Şimdi Ara

GM Discovery Elite 'Hasarlı SD Kart' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Bir arkadaşım,yakınının kullandığı bir cihazı sorunun giderilmesi amacıyla bana ulaştırdı fakat sıkıntıyı ben de halledemedim.Sıkıntı şu;bildirimlerde "Hasarlı SD Kart" başlığı altında "SD Kart Bozuk.Yeniden Biçimlendirmeyi Deneyin." diye bir ibare çıkıyor sürekli.Ve hafıza sorunundan dolayı ne uygulama güncellenebiliyor ne uygulama yüklenebiliyor ne de sürüm yükseltilebiliyor.Soft ve hard format yaptım olmadı,bildirime basılı tuttuğumda beni yönlendirdiği "sistem arayüzü"nü durmaya zorla kısmından durdurdum olmadı,bilgisayara kablo ile taktığımda hiçbir yanıt vermiyor ve cihazı görmüyor zaten.Telefonda hafıza kartı olmamasına rağmen bu uyarıyı veriyor ve araştırdığım kadarıyla internette yazan çözümler hep hafıza kartına yönelik adımlar.Bu konuda ne yapılabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bu konuda bir bilgisi olan yok mu?
  • İçindeki dahili belleğe (emmc deniyor) hafıza kartı diyor olabilir. Tamamen tahmin olmak üzere dahili hafıza da bozulmuş olabilir. Yine gm emmc yerine normal hafıza kartını telefona gömmüşte olabilir.

Özet olarak dosya kopyalama filan da yapılamıyorsa hafıza birimi arızalı olabilir. O da tamirden geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.