Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: efeste

ilk günden beri takipteyim ve romladım babamda anlıyor bu işlerden telefonu eline alsa öldürür beni :) super yapıyosun abi ellerin dert görmesin, touchpalı klavye olarak düşündün mü? bide işlemciyi güçlendircek bişey yapabilir misin?

Yapabilirim yaptimda az once. :-)

Batarya omrunu uzatacak bir seylerde yapsan bunu eminim herkes istiyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam once v1 yukleyıp sonramı v1.5 yuklemelıyım yoksa dırek v1.5 yuklesem yeterlımı ? ben hiç anlamıyorum da
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    super bu telefon abi yaa ellinde uçuyo heralde , yinede dikkatli olmak lazım abi yakma telefonu piyasada bulunmuyo :)
  • Hocam türkçe olayı çözülürse hemen yükleyeceğim.

• quote:

Yarin nova launcher ekleniyo ve orjinal android arayuzune dogru kayiyoruz iconlar falan sonrasinda su turunculardan kurtuluyoruz. :-) deodexleyerek okadar cilginca bisey yapmisimki yarinki update ile goreceksiniz. Ayrica yarin decompile edip cevirileri duzeltip biraz kurcalicam. Rom nerdeyse 250mbye dustu ve islevi artti.

Bunlar süper. Madmax hocamın dediği gibi stock olsa launcher. sonra isteğe göre touch wiz vs yüklense çok daha güzel olur. garanti hesap no alabilir miyim pmden?
  • quote:

Yarin nova launcher ekleniyo ve orjinal android arayuzune dogru kayiyoruz iconlar falan sonrasinda su turunculardan kurtuluyoruz. :-) deodexleyerek okadar cilginca bisey yapmisimki yarinki update ile goreceksiniz. Ayrica yarin decompile edip cevirileri duzeltip biraz kurcalicam. Rom nerdeyse 250mbye dustu ve islevi artti.

sense arayuzu.neden olmuyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: maca4ss

hocam once v1 yukleyıp sonramı v1.5 yuklemelıyım yoksa dırek v1.5 yuklesem yeterlımı ? ben hiç anlamıyorum da

direkt v1.5 yükleyebilirsiniz.
  • paradox1453 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam :)
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    Hocam kurcaladıkça füze gibi yapıyorsunuz teli iyi çalışmalar dilerim tel gelsin bende kuracağım romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Kastettiğim tam olarak siz değildiniz hocam ama seçeneklere koymanızı isterdim.

@paradox1453

Espirisine söyledim arkadaşım, paradox1453 ün de dediği gibi;

Ota:Güncelleme sistemi
    Otg: bağlantı yöntemi

Yani @drkprnc bağlantı yöntemi olayını kastetti.

@madmax50

Launcher için anketi yeniledim. Sense olamıyormuş. Next Launcher ı ekledim..

GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/347/-discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

• 1.5 i yüklesek diğer sürümler geldiğinde tele format atmadan uzaktan yükleyebiliceğiz değil mi ?
  • Next launcher anketten kaldırılsın ücretli bir arayüz ve lite versiyonu bir süre sonra simgeleri küçültüyormuş satın alın diye.

Kullanıcı yorumu

Bir haftadır cihazımda tam kullanılacak widget/simge büyüklüğü vb. bununla emek ve zaman harcadım. Sonra ne oldu dersiniz? Lite versiyon TUZAĞIMIZDIR, Bu emeğinizin tamamını kullanabilmeniz için SATIN ALMALISINIZ!.. Simgelerinizi küçültüyoruz; ya satın alın ya böyle idare edin vesaire... Sitres yaptı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

1.5 i yüklesek diğer sürümler geldiğinde tele format atmadan uzaktan yükleyebiliceğiz değil mi ?

uzaktan degil. romu nasil yukluyorsan yine ayni sekilde sadsece wipe yapmaniza gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Next launcher anketten kaldırılsın ücretli bir arayüz ve lite versiyonu bir süre sonra simgeleri küçültüyormuş satın alın diye.

