Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben telefonu tamir ettirmektense 200 tl ye ikinci verdim. dinleri imanlari para adamlarin. bu markadan da cop bile almam bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

Orjinal kamera apk sını bulamayan olursa bende varmış

Atar mısın hocam rica etsem?
  • Custom rom olarak kitkat sorunsuz olarak v3 güncellemesiyle burak hoca sunucak. su telpa denilen zihniyete kimse telefonunu vermesin yazık ya
  • Vay anasına!

Dünden beri kimse mesaj atmadığına göre millet usanmış bu güncelleme olayından :)
  • Güncelleme mi? Ne güncellemesi? :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Vay anasına!

Dünden beri kimse mesaj atmadığına göre millet usanmış bu güncelleme olayından :)

USAAAANDİM LELE USAANDİM LELE

• Güncelleme mi ne güncellemesi güncelleme nearar le gm de:)
    ne kitkatmış beee
  • General Mobile bizi unuttu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

General Mobile bizi unuttu :)

Hic hatirlamamistiki untsun

• Haziranda da gelmezse kitkatı unutun :)
  • Yakin zamanda kit kat diye diye bir bakmisiz uzun zaman olmus general mobile boyle yapa yapa gelecekteki yatirimlarini baltaliyor. Ya bir soz vermeyecek ya da verdigi sozu zamaninda tutacak en onemlisi olmazsa olmazida stabil bir android verecek. Yoksa omru cabuk biter general mobilenin

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

şu muzaffer isimli şahsa inanan var mı? herifin videolardaki konuşmalarını izleyip de: "ne kadar cana yakın adam yaa :)" diyenlere baya şaşırmıştım zamanında, bunu da açıkça söylemekten de çekinmemiştim.

adamın konuşmalarına bakarsanız bu adamın türk iş dünyası çakallığını sonuna kadar uygulayan bi çakaldan başka bişey olmaığını zaten anlarsınız.

adam açık açık: "soket girişinde sıkıntı yok, millet telefon şarjda iken kullanıp kendi bozuyo" dedi, siz hala bu herifin lafına bakıyosunuz.

bunu daha önce söylediğimde bana tepki gösterenler de olmuştu, hatta bana tepki gösterenler: "kit kat gelecek sen de göreceksin" demişlerdi. aradan iki ay geçmiştir en az.

bu arada telpa büyük bir yenilik yapmış, ilk defa yapılan çok büyük bi yenilik:

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

evet görüldüğü üzere artık servis ücretlerini bir sms ile ödeyebilecekmişiz. telpa gibi bi firmadan da ancak böyle bi yenilik beklenirdi. artık soket sorunu için aldıkları parayı çok daha kolay temin edebilecekler.

bu ülkede bozuk ürün satıp sonra da üstüne para isteyen dolandırıcılar, kazandığınız o haram paraları inşallah çocuklarınızın cenaze masraflarına harcarsınız.

Son cumlenden nasıl bir insan olduğunu belirtmissin.Cevremde 10 kişiye aldirttim bizim evde 3 discovery var sadece 1 kişi soket sorunu yyaşadı konuda ücretsiz tamir ettiler ben fun yada delicesine savunan(Steve Jones ve sen gibi)birisi değilim diğer konulardaki cevaplarıma bakarsan anlayabilirsiniz fakat hangi konuda olursa olsun söylediğin şeyler o kadar yalnıs ki neyse inşallah senin bbaşına gelmez(beddualar ssöyleyene geri döner derler.)

• açılış ekrani değişsin en basitinden

• 4.4.2yi bende bekliyorum saydam bildirim icin, iyi hosda google da sorunlari aratinca ciddi seyler yaziyor olurda 4.4.2 gelince bizdede bu sorunlar meydana gelirse bu telefona 4.4.3 vs. İyilestirme guncellemeleride gelmez haliyle sittin sene iflah olmaz bidaha

Hele hele 3-4 ay bekleyipte bahsedilen buyuk sorunlar bas gosterirse gm cok kufur yer

• Motorola atrix'de olduğu gibi bizi oyalayıp en sonunda kit kat vermeyeceğiz deyşp işin içinden çıkacaklar
  • moto g alın arkadaşlar güvenmeyin şunlara.(telefonunu 5 kere telpaya göndermiş discovery sahibi)
  • Arkadaslar yardim edin surekli veri kullanim hatasi veriyor kullanim 2.3 gb olmus ne yapsam duzelir anlamadim ki verileri falan temizledim yok hâla ayni
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

• Veri kullanım uyarısı alıyosun, bu bir hata değil. Bu özelliği kapatırsan veya sarı çizgiyi de yukarıya çekersen sorun kalmaz. Ben kırmızı olan limiti de 0mb olarak ayarlıyorum, böyle ek program yüklemeden kota takibi yapabiliyorum.

• Tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BBDBE2F37 -- 20 Haziran 2014; 10:51:36 >
  • Simdide bu ortaya cikti anlamadim off

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.