Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonumu 15 gün önce servise verdim şarj soketi arızası nedeniyle vermeden önce birçok rom yükledim hiç bir problem yaşamadım servisden sonra stabil olan kitkatı yükledim imei kaydım uçtu yedeklemiştim ama yedek programı root istiyor root bulamadım bu stabil kikat a varsa link atarmısınız ayrıca denen böyle oluyor rom yüklediğimde imei nin silinmesi hiç duymadım buralarda
  •  GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Discovery cebimdeyken bu hale gelmiş, garantisi devam ediyor ama garanti bunu kapsamaz diye düşünüyorum

• 4 gb 442 da xposed installer sorununu cozen varmı denemediğim yukleme formatı kalmadı aktıf de gorunuyor ama kırmızı yazı var greenify olmuyor onsuz
  • güncellemeden sonra telefon resmen çöp oldu. Bu ne kardeşim pişman oldum. Telefon tosba hızına dönüştü. Tuş kilidi bazen açıyor bazen açmıyor. Kafasına göre uygulama hatası veriyor. Facebooktan atıyor. menü geçişleri çok yavaş. Batarya bile saçmalamaya başladı.
  • Telefonla aramada rakamlara tıkladığımızda kısayoldan isimlere ulaşıyorduk.Yeni güncellemede isimler doğru çıkmıyor.
  • jellbean e dönün rahatlayın.
  • güncelledim; sorunsuz çalışıyor. çok fark yok ama güzel bir kaç dokunuş var..
    (hız-ram konusunda fark yok gibi geldi bana)
  • Guvenemedigimden bu seferki kitkat guncellemesini yapmadim. Bir daha tovbe gm telefon almam.
  • optimize gerekiyor,ben tekrar jelly beana döndüm..sanırım yeni bir ara güncelleme ile oldukça iyi olacak..
  • Estetik olarak güzel bir güncelleme ama bildirim menüsünde veya akıllı menüde el feneri olmaması eksi yön olmuş.
  • 16 gb lik discovery kullanıcısıyım. Kitkat denen güncellemede belirtilen şarj süresindeki iyileşmedeyi hiç fark edemedim. Menüler arası geçişler çok yavaşladı. Rehberdeki isimleri rakamlar ile tuşlayarak rahatlıkla bulabilirken şimdi güncelleme çoğunu bulamıyor. kısa yol tuşları ile rahatlıkla sesi kesip toplantı moduna geçirirken şimdi karmaşık bir hale sokmuşlar. Telefon adete gaza basınca motoru zayıf arabalar gibi tepkisizleşti. önceki sürümde daha seri stabil çalışmaktaydı. Pişmanım güncellediğime
  • Kitkat ile telefonum hızlandı, eskiden swiftkey bile kasıyordu, bence telefon daha iyi hale geldi, şarj da eskisinden biraz daha iyi
  • serci2001 S kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerinden animasyon sürelerini kısaltırsanız telefon biraz daha rahatlıyor.
  • telefon gözümden düştü kitkattan sonra baskıyla yapılan güncelleme bukadar olur zaten
  • Beyler bende animasyon süreleri en az 1 oluyor kapanmıyor da nasıl yapıyoruz dediklerinizi
  • Elinle aşağıya kaydır,kapatma seçeneği çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Discovery cebimdeyken bu hale gelmiş, garantisi devam ediyor ama garanti bunu kapsamaz diye düşünüyorum

Resimlerde gördüğünüz haldeydi bugün aldım servisten 180 tlye patladı ama gayet güzel olmuş, önceden öyle miydi hatırlamıyorumda yeni ekranda nerden bakarsam bakayım kararma olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 16 Aralık 2014; 16:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zQrba kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, umarım bir daha bi sorun çıkmaz.
    Kaç günde halledip verdiler? Bende de bi beyaz nokta var duruyor ama servise versem mi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Geçmiş olsun, umarım bir daha bi sorun çıkmaz.
    Kaç günde halledip verdiler? Bende de bi beyaz nokta var duruyor ama servise versem mi bilemedim.

Arkadaş 1-2 saate almış ama benim şansıma parça yoktu cumartesi verdim bugün parça gelmiş işte yapıp beni aradılar gittim aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 16 Aralık 2014; 17:14:28 >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Elden teslim edince baya hızlılar demek.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.