Şimdi Ara

GM Discovery Elite Hakkında Her Şey 'Özel Röportaj' (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.811
Cevap
39
Favori
194.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir telefon bana 1 yıl gitisn mükkemmel bir telefondur. şuana kadar buda sayılı markalaırın kı gitti generalin ilk çıkardığı q serisi telefonlardan ikisi ve daha sonra aldığım general bozuk cıkınca samsunga döndüm samsung ta 2 ayda 2 ekran değiştirmek zorunda kaldım cebimde durduğu yerde bile ekran kırıldı. 3 haftadır kullanıyorum elit 32 gb bakalım ne kadar gidecek bu ha diğer telefonum samsung not2 idi ekrandan dolayı 1 yıl anca dayandı diğer kullandığım tel samsung xcover2 ve bunuda 16 aydır filan kullanıyorum bataryası halen iyi gidiyor 2 gün konuşmalara rağmen dayanıyor
  • byvatan B kullanıcısına yanıt
    Nasıl telefon kullanıyorsun merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel telefon

• Arkadaslar bildirim cubugunu duzenliyorum ama teli yeniden baslatinca eskiye donuyor.Nasil halledebilirim bu isi ?

• günlük en az konuşma sayım 50 civarı farklı kişiyle oluyor yani günlük 100 ile 200 kez cebe koy çıkar vs oluyor sadece konuşmak için bile ve bunu bir çok kez trafikte yapıyorsun veya oto servis işletmecii olduğum için araçlarla ilgilenirkende yaptığında telefonun kullanım ömrü kısalıyor.
  • Su telefona bu parayi verenleri hakkaten anlamiyorum.Hani bu donanima 850 falan olsa hadi neyse diyicem ama 1300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 22 Ekim 2014; 1:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Su telefona bu parayi verenleri hakkaten anlamiyorum.Hani bu donanima 850 falan olsa hadi neyse diyicem ama 1300

Snapdragon 800 işlemcili telefon ve donanım özellikleri düşük de değil. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin kardeş? O zaman G2'ye de para vermesinler. Beğenmiyorsan git Mediatek'den farksız, "Exynos" denen çöp işlemcili çöp telefonları kullan.
  • Ya hersey icindeki bir islemcinin markasimi.Lg ile bir tuttugun firmaya bak hele.Gidip snapdragon dan bi islemci alip evde bi telefon yapsam alican yani oyle bi konusuyorsunuz ki.Ben discovery kullandim firma kalitesini gordum gm de ve servisinde

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak şimdi fanboyluğu bir kenarı bırak. Tamam discovery iyi bir telefon değildi kronik sorunlar çoktu, malzeme kalitesi kötüydü. Ama Elite daha iyi, ekran paneli kaliteli; sararma piksel ölmesi vb sorunlar yaşanmıyor. Kamerası hakkında kötü bir şey söylenemez zaten bu fiyata alınabilecek en iyi kameralı telefonlardan biri. Ön kamerası klasmanında en iyi. İşlemcisi Mediatek değil, 3 gb ram var. Arttırılabilir hafıza yok ama şahsen bana 32 gb yetiyor. Tamam bataryası 2500 mAh 5.5 inç ekranlı bir telefon için yetersiz gibi görünebilir ama kullanımla bağlı olarak 6-10 saat ekran süresi alabilirsin ve yinede bu günü kurtarmana yeter. Telefonun tek sorunu yazılım hataları. LG G2 ile yanyana koyup ekranlarını karşılaştırdım, batarya dayanımlarına baktım ve çekilen fotoğrafları karşılaştırdım. "Bence" G2'nin bir artısı yok.
  • lg g2 alırsam yanında bir de yedek ekran almak zorundayım. 1500+500 2000 lira eder. onun yerine fantezi yapar yeni kampanyasıyla 1100e elite alırım. baktım sevmedim 700-800e satarım g2 ile aradaki 400 lira fark ile g2nin ekranını kırdım var sayar 500 daha katarım 1600-1700e Z2 alırım.
    memnun kalırsam elitten 900 lira kar ederim ucuza performanslı bi telefon sahibi olurum. olmadı çıt kırıldım g2 yerine canavar gibi Z2 almış olurum.
    ısrarla g2 önerenlere bu da benim önerim :))
  • Bu telefonun SAR değeri hakkında kaynak göstererek bilgi verebilecek olan var mı?
  • elitenin şarj soket sorunu çözüldümü acaba,sanırım bu da halledilirse piyasada üstüne telefon olmayacak.ayrıca yerli ürünümüz olması da ayrıca gurur verici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyay251

elitenin şarj soket sorunu çözüldümü acaba,sanırım bu da halledilirse piyasada üstüne telefon olmayacak.ayrıca yerli ürünümüz olması da ayrıca gurur verici.

