Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Topkara28

quote:

Orijinalden alıntı: hkn3232

Yakınlık sensörü sorunu yaşayan var mı ? aramalarda arasıra ekranı kapatıyor. canı istediği zaman çalışıyor. çözümü nedir bilen var mı :)

Ben sorun yaşamadım, Telefon görüşmesi yaparken kulağına götürdüğünde ekranın kapanması gerek ki kulağınla telefonda başka yerlere girme diye.

biliyorum öyle olduğunu. benim anlatmak istediğim arasıra kapatıyor çoğu zaman kulağıma götürdüğümde kapatmıyor bunun çözümü var mı diye sormuştum
  • quote:

quote:

quote:

Yakınlık sensörü sorunu yaşayan var mı ? aramalarda arasıra ekranı kapatıyor. canı istediği zaman çalışıyor. çözümü nedir bilen var mı :)

Ben sorun yaşamadım, Telefon görüşmesi yaparken kulağına götürdüğünde ekranın kapanması gerek ki kulağınla telefonda başka yerlere girme diye.

biliyorum öyle olduğunu. benim anlatmak istediğim arasıra kapatıyor çoğu zaman kulağıma götürdüğümde kapatmıyor bunun çözümü var mı diye sormuştum

Donanımla alakalı bir sorun gibi geldi bana

• http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/mpage_825/tm.htm
    BU SAYFADAKİ
    dahool
    İSİMLİ ARKADAŞTAN ALINTIDIR...

4.4.2 kitkat hakkinda bilgi. Son bilgidir alintidir bizzat gorusulmus muzaffer golcu ile guncelleme en gec haziran sonu gelecek bilginize

General Mobile #Discovery için son gelişmeler.

4.4 Kitkat güncellemesi stok android için hazır halde imiş. Telefonun özelliklerinin eklenmesi, stabilizasyonunun yapılması vs. yüzünden güncellemenin Haziran sonu geleceği söylendi. Kaynak; Muzaffer Gölcü.

Ayrıca kendisini dışarıda yakaladım, bir kaç soru yönelttim. Merak ettiğimiz bir kaç sorunun cevabını aldım.

-Düşündüğümüz gibi MediaTek MTK6589 işlemcinin chipseti OTG desteği bulundurmakta. Ancak güncelleme ile OTG desteği gelmeyecek. Tam anlamıyla çalışmamakta OTG. İsteyen kullanıcıların kendisi Root yetkisi ile açabileceğini belirtti.
    -Discovery romu General Mobile tarafından yayınlanmamıştı, yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Bir sene sonra, Discovery’nin romu yayınlanacağı bilgisini aldım.
    -Şarj soketleri konusunda, soketin çok dışarıda olduğunu bu yüzden de kolay kırıldığını belirtti.

• met-144 kullanıcısına yanıt
    sallamış o arkadaş custom 4.4 geldiğine göre 1-2 haftaya gelir orjinal sürüm
  • İYİ DE 1-2 hafta sonra haziran saten aynı şey olmuyomu yoksa ben mi yanlış anladım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Donanımla alakalı bir sorun gibi geldi bana

donanımsal olsa hiç çalışmazdı her hangi bir çözümü yok mu arkadaslar ya

• http://forum.donanimhaber.com/m_92064424/tm.htm

Discovery Customizer uygulamasında yeni 4.4.2 rom yayınlanmış, sabırsızlar indirebilir. Gelecek olan güncelleme'de buna benzer bir şey olur umarım.

Edit: 4.4 Rom'un indirme link'ihttps://drive.google.com/file/d/0Bwjh5gTHGaCAdlRmUk5xd2VmdnM/edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topkara28 -- 20 Mayıs 2014; 23:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: met-144

İYİ DE 1-2 hafta sonra haziran saten aynı şey olmuyomu yoksa ben mi yanlış anladım

haziranın sonu ile başı arasında 4 hafta oldugu için olmuo kardeş:) haziran sonu yazmışın
  • Haziran sonu da uzak harbi ya bekledikce geriliyo insan gereksiz yere,beklidiğimize değse bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 gelince google launcher varya onu kullanabilecezmi sadece 4.4 ile uyumlu nexus 5 arayuzunun aynısi bilen bilir zaten

• gm nisanda gelicek dedin nisan nire haziran nire
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    MESUT ÇEVİK en geç mayıs sonu demişti onunla karıştırdım pardon kardeş saçmaladık:)
  • başlığı belli değil ama gelecek olarak mı değiştirsen
  • Nisan Bitti. Mayıs Bitiyor. Bakalım Haziranda biticek mi :)
  • dark bile 4.4 ü mayıs bitmeden verdi bir dark kadar değilmiş general mobile
  • GM bu telefon da beklenen özeni göstermedi şarj soketini kullanıcıya ödetmek, kimine IPS kimine LCD ekran takmak,olu pikseller derken birde kit kat dalaveresi yüzünden çok müşteri kaybedecek.. ben discovery sahibi olarak elite alsammi diyordum simdi kesinlikle alınmaması gerektiğini anladım.. millete okadar övdük telefonu simdi rezil olduk.Motorola varken kurumsal bir firma GM alınmaz .harbiden dark al piranna al farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 31 Mayıs 2014; 9:54:33 >
  • Muzaffer bey birazdan twitter'dan açıklama yapar, bu ay bitmeden kitkat gelecek der...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topkara28 -- 2 Haziran 2014; 21:17:43 >

• Getireceğin Kitkatınada .... Genel müdürünede ..... Ay sonunada .... Şarj soketinizede.... Telpanızada ..... üçkağıtcı ...... İnsanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCMuhendisi -- 4 Haziran 2014; 22:01:15 >
  • Haziran sonu gibi alırız büyük ihtimal güncellemeyi.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.