Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Elden teslim edince baya hızlılar demek.

Aynen hocam elden teslim hızlılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery 16 GB telefonuna 2 gün önce KitKat güncelleştirmesi yaptım.
    Gayet memnunum.
    Özellikle internet hızında belirgin bir iyileşme oldu.
    Animasyon suresini sıfır yapıp kapatirsaniz menü geçişlerinde vs sıkıntı olmuyor.
    Öncekinden daha kaliteli ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
    Batarya konusunda da birazcık iyileşme var gibi.
    Özetle olumsuz tek bir etkisi olmadı bende.
    Gelecek güncellemelerle daha da iyi olacaktır.

• ya beyler kitkat yükledikten sonra arada bir maalesef launcher durduruldu hatası alıyorum. sadece bende mi var bu sorun (16 GB telefon)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurDaLLiCa

General Mobile Discovery 16 GB telefonuna 2 gün önce KitKat güncelleştirmesi yaptım.
    Gayet memnunum.
    Özellikle internet hızında belirgin bir iyileşme oldu.
    Animasyon suresini sıfır yapıp kapatirsaniz menü geçişlerinde vs sıkıntı olmuyor.
    Öncekinden daha kaliteli ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
    Batarya konusunda da birazcık iyileşme var gibi.
    Özetle olumsuz tek bir etkisi olmadı bende.
    Gelecek güncellemelerle daha da iyi olacaktır.

bu neyin animasyonu oluyor?ben başka launcher kullanıyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 17 Aralık 2014; 18:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

el feneri ayarını bende bulamadım
    ilave olarak ana menü tuşuna uzunca basınca çalışan uygulamaları tek tuşla kapatıyorduk onu ayarlayamadım
    ram oranı vardı 80 90 felan yazıyordu üstüne basınca hem o programları kapıyordu hem ram düşüyordu

adını bilmiyorum ama şu saatin oradan çekerek çıkartığımız menü varya.orayı aç roket gibi birşey var onun yerine o geldi.
  • Ya bu kitkat belasına ne diye bulaştıysam.. Yüklediğimden beri telefondan soğudum. Birçok uygulama sorun çıkardı. Özellikle widgetlar. Bir call recorder yazılımım vardı, çalışmıyor. Saatli ve geri sayımlı 2 widgetım var onlar da ara sıra (kafasına göre) takılıyor, saati yenilemiyor. Power toggles çalışmıyor. Kaldırıp yeniden kurmak vs. de işe yaramıyor.

4.2'ye geri döneyim dedim, sitesinden anlatıldığı şekilde 4.2nin dosyasını (16gb) indiriyorum, sistem güncellemeden dosyayı seçtiğimde dosya geçersiz diyor. Hatalı mı indirildi diye birkaç kez yeniden indirdim. Hem telefondan hem de pcden indirip telefona aktardım sonuç aynı.

Çözüm: Sonunda indirdiğim dosyayı Recovery Mode ile yükleyebildim. Tabi telefondaki herşey silindi. Herşeyi yenidne kurmam gerekiyor. Ama kitkattan kurtulduğuma memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dredy -- 17 Aralık 2014; 20:03:27 >
  • dredy kullanıcısına yanıt
    Kitkatta acr çalışıyor sıkıntısız ama açılışa eklemen lazım.
  • KitKat bende en çok şarj konusunda yaradı. Uygulama açarken, geçişler ve özellikle galeri çok yavaşladı. Fakat uygulamaların çoğu açıldıktan sonra normal hızında çalışıyor. Takılmalar ve stabil arayüz için daha fazla güncelleme gelir sanırım. Launcher kapatma hatası bu sürümle geldi zaten.
  • Arkadaslar 2500 mAh pil bulabilir miyiz telefon icin aliexpress'ten falan?

• smart launcher kullaniyorum ve herhangi bor takilma yaşamiyorum.Kitkat kurduktan sonra reset yapmakta belirgin bir hızlanma sağlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baklaım android 5.0 ne zaman gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopee

smart launcher kullaniyorum ve herhangi bor takilma yaşamiyorum.Kitkat kurduktan sonra reset yapmakta belirgin bir hızlanma sağlıyor.

Ben resetten hiç bir fayda göremedim. Uygulamalar ve galeri ciddi takılmalarla ilerliyor. Telefonun akıcılığı gitti. Herkes JB'ye dönüyor maalesef.
  • GENERAL MOBİLE 16 GB TELEFONUMA SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIKTAN SONRA YAKINLIK SENSÖRÜ ÇALIŞMAZ OLDU AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞ VARMI ACABA NASIL ÇÖZEBİLİRİM
  • arkadaşlar yazılanları okumadım fakat sözde stabil sürüm kitkat çok kötü olmuş (bunu performans açısından söylüyorum) dayanamadım 15-20dk kurcaladıktan sonra hemen 4.2.1 e döndüm

tek kelime gm bu işi beceremiyor. ayarlarda geçişlerde cihaz çok takılıyor (adeta bekliyor) bu şekilde kullanılmaz yani. 4.2.1 e dönünce aradaki farkı daha iyi anladım.

eğer cihazınıza önceden custom rom vs yüklediyseniz.( yani çok kurcalandıysa) gm nin yayınladığı jellybean a dönün .. cihaz daha bi rahat çalışıyor.
  • casual kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinde animasyon hızını 0.5 yapınca hızlanıyor siz yapmışmıydınız?

Ben kitkat güncellemesinden memnunum, chrome swiftkey gibi uygulamalar kasıyordu eskiden şimdi yağ gibi. Sms arayüzü ve ekrana popup şeklinde gelmesi çok iyi, şeffaf notification bar da sonunda geldi.

• Nerde güncelleme yıl oldu 2015 hala beta kitkat

• quote:

Orijinalden alıntı: anilion@

Nerde güncelleme yıl oldu 2015 hala beta kitkat

ohoo geldi bile

• Wi-Fi çekim gücünde KitKat sürümü gelmesiyle azalma olduğunu düşünüyorum. Ayni düşüncede olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

quote:

Orijinalden alıntı: anilion@

Nerde güncelleme yıl oldu 2015 hala beta kitkat

ohoo geldi bile

Gelmez olaydı Geldi de ne oldu? Telefon kasım kasım kasılıyor. Daha fazla dayanamadım az önce yine yeniden 4.2 JB'ne döndüm. Merak ediyorum güncelleme verdikten sonra hemen arkasından eski sürümü tekrar veren dünyada başka firma var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN_0534

GENERAL MOBİLE 16 GB TELEFONUMA SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIKTAN SONRA YAKINLIK SENSÖRÜ ÇALIŞMAZ OLDU AYNI SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞ VARMI ACABA NASIL ÇÖZEBİLİRİM

BU SORUN SADECE BENDEMİ VAR
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.