Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcyi kapattım şimdi yarın tekrar denerim ama adımları doğru yaptım diye hatırlıyorum, biraz bekledikten sonra mı sarı kutu dolmaya başlıyor yoksa hemen başlıyor mu?

Birde betaya göre değişen neler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 29 Kasım 2014; 2:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat gayet başarılı olmuş

• General Mobile Discovery 4.4 Kit Kat Kurulum Rehberi

• Guncellemeyi kurdum. İlk izlenimlerin hattı sayılır internet hızı olmuş ve menüler müzik çalar falan ios stili gbi tuşları güzel görünüm verilmiş. Rehber falanda gri tonları ios esintisi verilmiş. Formatta attım ancak menulerde ani geçişlerde bi anlık gecikmeler var. Bi önceki versiyonda bunlar yoktu. Kilit ekranındaki ses kapama tuşuyla yanan flash yanmiyo ayarı varmı bilmiyorum. Ancak olumlu not aldı. Bu kadar beklemeye degicek birşey varmi derseniz yok.

• el feneri ayarını bende bulamadım
    ilave olarak ana menü tuşuna uzunca basınca çalışan uygulamaları tek tuşla kapatıyorduk onu ayarlayamadım
    ram oranı vardı 80 90 felan yazıyordu üstüne basınca hem o programları kapıyordu hem ram düşüyordu
  • Fotograflar
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

• Kit Kat'da benim gördüğüm tek eksik gps bağlantısında gps ikonunun sürekli bağlı göstermesi. gps ikonu bağlantı koptuğunda bile bağlı gösteriyor. bir önceki sürümde gps ikonu yanıp sönüyordu bağlanana kadar .

• Yapamayan varsa burda anlatıyor güzelce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Fotograflar
     GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Varsayilan tarayici olarak chrome mu geliyor yoksa siz sonradan mi yuklediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

Fotograflar

Varsayilan tarayici olarak chrome mu geliyor yoksa siz sonradan mi yuklediniz?

Varsayılan olarak hem kendi hemde ctome geliyor tarayici olarak. İnternet hızı crome ile ciddi anlamda hızlı olmuş. Birde açılıştaki saçma GM açılış logosu daha hızlı aciliyo

• Bu cok iyi olmus. Chrome kullaniyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kitkat'ta yaşadığım bir sorun: kablosuz ağları bazen buluyor bazen bulmuyor. Mesela, evimdeki veya işyerimdeki kablosuz ağa illa kendim elle giriş yapmam gerekiyor. Kendisi otomatik olarak bağlanmıyor.
  • Discovery 4 gb kitkata yeni güncelledim galeri uygulaması değişmiş ve çok yavaş çalışıyor sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Discovery 4 gb kitkata yeni güncelledim galeri uygulaması değişmiş ve çok yavaş çalışıyor sizde durum nasıl?

animasyon hızını 0,5 yapın. benim tel süper hızlı oldu bu kadarını beklemiyordum.
  • animasyon hızını nerden ayar yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaa06

animasyon hızını nerden ayar yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim

Ayarlar - Gelistirici Seçenekleri içerisinde 3 adet animasyonla alakali seçenek var onları kapalı yaparsan telefonun daha hizlandigini görebilirsin

• tamam kapatım 0.5 düşürmek gerekmiyormu
  • İsterseniz 0.5 de yapabilirsiniz sizin tercihini. animasyon olmazsa daha hızlı olur
  • Selamlar, 16GB modelde 4.2 JB stock roma nasıl dönerim? Yardım edecek, bilgisini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWe

Selamlar, 16GB modelde 4.2 JB stock roma nasıl dönerim? Yardım edecek, bilgisini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ben de aynısını soruyorum. Telefon rootlu ve ColorOS rom yüklü yeni gelen kitkat güncellemesini yüklemek istiyorum fakat nasıl adımlar izleyeceğimi bilemiyorum şuan, bir yol gösteren var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.