Şimdi Ara

*** GM DISCOVERY ELITE , ELITE 4G ve ELITE LITE | ANA KONU | S.S.S. | TEKNIK REHBER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.438
Cevap
46
Favori
265.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Pil konusunda haklısınız. Discovery 2 ile aynı. Optimize edildi mi bilemem ama 3.000 üzeri olsa çok daha iyi olurdu.
    Gionee fb sayfasında gm taktiği uygulamış millete elife e7 güncellemesinde neler istediklerini sormuş, çoğu insanda bataryanın optimizasyonu cevabını vermiş...
    Telefon hoşuma gitmesine rağmen beni düşündürüyor bu pil olayı...

Discovery 2 hem hd hem 5 inç. Pili bayağı iyi gider diye tahmin ediyorum...

Ben hiç düşünmeden eledim, 3 saat ekran ömrü olan telefonla işim olmaz

Gmd2 2500 mah+CortexA7+720p+ips daha fazla kısılamazdı herhalde aktif 2 gün gider bu batarya.

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Elleri kürekle kapışmayanlar tek elle kullanmayı aklından dahi geçirmesin.
    Note dahi oval kenarlı ve ince çerçeveli olmasına rağmen statusbara zar zor erişiyorum ki ellerim büyük sayılır. Bunun köşeli kenarlarıyla tek elle kullanmanız imkansız. Hadi 4000 mah batarya olsa değer diyeceğim de discovery 2 ile aynı

power bankla gezicem ben
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Yani GM Elite'nin haziranda çıkacak olan modeli daha iyimi olacak ilk çıkan modellerden. Bide bu modeller arasında fiyat farkı olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

Yani GM Elite'nin haziranda çıkacak olan modeli daha iyimi olacak ilk çıkan modellerden. Bide bu modeller arasında fiyat farkı olacakmı?

Hocam simdi martta cikacak olan versiyonda 3 gb ram 32 gb rom ve snapdragon800 islemci (duz 800 )ve 2500 mah bataryali olucak , haziranda cikacak olan vrsiyonda ise 3 gb ram 32 gb rom snapdragon 800 ac ( 4G destekli ) islemci olucak eger bataryayi artirmazlarsa gene 2500 mah olucak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu telefon tamamen gionee elife e7 nin aynısı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

beyler bu telefon tamamen gionee elife e7 nin aynısı mı?

turkiyeye siyah ve beyaz renkleri gelicekmis . Ama e7 nin 7 rengi varmis . Ve haziranda cikacak olan versiyon ( LTE ) DONANim olarak tamamen aynisi olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan oldu elite :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kedoxs

Yalan oldu elite :)

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: HsynBkts

quote:

Orijinalden alıntı: kedoxs

Yalan oldu elite :)

:)

:D
  • thestell kullanıcısına yanıt
    3 saat ekran süresi olduğunu nereden biliyorsun hocam?
    Bazen kullanımla da alakalı. Mesela bende discovery var 4 gün 8 saati gördüm 2 saat ekran süresi ve 2,5 saate yakın konuşma ve pil %42'te düştü ancak. Hatta millet inanmazsa diye ekran görüntüsünü aldım. Az oyun az internet falan.

Benim kullanım şekline göre Elife ile 1 hatta 2 günü görürüm ben. Discovery 2 ile ise rahat 3 gün kullanırım...

Ben yine de karar vermeden Elite'ı görmek istiyorum...

• quote:

3 saat ekran süresi olduğunu nereden biliyorsun hocam?
    Bazen kullanımla da alakalı. Mesela bende discovery var 4 gün 8 saati gördüm 2 saat ekran süresi ve 2,5 saate yakın konuşma ve pil %42'te düştü ancak. Hatta millet inanmazsa diye ekran görüntüsünü aldım. Az oyun az internet falan.

Benim kullanım şekline göre Elife ile 1 hatta 2 günü görürüm ben. Discovery 2 ile ise rahat 3 gün kullanırım...

Ben yine de karar vermeden Elite'ı görmek istiyorum...

mesut çevik pil kullanımını paylaştı, 2 saat oyunla %30a kadar inmişti. Zaten incelemede de 15 dakikada %10 yedi alet.

neyse, kullanmayacağın küreği cebinde taşımak senin bileceğin iş.
    Renklerle zevkler tartışılmaz hocam...
    Millet o kadar note 2 - note 3 kullanıyor hocam... Bir arkadaşın Huawei Ascend Mate telefonunu kullanmıştım biraz ve 6,1 inç garip gelmemişti. Genelde ya ofisteyimdir ya da dışarıda olsam dahi yanımda çanta olur...
    Beninm adıma bir sorun teşkil etmiyor sizin deyiminizle "kürek" olması...

• quote:

Millet o kadar note 2 - note 3 kullanıyor hocam... Bir arkadaşın Huawei Ascend Mate telefonunu kullanmıştım biraz ve 6,1 inç garip gelmemişti. Genelde ya ofisteyimdir ya da dışarıda olsam dahi yanımda çanta olur...

o çantaya at bi tane power bank oh mis
  • quote:

Sorun kürek olması değil, note2 çıktığında bataryalar ufaktı, note2ninki aküydü. Note3 de aynı, Mate 4000 mah kadardı sanırım, ama bunda 2500 mah pil var saçmalık.

İnsanlar büyük telefonları büyük olmasından çok pilin büyük olması için alıyorlar, elitedeki mühendisliğin kalitesizliği sadece.

• Aynen öyle. Ama genelde oflste olduğum için sorun olmaz... Hem ben tasarruflu kullanıcıyımdır... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Sorun kürek olması değil, note2 çıktığında bataryalar ufaktı, note2ninki aküydü. Note3 de aynı, Mate 4000 mah kadardı sanırım, ama bunda 2500 mah pil var saçmalık.

İnsanlar büyük telefonları büyük olmasından çok pilin büyük olması için alıyorlar, elitedeki mühendisliğin kalitesizliği sadece.

elite almayın o zaman siz

quote:

Aynen öyle. Ama genelde oflste olduğum için sorun olmaz... Hem ben tasarruflu kullanıcıyımdır... :)

biz hardcorelar için powerbank şart

#### Yeni Resimler EKlendi ###

Hocam aslında bir arkadaş bu telefonun prototiplerinden bir tanesinin GM'ye 4000 mah pille geldiğini iddia ediyordu. Nitekim Gionee Elife E7 varyasyonların dan birinde 2750 mah pil var. Markasını hatırlayamıyorum şu an...

Mühendislikle alakası yok bence pilin küçük olmasının bana daha hafif yapmaları için daha küçük pil koydukları gibime geliyor. Tartışılır...

Videoyu seyrettiyseniz Mesut Çevik telefonun çok ısınmadığını söylemişti... Onun nedeni arka kapağın altında ısıyı her yere dağıtan metal bir plaka..

Neyse hocam dediğim gibi zevklerle renkler tartışılmaz, Siz sevmemişsiniz hakkınız sonuçta. Ben beğeniuyorum gelmesini bekleyeceğim. Fiyatı uygun olmazsa Discovery 2 olabilir belki...

• Aslında kablosuz şarj özelliği olsa süper olurdu...
    Bildiğim kadarıyla yok...

Bir de şu Oppo Find 7'nin tanıtılmasını bekliyorum haftaya Pazartesi. Elite'ta olmayan SD kart ve çıkan pil onda var... :) Ama bize gelmez...

• gmd elit'i bekliyorum ama gelmeyecek biliyorum
  • Off ne zaman cikacak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.