Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla normal kullanımcda sabah 7 de cıkarınca ertesi gün aksam 7 8 gibi yüzde 10 lara geliyor . Nasıl düzeltilecebileceğine dair bir fikrim yok . Ama bu romdada sabah 7 de cıkarınca ertesi gün aksam 7 8 gibi yüzde 10 lara gelirse benim için hiç problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Burak Hocam, daha önceki telefonlarımda custom rom kurduğumda full şarj ve yaklaşık 1 saat telefonla oynamayın ki rom otursun gibi ibareler vardı sizin ürettiğiniz bu rom için de benzer bir durum söz konusu mu acaba?

Romun oturmasi nedir acaba ilk defa duydum normal kullanin bi sorun yok. O sadece wipeden sonra fazla resim varsa galerinin onlari gormesi icin gecen sure olabilir.

Yeni guncelleme bugun gelecek mi?
    Birde bir arkadas acer ve lenovo vs kerneli vermisti onlardan bir iş cikmaz mi

• Öncelikle gg2 vardır yada yoktur biraz muamma ama kesinlikle ekran koruyucu öneririm ben takmamıştım ve nasıl oldu bilmiyorum ama 1.günün sonunda 1 saat önce çizik yokken sonradan olduğunu fark ettim belki bir yere çarpmış olabilirim bu bana gg2 yok bu kadar kolay olmazdı dedirtirken telefonun elimden düşmesi ve sonrasında hiç bir şey olmaması var dedirtiyor.

Launcher konusunda en doğrusu madmax50 hocamının düşüncesi gibi geliyor.Stock Launcher ile gelir ve biz diğer nova apex next vs gibi launcherleri isteyen sonradan kurabilir.Yada buna alternatif elimizde zaten tw launcher hazır sayılır buna ek yeni lg sony vs markaların launcherleri de eklenip isteyen istediğini flashlayabilir.Yada telefona direk flashlanmış gelir bizde tema seçer gibi seçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: up2012

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Burak Hocam, daha önceki telefonlarımda custom rom kurduğumda full şarj ve yaklaşık 1 saat telefonla oynamayın ki rom otursun gibi ibareler vardı sizin ürettiğiniz bu rom için de benzer bir durum söz konusu mu acaba?

Romun oturmasi nedir acaba ilk defa duydum normal kullanin bi sorun yok. O sadece wipeden sonra fazla resim varsa galerinin onlari gormesi icin gecen sure olabilir.

Yeni guncelleme bugun gelecek mi?
    Birde bir arkadas acer ve lenovo vs kerneli vermisti onlardan bir iş cikmaz mi

acerinkini deneyecekmiş hocam, öyle dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Benimde pil omru cok cabuk bitiyor mesela %100de cektim hicbirsey yapmadim 1-2 saat de %97 ye dustu.
    Kurcalayinca falan su gibi gidiyor sarj.
    Nasil cozum bukucaz buna hic bilmiyorum ama geceyi bile zor goruyor benim sarj
    Edit: 5dk gecti ustunden sarj %95

Diger konudaki gibi sarj mi etsem o zaman uzar mi ki omru
    hic gece yatarken şarja takıp sabah uyandıgınızda şarjdan çıkarıp gün boyu pil tüketimini gözlemlediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 15 Temmuz 2013; 14:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

hic gece yatarken şarja takıp sabah uyandıgınızda şarjdan çıkarıp gün boyu pil tüketimini gözlemlediniz mi ?

Her gece boyle oluyor zaten gece yatarken takmak zorunda kaliyorum cunku sarjim cok az oluyor.
    Suan bike %87 ye dustu :/

• quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Dostum 7 saat otomatik parlaklik +Wi-Fi + oyun falan şarj %30 kaliyo

• Abi simdi bu hoparlör sesi artmiş ama telefonun hoparlörü mu kalitesiz? Yoksa daha fazla verim alamiyomuyuz çünkü müziği yalniz kaldigimda bangir bangir dinlemeyi seviyorum. Abi bide oyunlardaki ses mükemmel cikiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeste -- 15 Temmuz 2013; 14:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeste

Abi simdi bu hoparlör sesi artmiş ama telefonun hoparlörü mu kalitesiz? Yoksa daha fazla verim alamiyomuyuz çünkü müziği yalniz kaldigimda bangir bangir dinlemeyi seviyorum. Abi bide oyunlardaki ses mükemmel cikiyo

müzik kaliteniz kötüdür.
    320kpbs müzik atıp deneyin.
  • ayarlardaki çeviri hatalarını söyleyin şuanda düzeltiyorum

• quote:

ayarlardaki çeviri hatalarını söyleyin şuanda düzeltiyorum

kilit ekranında cevapsız aramalar missed calls vs şeklinde ingilizce görünüyor.
    Sound and Vibrate - Ses ve Titreşim
    Power Saving - Güç Tasarrufu
    Schedule airplane on/off - uçak modu komple ingilizce
    Depolama başlığı altında phone capacity, free,format phone , format sd card vs ingilizce
    Güvenlik başlığı altında enable torch ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 15 Temmuz 2013; 14:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Depolama başlığı altında phone capacity, free,format phone , format sd card vs ingilizce

Hepsi düzeltildi. Ayarlarda güç koruma modu sürekli yendien başlıyo onuda devre dışı bırakıcam

• kablosuz özelliği ve ağlarda
    Tethering ve taşnblr hotspot
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

quote:

Hepsi düzeltildi. Ayarlarda güç koruma modu sürekli yendien başlıyo onuda devre dışı bırakıcam

Uygulama Yöneticisinde problem var

Yazılım Yöneticisi başlığı altında yer alan;

Yazılım Taşıma' ya tıklayınca Yazılım Kaldır,
    Yazılım Kaldır'a tıklayınca Varsayılan Yazılım Ayarları
    Varsayılan Yazılım Ayarları'na tıklayınca Uygulama Taşıma ekranı geliyor

Fakat telefonun dilini İngilizce yapınca düzeliyor , sanırım apk nın tr dosyasıyla alakalı bir durum.

• burakgon kullanıcısına yanıt
    Burak hocam şu kamera işine bi el atabildinmi ?
    s4 ün kamera programını buna portlasan acaba görüntü kalitesinde bi değişme olurmu.
  • hocam birde mesaj geldiğinde ana ekrandaki mesaj programı üzerinde kaç mesaj olduğu orijinal romda gözüküyordu . bunu yapmanız mümkün mü ?
  • bunu bende sormuştum ama bi cevap alamadım

• sound and vibrate ;power savingschedule airplane on/of
  • Bildirim merkezinde yer alan Ayarlar simgesine tılayınca 2 sekmeli ayarlar başlığı geliyor.

Burada yer alan Common Settings ve All Settings de İngilizce..

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.