Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakat ayarlar kısmında tuşa basıldığında titret bölümü deaktif anlayamadım, şimdilik idareten kullanıyorum tlf bi gitsin gelsin en sağlam klavye hangisi net görüş bildiricem bayaa yazı ile işi olan bi insanım..

@bora_akar
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    hocam gionnenin orjinal güncelleme dosyalarını buldum (uppdate.app deniyordu sanırım) işine yararmiki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 15 Temmuz 2013; 1:43:26 >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311404

Aranizda bu konuya bakan oldu mu xda sitesinde belki bir seyler cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey sormak isterim:
    Şu an orjinal romdayım.Telefonun en sevmediğim yönü fotoğraflara falan bakarken daha canlı görünsün diye mi nedir sarılar,kırmızılar ve turuncular manipüle edilmiş oluyor.Galaxy s3'te de var aynı durum.Böyle birşey gözlemlediniz mi?Yani daha doğal olması gerekmiyor mu?
    Bu romda renklerle falan orjinal roma göre fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: up2012

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311404

Ben baktım orjinal romu koyan olmuş ama burakgon un istediği birşey var mıdır ona bilmiyorum..

@dream4 dostum renk körüyüm. ben hiç d ikkat etmedim o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 1:51:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

quote:

quote:

Samsung bile kaynak kodunu paylaşıyoken gm neyine güvenipte paylaşmıyo

bence adamlarin haberi yok baska firmalar paylasmiyor saniyor onlarda paylasmiyor

Ne alakası var.Büyük ihtimal rom kernel yapılmasın diye paylaşmıyo.

ana konusunda oyle demisti cunku suan mobiledeyim alintilayamicam sey yazmisti
    samsung bile paylasmiyor biz neden paylasalim buna benzer birsey yazmisti ondan dolayi oyle dedim

Yalan kardeşim koskoca firma kimin neyi paylaştğnı bilmiyicek mi?

• Next launcher 3D i de koymanızı öneririm (Ücretli olduğu için @burak hocam yanaşmadı pek ama) şahsen biçok kez bilgi verdim hakkında neden gündeme gelmiyor merak ediyorum olağanüstü bir görselliği ve kullanışlılığı var.. .

@paradox1453
  • Hocam ellerine sağlık, 1 günde ne kadar yol katetmişsin Kolay gelsin hocam, herşey için teşekkür ederiz tekrar tekrar

Yanlız hocam bir fikir söylemek isterim, eğer gerçekleştirilebiliyorsa çok iyi olur Nasılsa hocam şuan Touch Wiz'i hazırladınız şuan. Diyelimki oylamadan Stock Android arayüzüne verilen oylar fazla çıktı. Yeni güncellemeyi Stock android arayüzü ile yayımlayıp, Flashlanabilir Touch Wiz arayüzü dosyası da yapabilir misiniz? Nasılsa şuan Touch Wiz elimizde olduğu için böyle bir fikir aklıma geldi. Eğer mümkünse bu şekilde çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Next launcher 3D i de koymanızı öneririm (Ücretli olduğu için @burak hocam yanaşmadı pek ama) şahsen biçok kez bilgi verdim hakkında neden gündeme gelmiyor merak ediyorum olağanüstü bir görselliği ve kullanışlılığı var.. .

@paradox1453

telefonu çok yoruyor diyorlar dostum. o yüzden eklemedim..

GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/346/discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 1:52:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: up2012

@burakgon hocam burada hemen ilk sayfada Gionee'nin orjinal firmware ve driver'ları var.İşine yarar gibi.
  • Bu arada Burak kardeşin sayesinde cihaza 2 günde 5 kere rom yükledim. :) bu kadar çabuk update geleceğini bilseydim hiç uğraşmazdım. artık gamerzda kalacağım. Burak hocam çok çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Şu romu deodex yapmaya başlıyorum ben. ROM'un boyutu yarısına düşücek sanırım işlem bitince. 160 mb civarı bişey olucak.

Kardesim su konuya baktin mi belki ise yarar bir seyler cikar. Eger ise yarar bir sey varsa haber ver :)

• Beyler bu kaynak kodu nedir ? Firmaların kendi sitelerinde paylaştığı firmwarelerin, orjinal recoveryden yüklenen şeyemi deniyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 15 Temmuz 2013; 1:56:26 >
  • Ben kullanıyorum dostum herhangi bir yorma yok deneyip değerlendirmek daha mantıklı gibi, go launcher kullanırdım HTC HD2 kullanırken evet o bayaa yorardı tlf u ama taş çatlasın 15-20 mb daha fazla ram yiyordur.Neyse sonradan yüklenebilitesi var, yoruyordur diyenler belkide kurmamıştır bile yada gerekli ram optimizasyonunu yapamamışlardır.Dert değil.. ;)

@paradox1453
  • Son olarak,yakında bu roma terfi edeceğim de arkadaşlar,ilk sayfada bir nokta karışık geldi.
    Eski telefonuma rom yüklerken önce wipe yapıp sonra yeni rom yüklerdik.
    İlk sayfada önce bu romu yükleyip sonra wipe yapın denmiş,son durum bu mudur?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence adamlarin haberi yok baska firmalar paylasmiyor saniyor onlarda paylasmiyor

samsung bile paylasmiyor biz neden paylasalim buna benzer birsey yazmisti ondan dolayi oyle dedim

firma calisani dedi hocam yavuzselim miydi neydi

• Tamam hocam teşekkürler bende şöyle sağlam bir klavye bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi yalan söylüyolar.Senden benden daha iyi biliyolardır emin ol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi yalan söylüyolar.Senden benden daha iyi biliyolardır emin ol.

valla yalan mi dogrumu bilemicem ben sadece fikrimi soyledim ama yinede bilgilendirdigin icin tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.