Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradox1453

GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

Launcher için anket

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/346/discoveryde-hangi-launcheri-gormek-istersiniz

şu sense ve touchwiz merakı olayını hala çözemedim 1997 den beri cep telefonu vesaire kullanıyorum-android-symbian-windows mobile güncel marka-modelerede sahibim-hala elimde galaxy s4 vesaire mevcut ios da. Kişisel fikrim touchwiz iyi veya kullanı mnatığına göre rasyonel değil-LG nin UI si kullanışlıki galaxy s4 ile birlikte sanki UI den alıntı seziyorum ben........vesaire stock androide gelince zaten bir sürü giydire olmadığından fps ekranda yüksek laggy olayı yok -cyanogenmod lardaki gibi tema seçilebilir kısımda sense-ui-ios kısmı olsa kişiler kendi tema launcher şeklini seçebise daha mantıklı olacak gibi duruyor.

• Apex gerçekten hizli , cihazi alir almaz kurmustum kendi launcherindan sonra baya fark etmişti , sonra mesut abinin önerisini görünce yanilmadigimi anladim gerek ozellestirilebilirlik gerek stabilite vs harika bir launcher

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

öncelikle emeğine saglık burda gionnenin orjinal firmwaresi var bi göz at istersen belki iş görür

http://www.elife.com/thread-2909-1-4.html

Yanlış bilmiyorsam bizimki gionee ile değil BLU Life Play ile birebir çünkü gioneede 16gb kendi belleği olmas gerek BLU da 4gb ve BLU ilk stock 4.2 yi kullanan firma 4.3 yeni modellerde stock gelecek denmişti-tabii ben internetin yalancısıyım
  • Arkadaslar suan versiyon 1.5 romu kullaniyorum telefonu sarjdan bir saat kadar once cikardim pil degerleri resimdeki gibi. Sizce normal mi bana pil cabuk tukeniyor gibi geldi

• xda da birisi galaxy s'e sense psortlamisti hocam bunda neden olmuyor?

• Dostum şimdi şöyle bir sorunum var. Hani gpsi açmayınca hattan buluyor ya konumu. Mükemmel hızlı ama sıkıntı şöyle ki arabadayım mesela hareket ediyorum ama haritalarda konumum değişmiyor. Sabit kalıyor. Gps açınca konum düzeliyor. Kapatınca beni tekrar aynı yere atıyor. Sabit bir şekilde. Bunun yüzünden bugün kayboldum :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 11:36:43 >
  • gps i niye kullanmıyorsun hoca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

gps i niye kullanmıyorsun hoca?

gpsi şarjı çok yiyor diye kullanmıyorum. ama sorun bu değil zaten. gps le tüm telefonlar anında yer gösterir. Hücreselle iphonelar mükemmel yer buluyor. Samsung Galaxylewrde öyle ama bu romda ayarlarda muhtemelen bir sıkıntı var.

Bu arada pille ilgili olarak bu da benim ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 11:56:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

xda da birisi galaxy s'e sense psortlamisti hocam bunda neden olmuyor?

Galaxy S kullanıcısı olarak stabil olmadığının ve htc deneyimini vermediğini söyleye bilirim en temizi stock 4.2 android launcher ı pil yemez akmaz kokmaz

• ilk şarjda pilin ömrünü anlamak zor olur kaldıki siz 1 saatlik ömrü koymuşsunuz öyle anlamak dahada zor olur.2-3 şarjdan sonra pilin günlük giderine bakın.saat olarak bakarsanız yanlış bilgiler elde edebilirsiniz.örneğin telefonu 10 saat hiç oynamazsın %2 gibi oranda düşme olur telefonu 10 dk oynarsın %10'luk bi düşme gerçekleşebilir...
  • burak hocam sana bi sorum olacak.ben bi ara navigasyon cihazındaki vince olayına merak sarmıştım.(navigasyon cihazında vin ce6 yüklü)bu cihaza aynı rom olayı gibi değişik romlar yukleniyor oyunlar programlar değişik haritalar vs. hatta cihazda vindows masa üstüne düşüyordu tabi bunları yapabilmek için root gerekiyor.orjinal rom da herşey mobilenavigatör adlı bi dosyanın içinde.şimdi nası yaptımı hatırlamıyorum ama romu hafıza kartına kurunca navigasyon tamamen hafıza kartından kendi menumuzle açılıyor kartı cıkarınca eski orjinal haline geri dönüyor.senın romu da böle tak çıkar yapmak mümkünmü acaba ?
  • paradox1453 kullanıcısına yanıt
    google maps değilde navitel,igo gibi programlar kullanırsanız daha hızlı sonuca ulaşırsınız.eskiden igo kullanırdım şuanda naviteldeyim.pek kullanmasamda bazen lazım olabilir diye bulundururum.denemelerimde gayet başarılıydı navitel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

google maps değilde navitel,igo gibi programlar kullanırsanız daha hızlı sonuca ulaşırsınız.eskiden igo kullanırdım şuanda naviteldeyim.pek kullanmasamda bazen lazım olabilir diye bulundururum.denemelerimde gayet başarılıydı navitel.

