Şimdi Ara

GM Discovery Hangi ROM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovey ilk çıktığında büyük bir heyecanla alıp, daha büyük bir heyecanla burakagon imzalı GamerZROM Secret Edition 2.0 TR yi kuranlardanım.
    (Açıkçası bu romu çok beğendim) custom rom kuduktan sonra uygulama deryasına düşüp Rom dün yasını unutmuşum bir döndüm baktım ki MİUi den canvasa note 3ten xperiaya bir sürü ROM çıkmış olduğunu gördüm ama ROMlar hakkındaki farklı yorumlar (çok hızlı, çok yavaş, şu çalışıyor, bu çalışmıyor ) görünce tereddüte düştüm.
    bu yüzden forum.DH nin siz değerli ve tecrübeli kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum.

Benim için önemli olan
    OYUNLARI SIFIR KASMAYLA ÇALIŞTIRAN
    AYNI ANDA BİRÇOK UYGULAMA AÇTIĞIMDA SERİ ÇALIŞAN
    STABİL
    TÜRKÇE bi ROM

GamerZROM Secret Edition 2.0 TR IN ÜSTÜNE ÖNEREBİİLECEĞİNİNZ BİR ROM VARM
    Nexus Edition la ilgili kullannaların yorumlarını özeelikle merak ediyorum

• Şarj konusunda daha iyisini görmedim. Lewa hız konusunda iyi, şarj konusunda orjinalden iyi ama bi nexus değil Nexusu sormuşsun secrettan farkı walkman yok ve asphalt 8 gibileri secreta gplayden yüklenmiyor uygun kodlar olmadığı için. Nexusta nexus kaynağı mı ne varmış ondan.
    S4leri deneme bile, tuşa basıyorsun 5 saniye sonra açılıyor ekran, şarjı da su gibi içiyor. Canvas yüklesen daha uzun gider herhalde şarj, en azından bi hızı olur.
    Şu an miui yükledim şarja taktım, biraz bunu test edicem. En hızlı bu geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 15 Kasım 2013; 21:01:29 >
  • teşk ederim verdiğim bilgiler için. s4 note 3 ler biraz çakma gibi gelmişti zaten sayende emin oldum. miui çok farklı tarzda duruyor hız için yavaş yazan bi kaç kişi var rami çok doldurduğu yönünde eğer öyle değilse miui yi benimde deneyesim var.

ram doldurmak demişken GMD discovery de1 gb romun hep yüzde 50 60 ı dolu bana 500 mb keşke 2 gb olsaydı diye düşünürken arkadaşımın s4 ünde bütün kullanıcı uygulamalarını kapatmama rağmen 1 gb dan fazlası garanti dolu oluyorona kalan da maks 700 800 mb bu durumda aynı anda nekadar çok uygulama açabilirz ki
  • Birden bire niye s4 romları attınız ki bugün s4 + note 3 ile portlanmış romu kurdum gayet akıcı ve pil stock rom gibi gidiyor ha tercih etmeyebilirsin..
    Canvas romu pil yemiyor içiyor en son yükleyeğin rom olsun.Mıuı rom oyunda ve ram de zayıf olabilir yeni çıkan lewa 5 de bence mıuı romdan daha güzel İos tarzı ve stabil güzel..
  • arkadaşlar burdan devam edelim mesajlarınız için teşkler.

http://forum.donanimhaber.com/m_83985309/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.