Bildirim
GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (64. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Android 5.0 çıkcak ondan sonra verirler oda belki. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1myst
S3mini i8190 için; Android Open Kang Project 4.4.4 yayınlandı!
12 saat evvel Android 4.4.4 yayınlandı. 12 saat sonra S3mini için Android 4.4.4 romu geliştirildi ve yayınlandı. Aylardır Disco'ya Kitkat verecekler. Öyle diyorlar. Bizim S3mini'nin geliştiricileri kadar becerikli değil demek ki bu disconun elemanları. Birde para alıyorsunuz. Beceriksizlik diz boyu.
samsung kendisimi yayınlıyor hayr kendsi yayınladı ise s3 e ndn yayınlamadı eger baska bi gelistrici yayımladı ise gmdye de yaynlandi yani 4.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Milleti oyalayacaklarına, güncelleme çıkmayacak desinler millette boşa beklemesin. Sürekli yalan üstüne yalan bu hafta gelecek şu hafta gelecek. Benim tahminim moto g vs. çıkınca satışları düştü ve artık para gelmeyeceğini anladıkları için işi ağırdan alıyorlar ve önemsemiyorlar gecikmede bu yüzden. -
Ben o romu Burak goncunun yaptığına iinanmıyorum. Çünkü kkendisi GM de çalışıyor ona vvermişlerdir romu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, almış olduğum GM 16GB dün itibariyle elime ulaştı. İçindeki versiyon Discovery_0202_v6581. Bu versiyonu internetten nereden bulabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: pallo
Ben o romu Burak goncunun yaptığına iinanmıyorum. Çünkü kkendisi GM de çalışıyor ona vvermişlerdir romu
burak gm bu işe girmeden zaten bu işlerle ugrasıyordu -
Muzaffer bey "Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz " diyeli tam 3 hafta oldu ne güncelleme var nede bir açıklama... -
Kesin bir aksilik olmustur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 23 Haziran 2014; 15:45:24 >
beceremediler güncellemeyi -
Bu konu başlığını değiştirmek lazım... -
Çok uzun zaman sonra gelmeyecek kitkat gibi bir baslik olmali.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi sikildik beklemekten cikarin artik su guncellemeyi
şu discovery customsizer'daki octarom'u kullanan varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: asdzxcas3507
Merhaba, Kitkat'ın ne gibi bir getirisi olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
quote:
Orijinalden alıntı: asdzxcas3507
Merhaba, Kitkat'ın ne gibi bir getirisi olacak?
Google da ufak arastirmayla(5dk) bakabilirsin mobildeyim yazaiyorum en kucuk ornek su lanet arayuzden saf 4.4.2 arayuzune gececegiz
GeneralMobileDiscovery isimli facebook sayfasında muzaffer beyin guncelleme ile ilgili instigramdaki aciklamsi paylaşılmış
quote:
Orijinalden alıntı: miraculous0689
GeneralMobileDiscovery isimli facebook sayfasında muzaffer beyin guncelleme ile ilgili instigramdaki aciklamsi paylaşılmış
evt dalga geçiyo resmen kullanıcılarla -
adamlar discovery satışlarını durdurdu (elerindekini bitirdi). bu saatten sonra bana ne discoveryden mantığıyla güncelleme vb ile uğraşmıyorlar bi tane eleman var içerde türk ROM geliştiricilerden o yapmaya çalışıyor ama bi stabil yapmayı beceremediğinden bekliyosunuz hala daha çok beklersiniz bayrama kadar olmazsa elemanı çıkaracaklar o is iyice yalan olacak..size içerden taze bilgi kendiniz yormayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X