Şimdi Ara

gm discovery fm radio bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben teli garantiye gondermistim neyse geldi bundan onceki guncelleme yuklenmisti.

Garantiye gitmeden once radio calisiyodu ilk guncelleme sonrasi calismaz oldu. Dedim bu guncellemede olur baktim gine calismiyor.

Sonra dedim tekrar indireyim storoid de fm radio uygulamasi yok. Sizce bu ne demek oluyor discovery fm radio yu mu kaldirdi yoksa benim telefon mu arızalı.

Programda calismiyo olabilir internet gerektirmeyen bir radio uygulamasi vrrebilecek olan varmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fmradio telefon üzerinden bu bağlantıya tıklayıp marketle yüklersen storeoıd markettekinden daha kullanışlı, şık bi radyo programın olur.Tek kötü tarafı FM kayıt özelliği yok. Onun dışında bildirim çubuğundan frekans değiştirme , RDS ,görselleştirici ve daha güzel favoriler mevcut.
  • Rastgele bi radyo programı (internet radyosu değil normal radyo) indir, sorun olmaması lazım.
  • Bende onu ariyorum bildiginiz varmi diye. Cunku gordugum her program internet istiyor
  • Beyler hic calismiyor radyo bulmuyor anlamadim gitti tekrar garantiye gondermek istemiyorumda gonderdimmi 3 hafta gelmiyor...
  • Beyler simdi daha iyi anladim sorun programlarda degil teldeymis... Radyo vericisi bozuk garantide ne yaptilarsa artik...
  • ses kayıtta fm radyo kayıt klasörü var ama fm kaydı yok nasıl yapabiliriz yardımcı olun bana ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 watt ile fm radyo yayını
    15 yıl önce açıldı
    Galaxy S10 da FM Radyo var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.