Yerli ?

• okyay251 O kullanıcısına yanıt
    Hangi yerli telefon hocam? Elite mı? Neresi yerliymiş çok merak ettim. Adamlar ismini bile yerli tercih etmediler. Telefon bildiğin Gionee Elife E7, ismini değiştirip GM Elite yaptılar kardeşim... Böyle yalanlara kanmayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

elitenin şarj soket sorunu çözüldümü acaba,sanırım bu da halledilirse piyasada üstüne telefon olmayacak.ayrıca yerli ürünümüz olması da ayrıca gurur verici.

Şatj soketi? Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.

• quote:

Yerli derken "yerli yerinde" demek istedin herhalde?
    Türk yapımı olduğunu kastetmiyorsun umarım
  • arkadaşlar elbette hepimiz biliyoruz cihazın çin de İMAL edildiğini, bunun sebeplerinide tabii. Ekonomik nedenlerle tüm dünya ve bütün baba markalarda dahil buna.yerlilik konusundaki vurgum şununla ilgiliydi; Alcatel firmasının Türk tüketicinin kullanım tarzına uygun yazılım ve fiyatına göre daha üst özellikler yüklenerek oluşturulmuş bi telefon olması. Burada bir diğer sebep te şu benim açımdan yerli bir veya daha fazla firmanın bu işlere cesaret ederek girişimde bulunması Mutluluk verici. Evet eksikleri olabilir, sıkıntıları olabilir diğer markalarda da olabildiği gibi. Kullanıcının professonelliğine göre ihtaiyaca cevap verip vermeme durumu değişebiliyor. Üst düzey bir kullanıcıyı etkileyen sebeplerle orta ve alt düzey bir kullanıcının etkilendiği sebepler aynı olmayabir. Önemli olan şey bu ülkeden de bir kısım insanların cesaretle başladığı işleri teşvik edip ilerlemelerini sağlamak ve belki inşallah dünyaya da açılabilmeleri konusunda ümitlenmek.Bu ne demek, güçlenen yerli firmalar bu ülke içinde istihdam demek, üretim demek,refah demek. Bu ülkenin gençlerinin işsiz olmadığı bir dünya hayal edelim ve unutmayalım ki herşey hayal etmekle başlar. Ayrıca mevcut ekonomik yapı içerisinde hiç bir firma ürünlerinin tüm parçalarını da kendisi üretmiyor artık unutmayalım:) Bu arada soruma cevap alamadım, soket arızası konusu halledilmiş mi.

• okyay251 O kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma ama hangi istihdamdan bahsediyorsun? Hangi üretimden? Adamların var olan bir ürünün üstüne kendi markalarını basmaktan başka bir şey yaptıkları yok. Telefonu kendileri mi tasarladı?

Boş yere kendimizi kandırmayalım. Discovery ile bir başarı yakaladılar o kadar. O da o özelliklerde öyle bir telefonun ve rakibin piyasada olmamasından dolayı. Şimdi durum değişti. Tek değiller o kadar da uygun fiyatlı telefon satmıyorlar artık...

Yanlış anlaşılması kişisel bir sorunum yok. Sadece gerçekleri söylüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HDR ile fotoğraf çekiminde 2 adet kayıt kayıt yapıyor telefon,

Biri normal fotoğraf biri de HDR sürümü,

İphone kullanırken ayarlarda sadece HDR olanı kaydet diye bir ayar vardı böylece çektiğim her fotoğraftan 2 adet olarak kaydedilmiyordu galeriye,

Acaba bu telefonda bu ayarı yapabileceğim bir yer var mıdır?
  • Bu telefonu kullananlar nasil telefon oldugunu bizle paylasabilirmi? Alinirmi ?

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.