Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleniyor şuan benim telefon, editlerim mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: natresitto

Çift dokunuş uyandırma yok. Ben rehberi mesajı yedekledim sizde yedekleyin.

Geri dönüşünüzde olma üzülürsünüz.
    Resim ve videolar yerinde yedeklemeye gerek yok

nasıl yedekliyoruz hocam yardımcı olur musun
  • ben şuanakadar problem görmedim 4.4 de tek sorun ısınmaye neden oldu eskiden gram ısınma yoktu
  • ekran görüntüsü nasıl alıyoruz beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

ekran görüntüsü nasıl alıyoruz beyler ?

4.4e geçenlerden gelen ilk yorumlar da power tuşu+ ses kısma ama uzun basmak gerekiyormuş.
  • bi linke upload etseniz sorunlu inmiyor
  • Nasıl guncelliyoruz ya ben anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

Nasıl guncelliyoruz ya ben anlamadim

mailine pdf geliyor yukleme linkiyle birlikte orda yazıyor nasıl bir yol izleyeceğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

quote:

mailine pdf geliyor yukleme linkiyle birlikte orda yazıyor nasıl bir yol izleyeceğin

Anladım.kolaymis.ama yuklemem :D

• quote:

quote:

quote:

Gözün aydin kardeş geldi güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinkp54

quote:

quote:

quote:

Gözün aydin kardeş geldi güncelleme

:D sağol ama beta geldi

• sizdeki cihaz 4gb mi 16 gb mı? programları 4.2.2 deki gibi direk hafıza kartına kurabiliyormuyuz? radyo çalışıyor mu?
  • home tuşuna basınca ekran kararıp 1-2 saniye sonra kendine geliyor, 4.4te düzelmiş mi acaba bu. şişme yapıyor sistem sanırım.
  • İlk mesaja kurulum hakkında bilgiler ve linkler eklenmiştir arkadaşlar. İyi forumlar
  • Arkadaslar bu sekilde guncelledikten sonra duZeltme guncellemesi yayinlandiginda guncelleme denetleden direk devam edebiliyormuyuz. Garanti konusunda sukinti cikarmi otaya vermediler ya o yuzden soruyorum.
  • Telefon bayağı hızlandı ama bir GM klasiği daha. Her güncellemede illa ki birşeyler gidiyor. Bu defa da telefonun sesi azalmış. Eskiden zaten fazla değildi hepten kısıldı. Benzer sorun yaşayan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 2 Temmuz 2014; 16:47:26 >
  • Arkadaşlar beta'yı kurmadım ancak galeriye girdiğimizde whatsapp vb. tel hafızasındaki alakası olsun olmasın tüm resimlerin görüntüleniyor ve bunu değiştiremedim.Bunun için bir yenilik getirilmiş mi?Şayet gelmemişse hemen geri bildirim yapacağım.

Mesela aşağıdaki import isimli hangi programdan kalma belli olmayan şeyi görmek istemiyorum

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cybaeus -- 2 Temmuz 2014; 17:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Telefon bayağı hızlandı ama bir GM klasiği daha. Her güncellemede illa ki birşeyler gidiyor. Bu defa da telefonun sesi azalmış. Eskiden zaten fazla değildi hepten kısıldı. Benzer sorun yaşayan var mı acaba?

Ben sesini begendim

• Arkadaşlar kitkat'tan beklentiniz neler ne olması gerekiyordu'ki( kaldıki beta sürümü denildi,
    1- muzik ekranının tuş kilidini açmadan değiştirebiliyoruz bunu ses + - tusu ile yapabiliyoruz ama görerek yapmak başka
    2-video editleyebiliyoruz
    3- saat 11 den beri sarjim cabuk tukenmiyor ( sabit olarak yaptiklarimi yaptim ) belkide bana öyle geldi.
    4- mesaj arayüzü ve arama arayüzü ve 3 kere 4 kere basıp oradan oraya arama yapmak için dolaştırmıyor 1 seferde arıyor
    5- oyun oynarken üst barı kullanabiliyoruz
    6- benim gibi word excell pdf ile çalışanlar için yazdırma butonu eklenmiş wifi üzerinden rahatca cıktı alabiliyoruz
    7- kamera arayüzü değişmiş, yüz güzelliği modu eklenmiş , video çekime mikrofon modu eklenmiş( açık kapalı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulsen

Arkadaşlar beta'yı kurmadım ancak galeriye girdiğimizde whatsapp vb. tel hafızasındaki alakası olsun olmasın tüm resimlerin görüntüleniyor ve bunu değiştiremedim.Bunun için bir yenilik getirilmiş mi?Şayet gelmemişse hemen geri bildirim yapacağım.

Mesela aşağıdaki import isimli hangi programdan kalma belli olmayan şeyi görmek istemiyorum

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

İmport sygicin klasörü diye hatırlıyorum veya igonunda olabilir. Görmek istemediklerinin isim düzenle bölümünden isimlerinin başına nokta koyarsan o klasör gizlenmiş olur ve galeride görünmez.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.