Gps de sıkıntı yok dediğim gibi sıkıntı hat kaynaklı olarak bulma da. hareket ettiğim halde beni aynı yerde göstermesinde.
  • quote:

ilk şarjda pilin ömrünü anlamak zor olur kaldıki siz 1 saatlik ömrü koymuşsunuz öyle anlamak dahada zor olur.2-3 şarjdan sonra pilin günlük giderine bakın.saat olarak bakarsanız yanlış bilgiler elde edebilirsiniz.örneğin telefonu 10 saat hiç oynamazsın %2 gibi oranda düşme olur telefonu 10 dk oynarsın %10'luk bi düşme gerçekleşebilir...

hocam yalnız ben telefonu neredeyse 25 gündür kullanıyorum, bir saat wifi ile internete bağlandım %79 a indi. Başından beri hep böyle, normal mi diye merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttoygar

Google amcaya sordum nedir bu Deodex deyince bir arkadaşın yorumu gözüme çarptı;

"ODEX ve Deodex Romlar arasındaki fark:

Official romlarda uygulamaların hem apk hem de odex uzantıları vardır.Bir uygulamayı çalıştırdığınızda apk devreye girmeden önce bununla ilgili bazı bilgiler odex uzantılı dosya içinde depolandıkları için,odex dosyaların da devreye girmesi gerekmektedir.Daha sonraki çalıştırmalarda bu odex dosyası daha çabuk devreye girdiği için apk çok daha hızlı çalışır.Deodex ise bunun tam tersidir.Apk uygulaması çabuk açılır ama uygulamalar daha yavaş çalışır.
    Özetle şunu diyebiliriz:
    Odex Romlar uygulama açılışında yavaş ama uygulama çalıştırma işlemlerinde daha hızlıdırlar.
    Deodex Romlar ise uygulama açılışında hızlı fakat uygulama çalıştırma işleminde daha yavaştırlar

Biraz daha iyi anlamak için açarsak:
    Bir android işletim sisteminin çalışması için apk ya da framework bileşenlerine ihtiyaç duyar.Apk veya jar dosyaları sıkıştırılmış olarak bir data dosyası içinde saklanır.Odex dosya sistemi yapısında ise apk dosyasının yanı sıra odex dosyası önemli kritik dataları sıkıştırılmamış olarak sakladığı için bu verilerin ayrıştırma işleminde bu işlem daha hızlı gerçekleşir ve uygulama daha sorunsuz ve hızlı çalışır."

Burak kardeş klavye de veya rehber vb sayfalarda dolanırken bir test edebilirsen iyi olur sanırım. Çalışmalarınızı tebrik ediyorum.

@burakgon

Bu yazi eski android icin gecerli. Yeni android 4+'da telefon ilk acilista dex dosyalarini dalvik cacheye yazar. Android optimize ediliyor yazar hatta. Sizden bir ricam daha olacak. Nerdeyse 2005'ten beri linuxla 2009'dan beri android romlariyla ugrasiyorum. Lutfen boyle konularda sadece rahatiniza bakin. Bilmedigim biseyi yapmam. :-)

• paradox1453 kullanıcısına yanıt
    anladım.ben hatla kullanmadım hiç.genelde gps'le kullanırım
  • size kendi bataryamdan örnek vereyim. 3buçuk saat ekran açık,1 buçuk saat wifi açık,yaklaşık olarak 100 mesaj atmışımdır bu şekilde 1 gün 15 saat dayandı şarj bana %25'deyken şarja taktım telefonu.bu değerleri cpu tasarrufu açıkken yaptım.sizde bu değere yakın bişeyler çıkmıyor mu ? en azından 23-24 saat olmuyo mu? ayrıcaa yine aynı değerlerle telefonu kullanıp yarım saat falan oyun oynadığımda bu pil ömrü 23 saate inmişti bunuda belirteyim.
  • Hocam sormuştum da, arada kaynamış sanırım, şu kaynak kodunu almak için general mobile'a ya da telpa'ya mail yağdıralım, diğer markalardan örnek gösterelim, alalım diyorum bir şekilde? Yazılım işinden anlasam hemen bir mail örneği vs hazırlayacağım ama ne yazacağımı düşünemedim bile 150 kişi var forumdan telefonu alan, bunun yarısı bu rom.u yükleyecektir eminim. 80 kişi her gün mail atsak, forumca çökertsek adamları diyorum

@burakgon

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 15 Temmuz 2013; 12:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Dostum şimdi şöyle bir sorunum var. Hani gpsi açmayınca hattan buluyor ya konumu. Mükemmel hızlı ama sıkıntı şöyle ki arabadayım mesela hareket ediyorum ama haritalarda konumum değişmiyor. Sabit kalıyor. Gps açınca konum düzeliyor. Kapatınca beni tekrar aynı yere atıyor. Sabit bir şekilde. Bunun yüzünden bugün kayboldum :):)

Dostum görmediysen diye tekrar mentionluyorum. Yeni update de bir çözüm bulursan diye..
  • quote:

size kendi bataryamdan örnek vereyim. 3buçuk saat ekran açık,1 buçuk saat wifi açık,yaklaşık olarak 100 mesaj atmışımdır bu şekilde 1 gün 15 saat dayandı şarj bana %25'deyken şarja taktım telefonu.bu değerleri cpu tasarrufu açıkken yaptım.sizde bu değere yakın bişeyler çıkmıyor mu ? en azından 23-24 saat olmuyo mu? ayrıcaa yine aynı değerlerle telefonu kullanıp yarım saat falan oyun oynadığımda bu pil ömrü 23 saate inmişti bunuda belirteyim.

vallahi ben 13-14 saati zor görüyorum 1 günü hiç bulamadım aldığımdan beri :) gerçi oyun oynadığım da oluyor ama maksimum 1 saat
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.