Şimdi Ara

*** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.438
Cevap
46
Favori
266.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HsynBkts

quote:

Orijinalden alıntı: ysn69

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysn69

martda çıkacak elite

Kesin son gunu cikarcaklar martin

fiyatı daha belli deil ne iş arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: tufless

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tufless

Haklısın. 2500 mah koymuşlar o telefona. Bununda bi telafisini yapmışlardır bencede.

Yani :)

Artık ümitle bir an önce çıkmasını beklicez :D Yapıcak başka bişey yok :D

Umut dunyasi xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama Telpa bayisi arkadaşım telefonun kesin olarak 1 Mayıs'ta çıkacağını ve fiyatının da 1299 ₺ olacağını söylüyor. Ve işlemci S801 olacakmış.
  • Tarihi doğru mu bilmem ama benim tahminine göre de Elite s801 işlemciyle gelecek.
    Keşke pil olayına da bir el atsalar.
    Arkadaşınız var mı bir duyumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Telefonun bu kadar gecikme sebebi Qualcomm'un S800AC projesini iptal ederek yeni jenerasyon S801 üretmesiymiş ve bu nedenle şubatta teslim edilecek olan S800AC'ler verilmeyerek yeni bir anlaşma yapmalarıymış. En azından arkadaşım öyle diyor ne denli doğrudur bilemem.
  • Hocam zaten 10 Mart olmuş daha ses seda yok. Büyük olasılık bu ay da böyle geçer. En azından çıkıp desinler ki biz s800'den vazgeçtik s801'li model biraz geçilecek.

Ben beklemeye karar verdim zaten. Belki o arada başka telefonlar gelir ona göre değerlendirme yaparım...

• acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    İlk başta S800AC olacak dediler sonra S800 olacağı öğrenildi şimdi S801 ile gelecek derlerse ve Qualcomm işlemcileri veremezse firmaya olan güven iyice azalacağı için böyle yapıyor olabilirler. Yoksa adamlar neden oyalayıp dursun ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam zaten 10 Mart olmuş daha ses seda yok. Büyük olasılık bu ay da böyle geçer. En azından çıkıp desinler ki biz s800'den vazgeçtik s801'li model biraz geçilecek.

Ben beklemeye karar verdim zaten. Belki o arada başka telefonlar gelir ona göre değerlendirme yaparım...

Bende pusuda kalicam :)
    bu arada general mobilede bi tanidig olan yokmu yahu bilgi sizdirsin biraz :)

• Şarj girişi aşağıda iyi bir dock tasarlasalar keşke.
  • Elite 4G ve Lite eklendi #
  • quote:

Elite 4G ve Lite eklendi #

hocam sallıyormusun yoksa gerçekten mi nerden aldın haberı dogruluk payı nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesperaDQ

quote:

Elite 4G ve Lite eklendi #

hocam sallıyormusun yoksa gerçekten mi nerden aldın haberı dogruluk payı nedir ??

Ne sallamasi ;) herkesin bildigi ve mesut reisin soyledigi seyler

• 10.3.2014 - 22:32 - Yeni Birkaç Resim ve Elite Facebook Sayfası Eklendi.
  • Var birşeyler sonuçta. Bekleyeceğiz artık. Sabredenler bekleyecektir. Sabredemeyen başka alternatiflere yönelecek...

• Beklemekten başka yapacak birşey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Var birşeyler sonuçta. Bekleyeceğiz artık. Sabredenler bekleyecektir. Sabredemeyen başka alternatiflere yönelecek...

Sabreden dervis muradina ermis :)

• neden 4g diye iki ayri model var ? koy iste tek telefona alalim bir ay gec cikar tam cikarin su aleti.yada 800ac yi bekle bir ay koy icine alalim...

