Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gm_dscvry

Simdide bu ortaya cikti anlamadim off
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Hocam siz Limit belirlediyseniz normal eğer ayarlardan limiti kaldırırsan böyle bir uyarı almazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 5.0 çıkcak ondan sonra verirler oda belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

şu muzaffer isimli şahsa inanan var mı? herifin videolardaki konuşmalarını izleyip de: "ne kadar cana yakın adam yaa :)" diyenlere baya şaşırmıştım zamanında, bunu da açıkça söylemekten de çekinmemiştim.

adamın konuşmalarına bakarsanız bu adamın türk iş dünyası çakallığını sonuna kadar uygulayan bi çakaldan başka bişey olmaığını zaten anlarsınız.

adam açık açık: "soket girişinde sıkıntı yok, millet telefon şarjda iken kullanıp kendi bozuyo" dedi, siz hala bu herifin lafına bakıyosunuz.

bunu daha önce söylediğimde bana tepki gösterenler de olmuştu, hatta bana tepki gösterenler: "kit kat gelecek sen de göreceksin" demişlerdi. aradan iki ay geçmiştir en az.

bu arada telpa büyük bir yenilik yapmış, ilk defa yapılan çok büyük bi yenilik:

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

evet görüldüğü üzere artık servis ücretlerini bir sms ile ödeyebilecekmişiz. telpa gibi bi firmadan da ancak böyle bi yenilik beklenirdi. artık soket sorunu için aldıkları parayı çok daha kolay temin edebilecekler.

bu ülkede bozuk ürün satıp sonra da üstüne para isteyen dolandırıcılar, kazandığınız o haram paraları inşallah çocuklarınızın cenaze masraflarına harcarsınız.

Son cumlenden nasıl bir insan olduğunu belirtmissin.Cevremde 10 kişiye aldirttim bizim evde 3 discovery var sadece 1 kişi soket sorunu yyaşadı konuda ücretsiz tamir ettiler ben fun yada delicesine savunan(Steve Jones ve sen gibi)birisi değilim diğer konulardaki cevaplarıma bakarsan anlayabilirsiniz fakat hangi konuda olursa olsun söylediğin şeyler o kadar yalnıs ki neyse inşallah senin bbaşına gelmez(beddualar ssöyleyene geri döner derler.)

ben discovery kullanicisiyim, birçok arkadaşıma aldirttim. ben hariç 8 tanıdığım discovery kullanıyor. kimse sıkıntı yaşamad soket konusunda.

ama bu ortalıktaki sorunu örtmez sonuçta. müdür kendi kabul etti böyle bi sıkıntı olduğunu, ve vurdum duymaz bi şekilde alay eder gibi: şarj ederken telefon ile konuştukları için bozuyorlar, dedi.

şimdi ben soruyorum kendisi kaç kişiyi arayıp da sormuş şarj ederken telefonla konuştunuz mu diye? bisürü kişi var telefonu alıyor ertesi gün soket bozuluyor. bu insanlar 10+ yıldır telefon kullanıyor neden hiçbir telefonun soketi bozulmuyor da bunun ki bozuluyor.

üstelik sizin soketi ücretsiz yapmışlar sa da yüzde 99 herkesten sorgusuz sualsiz para isteyip üstüne bi de kullanıcı hatası diye telefonun garantisini de iptal ediyorlar.

herneyse mobilden daha fazla yazamam ama görünen köy klavuz istemez. ben telefonumdan memnunum ve iyiki bu telefonu almışım ama yarın bir gün soket bozulduğunda yüzde 99 ihtimalle hakkımı alabilmek için tüketici heyetine başvurmam gerekecek işte bu kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

S3mini i8190 için; Android Open Kang Project 4.4.4 yayınlandı!

12 saat evvel Android 4.4.4 yayınlandı. 12 saat sonra S3mini için Android 4.4.4 romu geliştirildi ve yayınlandı. Aylardır Disco'ya Kitkat verecekler. Öyle diyorlar. Bizim S3mini'nin geliştiricileri kadar becerikli değil demek ki bu disconun elemanları. Birde para alıyorsunuz. Beceriksizlik diz boyu.

samsung kendisimi yayınlıyor hayr kendsi yayınladı ise s3 e ndn yayınlamadı eger baska bi gelistrici yayımladı ise gmdye de yaynlandi yani 4.4

• Milleti oyalayacaklarına, güncelleme çıkmayacak desinler millette boşa beklemesin. Sürekli yalan üstüne yalan bu hafta gelecek şu hafta gelecek. Benim tahminim moto g vs. çıkınca satışları düştü ve artık para gelmeyeceğini anladıkları için işi ağırdan alıyorlar ve önemsemiyorlar gecikmede bu yüzden.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Ben o romu Burak goncunun yaptığına iinanmıyorum. Çünkü kkendisi GM de çalışıyor ona vvermişlerdir romu

• Merhaba, almış olduğum GM 16GB dün itibariyle elime ulaştı. İçindeki versiyon Discovery_0202_v6581. Bu versiyonu internetten nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallo

Ben o romu Burak goncunun yaptığına iinanmıyorum. Çünkü kkendisi GM de çalışıyor ona vvermişlerdir romu

burak gm bu işe girmeden zaten bu işlerle ugrasıyordu
  • Muzaffer bey "Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz " diyeli tam 3 hafta oldu ne güncelleme var nede bir açıklama...
  • Kesin bir aksilik olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 23 Haziran 2014; 15:45:24 >
  • beceremediler güncellemeyi
  • Bu konu başlığını değiştirmek lazım...
  • Çok uzun zaman sonra gelmeyecek kitkat gibi bir baslik olmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi sikildik beklemekten cikarin artik su guncellemeyi

• şu discovery customsizer'daki octarom'u kullanan varmı?
  • quote:

Hadi sikildik beklemekten cikarin artik su guncellemeyi

Merhaba, Kitkat'ın ne gibi bir getirisi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Hadi sikildik beklemekten cikarin artik su guncellemeyi

Merhaba, Kitkat'ın ne gibi bir getirisi olacak?

Google da ufak arastirmayla(5dk) bakabilirsin mobildeyim yazaiyorum en kucuk ornek su lanet arayuzden saf 4.4.2 arayuzune gececegiz

• GeneralMobileDiscovery isimli facebook sayfasında muzaffer beyin guncelleme ile ilgili instigramdaki aciklamsi paylaşılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous0689

GeneralMobileDiscovery isimli facebook sayfasında muzaffer beyin guncelleme ile ilgili instigramdaki aciklamsi paylaşılmış

evt dalga geçiyo resmen kullanıcılarla
  • adamlar discovery satışlarını durdurdu (elerindekini bitirdi). bu saatten sonra bana ne discoveryden mantığıyla güncelleme vb ile uğraşmıyorlar bi tane eleman var içerde türk ROM geliştiricilerden o yapmaya çalışıyor ama bi stabil yapmayı beceremediğinden bekliyosunuz hala daha çok beklersiniz bayrama kadar olmazsa elemanı çıkaracaklar o is iyice yalan olacak..size içerden taze bilgi kendiniz yormayin

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.