Şimdi Ara

GM Discovery GPS sorunu (Çözüldü) ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
5
Favori
22.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz?
  • IGO MyWay tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehanet_32

IGO MyWay tabikide

MyWay ile Primo nun farkı varmı?
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt
    Promada her çözünürlük için ayrı apk dosyası indirmiyorsun diye biliyorum.
    Bir de google haritalar ile entegreli, yani programın içindeki googleden adres girerek (interneti kullanarak tabi) gideceğiniz yeri seçerek oraya yol tarifi alıyorsun.
  • quote:

IGO MyWay tabikide

kardesim igo için link verebilirmisin?
  • İgo yükledim az önce. navigasyonu kullanmak için internet olması şart mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios_m

quote:

IGO MyWay tabikide

kardesim igo için link verebilirmisin?

https://docs.google.com/file/d/0B-imS0F6pi-DUUUyNzN3T3dKOG8/preview?pli=1

• Bir GMD takipçisi olarak konuyu merak ettim, bilmekte fayda var. Telefon, uyduların bulunma olasılığının yüksek olduğu yerlerin bilgisinin yer aldığı bir database indiriyormuş bu sistemi etkinleştirirsek.

"Many Android smartphones have an additional GPS feature, called EPO (Extended Prediction Orbit). The phone downloads a file to help it locate GPS satellites more quickly and reduce the Time To First Fix"

Daha detaylı bilgi de burda var;

http://www.bt747.com/book/agps

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Suan da linki indirdim ama dosya acilamiyor diyor???
  • Abicim bu forum donanim haber olmasa ne yapariz yaw. Benim sorunda cozuldu. Tsk.ler

• Bende yeni aldigim Discovery de ayni sorunu yasadim. Burayi okuyunca hallettim. Tesekkurler.

• Arkadaşlar uzun sure araştırmalardan sonra, kulllananların tavsiyesi üzerine 2 tane 16 gb'lik discovery aldım. Daha once note 2 kullanan birisi olarak bu telefonu performans olarak çok beğendim. Telefon ısınma yok, seri bir telefon. Telpa telefonun arkasında ve şimdiye kadar 2 tane güncelleme yayınlamış ve şimdi birisi yolda imiş.
  • Nipalensis kullanıcısına yanıt
    Parmağında A-GPS in üzerine uzun sure basar isen diğer sayfadaki ayarlara geçiyor
  • krdsmesut K kullanıcısına yanıt
    kardeş nerden ve ne kadara aldın acaba..Bende alacağım da düzgün bir kampanya bulamadım
  • Allah razı olsun hocam çok yaradı işime 3sn de buldu camın kenarında
  • bende de gps sourunu var. 3 haftadır 1 kere bile olsun uyduya bağlanmadı. a-gps bile açmama rağmen. yardım..
  • mehali78 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım aşağıdaki açıklamaları bir sitede buldum.ben uyguladım işe yaradı.normalde telefon açık alanda gps bulamazken odamda iken bulmaya başladı)hoş buna ben de şaırdım ama aynen böyle). şu anda sorunsuz gps. @mehali78

Öncelikle internete bağlanıp gps etkinleştirmemiz ve konum ayarlarından epoyu etkinleştirip epo ayarlarından epo verilerini indirmemiz gerek.
    Daha sonra mobileuncle mtk tools programı ile engineer mode MTK'ya girip açılan menüden YGPS yi açmak.(mtk programını aç.engineer mode'a tıkla. sonra enginner mod (MTK) .açılan pencerede üst menüyü sağa kaydırarak , location altında YGPS yi aç)
    Uyduları bulup kitlenmesini beklemeliyiz, ilk seferde 10-15 dk kadar sürer, sonra tamamıyla programdan çıkıyoruz.
    Tabi YGPS işlemini yaparken açık alanda olmamız gerekiyor. Sonrasında navigasyon programınızı açıp kontrol edin 10 sn de bağlanması gerekir ama yinede emin olmak için YGPS açıp uydulara bağlanıp bağlanmadığını kontrol edebilirsiniz.
    NOT: mobileuncle mtk tools programı telefonunuz tüm mühendislik ayarlarını yapmanızı sağlar biraz dikkatli olmanızı öneririm ayrıca root istediği durumlar olabilir.

• coldhand C kullanıcısına yanıt
    söyledikleriniz aynen yaptım. ve telefonu garantiye göndermekten kurtardım. Nokia kadar hızlı bir gps si yok ama en azından bağlanıyor. bunada şükür diyelim. saolasın...
  • coldhand C kullanıcısına yanıt
    aynen ya bende ankaraya gittim geldim. tekrar bulunduğun ilde açtım.. tak diye buldu şaşırdım. şu anda sorunsuz..
  • merhaba arkadaşlar telefonum wireless kapalı iken uyduları görmüyor. Wireless açık iken ise sadece uyduları görüyor bağlanamıyor. Ayrıca GPS için deki ayarlardan kutuları işaretledin hatta epo ya geldiğimde epo ayarlarını manuel indirmeye çalıştım ancak %0 da kalıyor. Kısaca wireless kapali iken hiç bir şey yapamıyorum. Açık iken ise sadce uyduları buluyor kullanamıyor. yardımcı olabilicek var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.