinde hiçbişe yok tabiki az ram yer yada kasmaz çünkü özellik yok boş bi arayüz kaydırma çubuğu vs, amaç telefonu hoş işlevsel ve istediğim herşeyi yapabilecek bi uygulamayla kullanmaktır benim için.

Neyse herkes istediğini yapabilir ama tavsiyelerim inanın belli bi birikim sonucu oluşmuş tavsiyelerdir çok eski bir android kullanıcısıyım ve teknoloji bilgim nacizane iyidir.. .

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.