Kullanıcı yorumu

Bir haftadır cihazımda tam kullanılacak widget/simge büyüklüğü vb. bununla emek ve zaman harcadım. Sonra ne oldu dersiniz? Lite versiyon TUZAĞIMIZDIR, Bu emeğinizin tamamını kullanabilmeniz için SATIN ALMALISINIZ!.. Simgelerinizi küçültüyoruz; ya satın alın ya böyle idare edin vesaire... Sitres yaptı...

küreklisi yok mu hocam?
  • Roma parali program ekleyip baskalarinin benim yuzumden farkinda olmadan kul hakki yemesine neden olamam. Buyuzden next launcheri satin aldiysaniz kendiniz kurup kullanin. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Next launcher anketten kaldırılsın ücretli bir arayüz ve lite versiyonu bir süre sonra simgeleri küçültüyormuş satın alın diye.

Kullanıcı yorumu

küreklisi yok mu hocam?

Pm ile ulaşılırsa istediğiniz en pahalı uygulamalar dahil kazma kürek herşeyi temin edebilirim :)

Lite kullanmak zorunda diilki herkes ben lite kullanın da demedim ayrıca, kim marketteki tüm ücretli uygulamaları satın alıp kullanıyor pardon? Ordaki yorumlara bakarak hiçbir sonuç elde edilemez ne hatasız programları yerden yere vuranlar var ne insanlar gördüm ben orda sırf konuşmak için konuşan işi gücü kalmayıp muhalefet için oraya yazan.

Bi launcher olay oldu arkadaş ya, kaldırın tamam rahatlıycaksanız, bi tavsiyede bulunduk yemediğimiz laf almadığımız eleştiri kalmadı.Nasıl biliyorsanız öyle kullanın, sonuçta son söz günlerdir gece gündüz çalışan @burak arkadaşa ait olacaktır.

@madmax50 @paradox1453 @burakgon

• quote:

Kullanıcı yorumu

Andromaniada ücresiz apk sını indir türkçe dil de var full kullang

• quote:

Roma parali program ekleyip baskalarinin benim yuzumden farkinda olmadan kul hakki yemesine neden olamam. Buyuzden next launcheri satin aldiysaniz kendiniz kurup kullanin. :-)

Ah kardeşim senin gibi düşünen insan kalmadı piyasada. Tabi sen geliştirici olarak verilen emeği biliyorsun. Bende birkaç yıldır korsan yazılım kullanmıyorum ama mp3 film derken birçok kişinin hakkını gasp ediyoruz. Bir dükkana girip bişey çalmakla bu işin farkı yok ikisi de hırsızlık

• Hocam bu mesajımı gördünüz mü? İlerisi için mümkün müdür?
    http://forum.donanimhaber.com/m_77808176/mpage_11/tm.htm#77888392

Lenovo s6000 kernel source MT8125 tabanlı bizimkine benzer cortex A7 ve PowerVR SGX544 var. mt6589 a spesifik dosyalar mediatek/platform/mt6589 içinde
    burada

Lenova a60 kernel source mt6573. mt6589 içerebilir bilmiyorum
    burada

Acer Liquid E2 kernel source mt6589 var bunda.
    burada

https://github.com/varunchitre15/MT6589_kernel_source

Gionee source code internette yok.

@burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 15 Temmuz 2013; 4:16:52 >

• arkadaslar cwm recovery ile başlattıgımda E: Cant mount sccard hatası alıyorum arastırdım yabancı sıtelerde bıseyler yazmıslar ama anlamadım yardımcı olabılcek varmı ?
    birde telefon hafızasına atıp yuklemeyı densem olurmu oyle bı secenek var cunkı burda choose zip from internal sdcard diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maca4ss -- 15 Temmuz 2013; 3:49:36 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.