Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hard reset yaptınızmı , yani recovery den... olmuyorsa tekrar JB ye dönün zaten gm nin sitesinde hem kitkat hemde jb stock romları mevcut aynen kitkat romu yüklerken yaptıklarınızı yapmanız jb içinde geçerli.
  • 4.4 KitKat daki hatalar için düzeltme güncellemesi gelecekmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

4.4 KitKat daki hatalar için düzeltme güncellemesi gelecekmi ?

Gelmez hocam. Gionee'nin aklına esip küçük bir düzeltme güncellemesi verirse GM de türkçeye çevirip bize verir. Onun dışında pek mümkün görünmüyor.
  • Düşük ahize sesinden dolayı telefonu kulağımın içine bastırmaya çalıştığım için oluşan parmak ağrılarından dolayı firmaya dava açsam kazanır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

quote:

Gelmez hocam. Gionee'nin aklına esip küçük bir düzeltme güncellemesi verirse GM de türkçeye çevirip bize verir. Onun dışında pek mümkün görünmüyor.

Teşekkürler ilginiz için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

quote:

Teşekkürler ilginiz için

Rica ederim hocam

• Su güncelleme hızı nerden ayarlaniyor tam olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Su güncelleme hızı nerden ayarlaniyor tam olarak

Guncelleme hızı derken hocam ??

Pencere animasyon larini kastediyorsan yani telefon hızlandırmak (aslında hizlanmiyo animasyon hizlaniyor )

Geliştirici seçenekleri ni açman lazim

Acmak icin ;

Telefon hakında>derleme numarası>buna 5-10 kere tıkla "artık gelistiricisiniz" diyecek.

Ardindan menude geliştirici seçeneklerine gel

Orda
    pencere animasyonu ölçeği
    Geçiş animasyonu ölçeği
    Animatör ölçeği

Var hepsi 1,0 olacak normal hali hepsini animasyon kapalı yapacaksın. Animasyon kapalı yaparsan direkt girer ama animsyon olmadığı için göze hoş gelmiyor o yuzden ben 0,5 kullanıyorum

Ama siz hepsini deneyin ona gore karar verin. Umarım yardimci olmusumdur iyi gunler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 28ky28 -- 26 Aralık 2014; 20:11:06 >

• Kuzenin telefonu güncellemem gerekiyor ama linkde sorun yaşıyorum
    General Mobile
    General Mobile - Smartphone – Always the latest from Google - Android One
    http://tr.generalmobile.com/kitkat/.
    Başka indirebileceğim bir yer var mı?

• o linki kim uydurdu :)
    http://tr.generalmobile.com/kitkat15/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Su güncelleme hızı nerden ayarlaniyor tam olarak

Guncelleme hızı derken hocam ??

Pencere animasyon larini kastediyorsan yani telefon hızlandırmak (aslında hizlanmiyo animasyon hizlaniyor )

Geliştirici seçenekleri ni açman lazim

Acmak icin ;

Telefon hakında>derleme numarası>buna 5-10 kere tıkla "artık gelistiricisiniz" diyecek.

Ardindan menude geliştirici seçeneklerine gel

Orda
    pencere animasyonu ölçeği
    Geçiş animasyonu ölçeği
    Animatör ölçeği

Var hepsi 1,0 olacak normal hali hepsini animasyon kapalı yapacaksın. Animasyon kapalı yaparsan direkt girer ama animsyon olmadığı için göze hoş gelmiyor o yuzden ben 0,5 kullanıyorum

Ama siz hepsini deneyin ona gore karar verin. Umarım yardimci olmusumdur iyi gunler :D

Teşekkür ederim. İşime yaradı.

• arkadaşlar yeni gelen güncellemede kilit ekranı whatsapp-sms pencereleri yok mu ? yani kilit ekranını sağa sola kaydırırdık ama şimdi sadece kamera var
  • Merhaba.
    Gm. Discovery 16 gb. cihazım bir süredir sebebsiz yere kendiliğinden açılıp kapanmaya başladı, bazen kendiliğinden kapanıyor ve bir daha hiç açılmıyor.
    Bu durumda güç düğmesine basmakta bir işe yaramıyor. Kapandığını farkettiğimde ancak pili söküp taktıktan sonra telefonu açabiliyorum.
    Bu durum artık gün içinde sıkça oluşmaya başladı, telefonu doğru dürüst kullanamıyorum bile. Bazen bir, bazen birkaç saat aralıklarla sürekli kapanıyor.

Nette biraz araştırma yaptım, aynı sorunu yaşayan pek çok kişi varmış. Yazılımı güncelleyince sorunun düzeleceği bilgisine ulaştım. Şimdi Kitkat 4.4.2 yükledim fakat hiçbir değişiklik yok, hala sürekli kapanmaya devam ediyor. Kimisi ram ı boşalt öyle kullan dedi, ben neredeyse telefonda yüklü programların tamamını kaldırdım, ama hiçbir değişiklik olmadı.

Birçok kişi Telpa yetkili servisin hiçbir şekilde ilgilenmediğini, günlerce oyalayıp sonra aynı şekilde cihazı geri gönderdiklerini, ya da müşteriden para talep ettiklerini ve tüketici hakem heyetine başvurmak zorunda kaldıklarını bildirdi. Bu yüzden, cihazım garanti dahilinde olmasına rağmen teknik servise de göndermeye cesaret edemedim.
    Ne yapacağımı bilmiyorum.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulbudak -- 28 Aralık 2014; 13:51:12 >

• Messengerden bazen bildirim gelmiyor swarmdan öyle tapatalk'dan hiç gelmiyor
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    aynı hatayı bende alıyordum. Üzerindeki sd kartı çıkartıp yeni sd kart takınca sorun kalmadı.
  • ahmet macit kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, deneyeceğim..
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Kartı değiştirdikten sonra telefonu kapatıp tekrar açın.
  • Beyler kitkat sonrası hiç bir hata düzeltmesi gelmedi mi? böyle hatalarla kaldı mı telefon?
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    Gelmez artik,kaldi boyle

4.2 kullaniyorum mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Gelmez artik,kaldi boyle

4.2 kullaniyorum mutluyum

Ya ben zaten kız kardeşime hediye ettim kendime Nexus 5 aldım keyfime diyecek yok ama bu kadar rezalet olmamalı. Bir daha GM asla O zaman KitKat'a geçmemek lazım. Downgrade yapmıştım hatalar düzelince güncellerim diyordum ama bu gidişle asla güncelleyemeyeceğiz. İşin kötüsü de bazı uygulamalar artık JB ile çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.