Bildirim
[GM DİSCOVERY] FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk fotoğraf güzel. -
eyv. hocam sağolun -
Güzel çekimlerquote:
Orijinalden alıntı: ferhat1258
eyv. hocam sağolun -
başarılı -
Güzel fotoğraflar..:) -
-
-
-
-
guzell :)quote:
Orijinalden alıntı: eagleblack51quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eagleblack51
quote:
Güzel yorumlarınız için teşekkürler...
5___
Bu foto da çok canlı çıkmış
beğendiğinize sevindim hocam, çekim kadar editleme üzerinde de uğraşıyorum. 5. fotoğrafın ön kısmı fake aslında bilmem farkettiniz mi?
Aynen öyle farkettim hocam başarılı ama...
Alıntıları Göster
-
Bizimde böyle net fotoğraflar yakalamamız için bir sır var mıdır hocam ? Resimler gayet başarılıquote:
Orijinalden alıntı: Alierent
guzell :)
Alıntıları Göster -
5. Fotoğraf güzel. Bu arada kamera uygulaması kullansan daha iyi olmaz mı? (google camera, retrica vs) -
Basarili -
Gayet güzel -
hepinize teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Jvats
Bizimde böyle net fotoğraflar yakalamamız için bir sır var mıdır hocam ? Resimler gayet başarılı
Hocam telefonda net fotoğraflar yakalayabilmek için ISO ayarını otomatik yerine en düşük ayarı seçin (ben ISO 100'de kullanıyorum). Telefonlar otomatikte iken bu oran yükselebiliyor. Buda noise oluşmasına sebebiyet veriyor. Bu konularda ilgiliyseniz TeknoSeyir sitesini takip edin. BasÇek sitesini de entegre ettiler. Barış Özkök ve Murat Gamsız'dan çok şey öğrenebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: wolfestein
5. Fotoğraf güzel. Bu arada kamera uygulaması kullansan daha iyi olmaz mı? (google camera, retrica vs)
Kamera uygulamaları çok basit kaçıyor hocam. Onlar fotoğraf işlemek amacı için değil; twitter, facebook gibi sosyal ağlara hızlıca düzenleyip yükleyebilmek için kullanılır ancak. Her ne kadar telefon ile çekiyor olsam da ben dahil ileride kendini geliştirmeyi düşünenler için o tür uygulamaları kimseye tavsiye etmiyorum.
Yaklaşık 15dk süren bir ps çalışması ile bunu yapabilmek var iken telefon uygulamaları yanlış seçim olur.
Örnek olması amacıyla biraz önce çektiğim fotoğraflardan kesit aldım. (Hava tamamen kapalıydı) Altta ki iki fotoğraf karesi ps'de editlendi. (Sağ karedeki fotoğrafı referans alıp soldakine de aynı efekti uyguladım) Tavsiyem fotoğraf çekerken, eğer sonradan ps'de editleyecekseniz telefonun ayarlarını minimuma çekmeye çalışın. Sonradan sıkıntı çıkabiliyor.
-
Gökyüzü manzaralarına bayılıyorum... -
çok basit olmuşlar hocam farklı şeyler denequote:
Orijinalden alıntı: eagleblack51
Gökyüzü manzaralarına bayılıyorum... -
Telefonun kendi kamerasıyla mı çektin yoksa ayrı uygulama kamerasıyla mı?quote:
Orijinalden alıntı: naysırdaysır
çok basit olmuşlar hocam farklı şeyler dene
Alıntıları Göster -
güzel.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X