Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Motorola Moto G ve Discovery arasında kaldım. Discovery almak istiyorum hem de çift hatlı olması da işime yarayacak. Fakat forumlarda bazen ciddi şikayet duyarken bazen de övgüler alıyorum. 2 arkadaşım da kullanıyor biri çok memnun diğeri ise yakınıp duruyor.

1- Oyun için kullanmam. Tabletten oynarım oynarsam.

2- Günde 1 saat internette takılırım, video izlerim, müzik dinlerim.

3- WhatsApp'ta mesajlaşırım en az 1-2 saat.

4- Kamera benim için biraz önemli. Çok aşırı kötü olmadığı sürece sorun yok.

Benim gönlüm Discovery'den yana ama bilemedim. Ayrıca iki sorum olacak:

1- Kitkat 4.4 güncellemesi telefonda kasma(menü geçişleri, internet vs.) yapıyor mu?

2- Şarj girişinin bozulduğu yönde haberler duyuyorum. Kimse orjinal şarj aletini kullanma diyor. Ben de alırsam samsung'un şarj aletini kullanmayı düşünüyorum.

Yapacağım işler genellikle bunlar ama dediğim gibi kararsız kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim. :D iyi forumlar

• Nalk kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben begenmedim nede olsa daha beta tam herşey yoluna girince tekrar denerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

Valla hocam ben begenmedim nede olsa daha beta tam herşey yoluna girince tekrar denerim.

Bende su an sıkıntı yok baya beğendim tek sorun uygulamalar hafiza kartina kurulmuyor ve telefonum 4gb. Fazla önemi yok zaten benim için güncellemelerle düzelir OTA ile gelir zaten. Şarj süresi olsun, hızı olsun çok iyi. Zaten telefonda fazla oyun oynamiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalk -- 4 Temmuz 2014; 19:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Romanov

Ancak Low ayarda randıman alabildim.

Ben orta ayarda oynuyorum kasma yok

Nasılya? Bende lowda bile kasiyor

Bende gerçekten kasmıyor.Orta ayarda rahatlıkla oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nalk

quote:

Bende su an sıkıntı yok baya beğendim tek sorun uygulamalar hafiza kartina kurulmuyor ve telefonum 4gb. Fazla önemi yok zaten benim için güncellemelerle düzelir OTA ile gelir zaten. Şarj süresi olsun, hızı olsun çok iyi. Zaten telefonda fazla oyun oynamiyorum artık

Begendiyseniz sıkıntı yok güle güle kullanın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nalk

quote:

Begendiyseniz sıkıntı yok güle güle kullanın.

☺ teşekkürler

• Kitkat'ta kamera resmen kasıyor ya
  • Çok şükür hiç kurmadım ama kuran cesaretli,meraklı arkadaşlara teşekkür ederim ki bizler de bu hataların var olduğunu onlar sayesinde öğrendik.
  • Yanız bazı şikayetler sorun değil, özellik. Mesela Aramanın ekranlardan kadıramama tamamen kitkatın arayüzü ile gelen bir özellik. Bunun gm ile bir ilgisi yok. Gidip nexus 5 alsanızda aynı. Beğenmeyen farklı launcher kullanmalı.

Onun dışında GM in yazılım geliştirdiği falan yok. Yok Teli sallayarak şöyle yapan vs yazılım geliştirdik patentinide alacaz dedi Muzo ama dediği özellik ta yıllar önce başka firmalarda vardı mesela.
    Hala twitterda telefonu kendi geliştirdiklerini söylüyorlar ama şu internet dünyasında kimi kandıracaklarını sanıyorlar.
  • 4.2 Jellybean'e dönüş yapmak isyteyen arkadaşlar ''yerelden güncelleme'' ile rahatlıkla geri dönebilirler. Benim hoşuma gitmedi KitKat, eksiği çoktu, biraz önce sorunsuz bir şekilde döndüm.
    LİNK
  • Bu konuyu yukarılara taşısak iyi olur diyorum.
    GM Yetkililerini stabil 4.4 için sahneye davet ediyorum.
  • Arkadaslar telefon guncellenmiyor ne yapacagimi bilemiyorum surekli uyari verip donuyor kasıyor yardim edin lutfen
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: gm_dscvry

Arkadaslar telefon guncellenmiyor ne yapacagimi bilemiyorum surekli uyari verip donuyor kasıyor yardim edin lutfen
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

İnternet aleminde tecrubesizsiniz sanırım. Bu gördüğünüz ekran SPAM mesaja ait. SPAM hakkında ayrıntılı bilgiyi google'dan bulabilirsiniz. İnternette web sayfası açmaya çalıştığınızda bu tip aldatıcı sayfalar oldukça çoktur. Zararlı yazılım yüklemesi muhtemeldir. Sakin ha banka bilgilerini felan vermeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

quote:

Orijinalden alıntı: gm_dscvry

Arkadaslar telefon guncellenmiyor ne yapacagimi bilemiyorum surekli uyari verip donuyor kasıyor yardim edin lutfen

İnternet aleminde tecrubesizsiniz sanırım. Bu gördüğünüz ekran SPAM mesaja ait. SPAM hakkında ayrıntılı bilgiyi google'dan bulabilirsiniz. İnternette web sayfası açmaya çalıştığınızda bu tip aldatıcı sayfalar oldukça çoktur. Zararlı yazılım yüklemesi muhtemeldir. Sakin ha banka bilgilerini felan vermeyin :)

Rezil olduk fakat sarj gostergesi %17 de takili kaldi bugun telefon 2 kere dondu kapatip actim internete zor giriyor kasiyor kitkati da yuklememistim

• şu güncelleme gelse artik cok gecikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • disco1 ciler hadi yine iyisiniz
  • Zaten hızlı ve stabil olan bu fiyat/performans telefonu general mobile discovery güncelleme ile daha da mükemmel bi hal alıcak sanırım
  • hadi hayırlısı bakalım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliii

disco1 ciler hadi yine iyisiniz

Bu GM onu bile turkçeleştiremez kesin bir Problem olur

• Google asistan launcher yüklemiştim. 2 haftada telden soğudum. 2 gün önce Nova launcher yükledim. Tel kendine geldi. Kit kat bayatlayacak artık.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.