erkanin ips olmamasini gectim. sarj konusundada 2500 tamam. ama 2015 te 4G turkiyede kullanilmaya baslanacak arkadaslar yani suan alacagimiz telefon kullanimi bir iki seneden fazla olmali bu fiyatta bu ozelliklerde telefon bizi uzun sure idare edebilmeli ancak 4G desteklemeyecek bir telefon ne kadar hizli olursa olsun internet konusunda diger dusuk ozellikli 4G li telefonlardan geride bir performans sagliyacak internette. Yil olmus 2014 boyle bir telefonda anlik hesaplamalarla uc bes kurustan kaytarip bizim gibi kullanicilarin uzun vadeli beklentilerini karsilamali. nihayetinde bu telefonu siz telefondan ciddi performans bekleyen iyi bir kullanici kitlesine hitaben cikariyorsunuz. Belki babam alicak olsa 4G nin olmayacak olmasini onun cok onemsemeyecegini soyleyebilirdim ancak bizler bunu onemsiyoruz. Saniyorum ilk model ciktktan bir sure sonra fiyat 1100 lerden 990 lara dustuginde diger telefon tekrar 1100 den satista olucak ve herkez ikinci partiyi bekleyecek ilk parti cok fazla satis sansi yakalayamacayak.

yapilan videolarda bircok kisi onemli ve fark yaratacak ozellikleri bulamadigi icin hayal kirikligina ugramisti. Bunu goren yetkililerin bundan dolayi saniyorum mart sonuna kadar beklettiler ancak bu soyledigim konuda benim gibi dusunen ciddi bir kitle oldugunu dusunuyorum. tabiki oncelikle bu gorus beni baglar ancak mantikli olmak gerektiginden ve artik piyasayi ve donanimlari ve fiyat performans oranini cok iyi kuran bir kitle varken karsinizda, fason mallardan ve diger markalardan olusan bir pazarda insanlarin hangi telefonu sececegini bircok faktor belirliyor. Lutfen bizlerin goruslerini cok iyi degerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mostramozic

neden 4g diye iki ayri model var ? koy iste tek telefona alalim bir ay gec cikar tam cikarin su aleti.yada 800ac yi bekle bir ay koy icine alalim...

erkanin ips olmamasini gectim. sarj konusundada 2500 tamam. ama 2015 te 4G turkiyede kullanilmaya baslanacak arkadaslar yani suan alacagimiz telefon kullanimi bir iki seneden fazla olmali bu fiyatta bu ozelliklerde telefon bizi uzun sure idare edebilmeli ancak 4G desteklemeyecek bir telefon ne kadar hizli olursa olsun internet konusunda diger dusuk ozellikli 4G li telefonlardan geride bir performans sagliyacak internette. Yil olmus 2014 boyle bir telefonda anlik hesaplamalarla uc bes kurustan kaytarip bizim gibi kullanicilarin uzun vadeli beklentilerini karsilamali. nihayetinde bu telefonu siz telefondan ciddi performans bekleyen iyi bir kullanici kitlesine hitaben cikariyorsunuz. Belki babam alicak olsa 4G nin olmayacak olmasini onun cok onemsemeyecegini soyleyebilirdim ancak bizler bunu onemsiyoruz. Saniyorum ilk model ciktktan bir sure sonra fiyat 1100 lerden 990 lara dustuginde diger telefon tekrar 1100 den satista olucak ve herkez ikinci partiyi bekleyecek ilk parti cok fazla satis sansi yakalayamacayak.

yapilan videolarda bircok kisi onemli ve fark yaratacak ozellikleri bulamadigi icin hayal kirikligina ugramisti. Bunu goren yetkililerin bundan dolayi saniyorum mart sonuna kadar beklettiler ancak bu soyledigim konuda benim gibi dusunen ciddi bir kitle oldugunu dusunuyorum. tabiki oncelikle bu gorus beni baglar ancak mantikli olmak gerektiginden ve artik piyasayi ve donanimlari ve fiyat performans oranini cok iyi kuran bir kitle varken karsinizda, fason mallardan ve diger markalardan olusan bir pazarda insanlarin hangi telefonu sececegini bircok faktor belirliyor. Lutfen bizlerin goruslerini cok iyi degerlendirin.

2015 de turkiyede 4g kullanmayi fazla beklemiyorum ama genede uzn vadede gidecek telefonlar almak lazim . Ben beklicem 4gli nin gelmesini . Suan telefon cikmadigi icin alacaklar az gorunebilir . Telefon piyasaya bi girsin gor bak yine peynir ekmek satar 3 versiyonuda ( elite 4g - elite - lite )

• Up

• Ben de o mantıkla bekliyorum. Derviş değilim ama inşallah muradıma eririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 11 Mart 2014; 14:45:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.