Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gm'den "Gecikme için özür dileriz, 2–3 haftaya güncelleme gelecek" açıklaması bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inş batarlar artık kimse gm almasin

• kitkat gelince cihazın nexus 5 olacağını sanan falan mi var acaba

• Sahsen ben sanmiyorum ama gicik oldugum bazi hatalar gider en azindan tabi temennim o yonde daha beter olmasinda midyada giderken evdeki bulgurdanda olmayalim

• La güncelleme bekleyen bebeler biziz. Yoksa gmd kullanan sade vatandaş adam 4.4 ün ne demek olduğunu bilmiyor. Ürün alıcılarının nerden baksan %65 i donanım kısmını bilmiyor fiyat ucuz kamerası güzel sosyal medya var diye aldı.
  • Temmuz geldi Kitkat gelecek diyenler bu söylediklerine artık kendileri inanıyor mu acaba? Twitter lardan Kitkat resmi paylaşmayla olmuyor bu işler. Verdiğin sözün arkasında duracaksın . 2 ay ertelendiği yetmemiş gibi bir açıklama da yapılmıyor. YAZIK !!

• Konuyu uplayin sürekli yukarda kalsin

• up
  • Guncelleme yarinmis. Muzaffer golcu twitterda yazdi biraz once

• Yarin gelecekmis aciklama geldi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 1 Temmuz 2014; 18:21:33 >
  • Beta demişler cesareti olan kursun

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Beta demişler cesareti olan kursun

Uzuuuuuuuuuuuunnnn bir test aşamasından sonra işte beta dediler ilginç
    Gelsin bakalım

• tükürdüklerini yalamadan bıktıkları için artık alfa beta ,eta ,teta ,gama,zeta demeyip verecekler güncellemeyi. Millet .ok atarsa da gardaş zaten bu beta ,stabil olmasını istiyorsan sabır taşı olman lazım diyecekler.
    Ah ulan gm sen ne ...
  • Merakla beklenen zaman geldi. Bakalım hangi saatte nasıl yüklenen bir güncelleme alıcaz :)
  • Beta;
    Oyun uygulama program ve yazilim organlarinda hatlarin oldugu bilinerek yada saptanmamis bi hata olursa diyerekten düzeltme amaciyla baslatilan küfür yememe amaciyla verilen süredir

• Gaza gelip stok roma donmedim, size de tavsiye ederim

• lakers45 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle birader

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Orijinalden alıntı: natresitto

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Orijinalden alıntı: natresitto

1-Adam 3 ayda bir güncelleme vermiş.
    2-Adam sıkıntı olmazsa 2-3 haftaya demiş.
    3-Adam bizi muhattap biliyor birşeyler yapmaya çalışıyor ve yaptiklarindan bilgiler veriyor.

Dillendirmenin alemi yok. Cok musteri kaybeder diyen var sana satmaz baskasina satar, kimse bu fiyata bu ozellikte telefon bulamaz, piranha zen alirsiniz servisle abi kardes olursunuz.
    Not : sakin olun bende sizin gibi 600-700 ucret verdim saygilar.

Bu firmanın savunulacak bir yanı yok.

güncelleme vermiyoruz deselerdi kimsenin de bir şey deme hakkı olmazdı ama çıkıp nisanda kitkat gelecek deyip veremezlerse üstüne gene tarih verip güncelleme veremezlerse kullanıcılar haklı olarak tepki gösterir.

ayrıca adamın kimseyi muhattap aldığı falan yok işine gelmeyen twitleri silerken vakit buluyorsa ''yurt dışındayım ses veremiyorum'' yalanına kimse inanmaz

yapmayın Allah aşkına bu adamlar resmen kullanıcılarla dalga geçiyorlar

Telefon tek sorun cikarmadi şükür.
    Her istediğimi rahatlikla yapabiliyorum.
    1 sene sonra oyun ve uygulama kullananlara yetmeyecek çünkü 1 gb ram yetmeyecek sistem rom uda yetersiz kalacak.
    Adam kaldi ki onceden Q 3 demis.
    Hakaret boyutuna ulasirsa ben olsam silmem muracat savcisina hakaretten basvuruda bulunurum.

Ama m.g. nin deeigin gibi soz vermemesi lazim beklenti icine giriyor herkes, saygilar

Siz yanlış bilgilendirilmişsiniz muzaffer gölcü dh röportajında nisanda güncelleme geleceğini söyle daha sonra twitter hesabından gecikme için özür diledi ve tekrar bir twet ile 2-3 hafta içinde güncelleme çıkacağını söyledi sizin Q3 dediğiniz elit cihazların farklı işlemcili modellerinin piyasaya sürüleceği tarih

burada önemli olan nokta verilen sözlerin yerine getirilememesi

bu iş çocuk oyuncağı değil sonuçta binlerce satış rakamına ulaştılar ve kullanıcıları bir beklentiye sokuk oyalıyorlar

şahsen bir daha bu firmanın hiç bir ürünün yanına yaklaşman cihazlar iyi olabilir ama destek beş para etmez

Bak bugun karnelerimizi aliyoruz sevinmeliyiz

• Beta'yı kurar eksikleri yazarim

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.