Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cep telefonu işiyle uğraşan birisi, yurt dişinda tweetlerine neden ulaşamaz? pahali diyemi, ayarlari mi bilmez ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    o twittera bakamama işi hikaye heryer kımıl kımıl vifi kaynıyordur illaki, bahane lazımdı aklına o geldi:)
  • YAV HE HE 6 AYDIR KİT KAT GELECEK
  • Kac aydir color os a gecicem ama 4.4 cikar diye hep erteliyodum yetti artik :)
    Xiamio gelsn hele bi

• Bu bahanelerle olmaz bu is arkadaslar bazıları kitkat geleceğini biliyormuydunuz alirken dedi bu cihaz tr de okadar satıldıki ve dunyada baska isimler altindaki satislarini toplasan belkide kendin capindaki firmalarin rekorunu kirdi onu bırak diger firmalar 4.4 verebiliyorken gm neden veremiyor bu islemciyi kullanan ve bu cihaz kadar satılmayan kac tane cihaza geldi kitkat.saf arayuz yapmak buyuk markalar gbi zorluklarla karsilasmama anlamina gelir kac sensoru varki bu cihazin okadar sorun olacak bu güncellemeyi bu cihaz almak zorunda.
    Sen ayni fiyata baska cihaz almadim 4.4 gelmedi diye isyan etmezsen adamda gelir de sana satarken oyle bi soz vermedim derse sende gidip forumlara rahatca bu cihazi almayin diyebilirsin sonra mesut cevik gelir haber konusundaysan bi banlar keyfine gore banıda kaldırmaz

• wolferto kullanıcısına yanıt
    hadi ya öyle birşeymi yaptı m.ç
  • Adamları zengin yaptık iyice pişkinleştiler. O kadar hata o kadar sorun Allah bildiği gibi yapsın bunları ya. Kit Kat heee kit kat... Ben valla başlığı takip etmiyorum artık.
  • http://m.radikal.com.tr/teknoloji/android_45_geliyor-1198753

Muzaffer gölcü, 4.4ü pas geçip 4.5 yükleyeceğiz diye açıklar şimdi...

• 1-Adam 3 ayda bir güncelleme vermiş.
    2-Adam sıkıntı olmazsa 2-3 haftaya demiş.
    3-Adam bizi muhattap biliyor birşeyler yapmaya çalışıyor ve yaptiklarindan bilgiler veriyor.

Dillendirmenin alemi yok. Cok musteri kaybeder diyen var sana satmaz baskasina satar, kimse bu fiyata bu ozellikte telefon bulamaz, piranha zen alirsiniz servisle abi kardes olursunuz.
    Not : sakin olun bende sizin gibi 600-700 ucret verdim saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: natresitto

1-Adam 3 ayda bir güncelleme vermiş.
    3-Adam bizi muhattap biliyor birşeyler yapmaya çalışıyor ve yaptiklarindan bilgiler veriyor.

Dillendirmenin alemi yok. Cok musteri kaybeder diyen var sana satmaz baskasina satar, kimse bu fiyata bu ozellikte telefon bulamaz, piranha zen alirsiniz servisle abi kardes olursunuz.

Bu firmanın savunulacak bir yanı yok.

güncelleme vermiyoruz deselerdi kimsenin de bir şey deme hakkı olmazdı ama çıkıp nisanda kitkat gelecek deyip veremezlerse üstüne gene tarih verip güncelleme veremezlerse kullanıcılar haklı olarak tepki gösterir.

ayrıca adamın kimseyi muhattap aldığı falan yok işine gelmeyen twitleri silerken vakit buluyorsa ''yurt dışındayım ses veremiyorum'' yalanına kimse inanmaz

yapmayın Allah aşkına bu adamlar resmen kullanıcılarla dalga geçiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

http://m.radikal.com.tr/teknoloji/android_45_geliyor-1198753

Muzaffer gölcü, 4.4ü pas geçip 4.5 yükleyeceğiz diye açıklar şimdi...

5.0 lollipop mu ne çıkıyormuş onu beklerse daha kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya abi en önemli şey güvendir, bunlar sözünde durmayarak güvenimi kaybettiler , gelecekse gelsin gelmeyecekse gelmesin zaten satacagim gmdyi

• bu fiyata en iyisi eskidendi. biz 500 e aldigimizdaydi.simdi 700 e tlf cok.

• quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

ben n11,çeki ve ennpara ile 450 liraya aldım telefonu ama simdi gidip bu kıt kat yalanindan sonra 600 lira vermek salaklık olur.general mobile discovery alınırmi sorusuna cevap evet 450 liraya alınır.ama şarj soketi arızası IPS yerine LCD ekran dalaveresi ve kit kat hikâyesi ile dandik kulaklıklar gibi konular varken 500 liradan fazla vermek aptallık olur.

Ne 600 ü 700 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

güncelleme vermiyoruz deselerdi kimsenin de bir şey deme hakkı olmazdı ama çıkıp nisanda kitkat gelecek deyip veremezlerse üstüne gene tarih verip güncelleme veremezlerse kullanıcılar haklı olarak tepki gösterir.

ayrıca adamın kimseyi muhattap aldığı falan yok işine gelmeyen twitleri silerken vakit buluyorsa ''yurt dışındayım ses veremiyorum'' yalanına kimse inanmaz

Telefon tek sorun cikarmadi şükür.
    Her istediğimi rahatlikla yapabiliyorum.
    1 sene sonra oyun ve uygulama kullananlara yetmeyecek çünkü 1 gb ram yetmeyecek sistem rom uda yetersiz kalacak.
    Adam kaldi ki onceden Q 3 demis.
    Hakaret boyutuna ulasirsa ben olsam silmem muracat savcisina hakaretten basvuruda bulunurum.

Ama m.g. nin deeigin gibi soz vermemesi lazim beklenti icine giriyor herkes, saygilar

• GEL ARTIK BE ZEYTİN GOZLUM GEL ARTIK BE NUR YÜZLÜM! GEL ARTIK ALLAHSIZ KİTKAT GELL UHUHUHUHU :(((

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Telefon tek sorun cikarmadi şükür.
    Her istediğimi rahatlikla yapabiliyorum.
    1 sene sonra oyun ve uygulama kullananlara yetmeyecek çünkü 1 gb ram yetmeyecek sistem rom uda yetersiz kalacak.
    Adam kaldi ki onceden Q 3 demis.
    Hakaret boyutuna ulasirsa ben olsam silmem muracat savcisina hakaretten basvuruda bulunurum.

Ama m.g. nin deeigin gibi soz vermemesi lazim beklenti icine giriyor herkes, saygilar

Siz yanlış bilgilendirilmişsiniz muzaffer gölcü dh röportajında nisanda güncelleme geleceğini söyle daha sonra twitter hesabından gecikme için özür diledi ve tekrar bir twet ile 2-3 hafta içinde güncelleme çıkacağını söyledi sizin Q3 dediğiniz elit cihazların farklı işlemcili modellerinin piyasaya sürüleceği tarih

burada önemli olan nokta verilen sözlerin yerine getirilememesi

bu iş çocuk oyuncağı değil sonuçta binlerce satış rakamına ulaştılar ve kullanıcıları bir beklentiye sokuk oyalıyorlar

şahsen bir daha bu firmanın hiç bir ürünün yanına yaklaşman cihazlar iyi olabilir ama destek beş para etmez

• Güncellemeyi Gionee firması hazırlayacakta ,gm biz yaptık deyip verecek ,yoksa gm işte bölye eli kolu bağlı oturur.

Ekleme: Şimdi Gionee nin resmi face sayfasına baktım, millet Gioneeye saydırıyo ner de bizim güncellememiz diye.
    Adamlar Elife E6 için kitkat güncellemesini duyurmuşlar ama ,ne Elife e7 (Elite) ne de elife e3 (discovery) den bahsetmişler.
    Dolayısıyla 2-3 hafta sonra çıkacak söylemi tam bir masal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosette -- 26 Haziran 2014; 22:54:16 >
  • Arkadaslar bu guncelleme temmuza kaldi sanirim bosuna yorum yapipta konuyu basa tasimayin

• quote:

Orijinalden alıntı: nnemesiss12

Arkadaslar bu guncelleme temmuza kaldi sanirim bosuna yorum yapipta konuyu basa tasimayin

Yok kardesim tasiyalim en basta gözüksün hatta gm nin rezilligini herkes görsün

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.