Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: met-144

EYVALLAH dostum nisandan önce alırız yedeği artık :)

Ayları bilmiyorsun galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traktorrrrr kullanıcısına yanıt
    Espiri yapmış arkadaş
  • Traktorrrrr kullanıcısına yanıt
    Dostum sakin ol ironi yaptım:) sonunda gülücük işareti şaka olduğu anlamına gelir. bu ay gelir inş. sıkıntı yapma:)
  • Şarj göstergemde 1 aydır sorun var. Herhangi bi rom falan da atmadım. telefonun şarhı %25 den % 15 e 2 dakika içinde düşüyor. %12 veya %13 de takılı kalıyor 10 dk falan. Bunun bi çözümü varmıdır yardım edebilirmisiniz. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn3232

Şarj göstergemde 1 aydır sorun var. Herhangi bi rom falan da atmadım. telefonun şarhı %25 den % 15 e 2 dakika içinde düşüyor. %12 veya %13 de takılı kalıyor 10 dk falan. Bunun bi çözümü varmıdır yardım edebilirmisiniz. Teşekkür ederim

Gostergenin sorunu batarya ayni batarya bu yazilimsal sorun sadece gm e ozel bi sorun degil ornegin bende telefonun bu huyunu ogrendikten sonra fazla kafaya takmiyorum yuzde 1 de 3 saat acik kaldini bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

Şarj göstergemde 1 aydır sorun var. Herhangi bi rom falan da atmadım. telefonun şarhı %25 den % 15 e 2 dakika içinde düşüyor. %12 veya %13 de takılı kalıyor 10 dk falan. Bunun bi çözümü varmıdır yardım edebilirmisiniz. Teşekkür ederim

Gostergenin sorunu batarya ayni batarya bu yazilimsal sorun sadece gm e ozel bi sorun degil ornegin bende telefonun bu huyunu ogrendikten sonra fazla kafaya takmiyorum yuzde 1 de 3 saat acik kaldini bilirim

Arkadaşımın bataryasıyla da denedim sonu. aynı. İnşallah güncellemeyle düzelir

• beyler aylar geçti hala kitkat güncellemrsi gelmedi ne yapıyorlar anlamıyorum nisan demişlerdi mayıs hatta haziran olacak ortada birşey yok madem yapmayacaksınız neden heyecan yaratıyorsunuz

• nisan dediler geçti mayıs dediler geçecek lys den bi gün önce çıkarırsa küfüre bogarım
  • quote:

nisan dediler geçti mayıs dediler geçecek lys den bi gün önce çıkarırsa küfüre bogarım

Ergen gelmis kacin

• MTK 6589 kullanıp da KitKat kullanan bir cihaz piyasada yok.MediaTek Kitkat donanım sürücülerini MTK 6589 için yayımlamadığı sürece bu çipsete sahip cihazlar için KitKat romları hazırlansa bile gerekli stabilitede çalışmakta zorlanırlar.Sizin Muzaffer bey Ocak ayında zannetti ki MediaTek 1-2 aya sürücüleri yayımlar bizde mis gibi Rom yaparız.Ama öyle olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

nisan dediler geçti mayıs dediler geçecek lys den bi gün önce çıkarırsa küfüre bogarım

Ergen gelmis kacin

lys ye sadece 18 yasındakilerin girdiğini sanan :) bir ilkokullu ile karsı karsıyayız
    edit : kendi hesabıyla girmemiş lafı sokacagım için hesap açıp ilk beni alıntılamış:)
    BÜYÜK OLASILIKLA QRX arkadasımız olabilir yada bena gıcık olup takip eden biri:) şuan kendimle gurur duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 18 Mayıs 2014; 14:19:03 >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Evet isim yok seni takip ediyorum sen devam et gurur duymana ergen

• ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Ergen :) komik duruma dusme dahada senin yerin kanald cocuk klub u flan illaki seni bi konuda ezmisimdir ve suan ben gururduyuyorumda sen kendinden igrenmiyormusun merak ettim

• Yakınlık sensörü sorunu yaşayan var mı ? aramalarda arasıra ekranı kapatıyor. canı istediği zaman çalışıyor. çözümü nedir bilen var mı :)
  • quote:

Ergen :) komik duruma dusme dahada senin yerin kanald cocuk klub u flan illaki seni bi konuda ezmisimdir ve suan ben gururduyuyorumda sen kendinden igrenmiyormusun merak ettim

He he sen haklisin gururlu ergen

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1004

quote:

He he sen haklisin gururlu ergen

millet lys ye giren herkes 18 yas altiymis eleman öyle diyor lys ye gren herkes ergenmis

• Gereksiz mesaj atmayalım arkadaşlar

• tartışmanızı özelden yapın gelişmemi oldu diye konu bildirimi geliyor ve girince de sizin münakaşanızı görüne hiç hoş olmuyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

tartışmanızı özelden yapın gelişmemi oldu diye konu bildirimi geliyor ve girince de sizin münakaşanızı görüne hiç hoş olmuyor ...

+2
  • quote:

Yakınlık sensörü sorunu yaşayan var mı ? aramalarda arasıra ekranı kapatıyor. canı istediği zaman çalışıyor. çözümü nedir bilen var mı :)

Ben sorun yaşamadım, Telefon görüşmesi yaparken kulağına götürdüğünde ekranın kapanması gerek ki kulağınla telefonda başka yerlere girme diye.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.