Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ju3x

Telpaya danışcan sitesinde olabilir...

Hocam cin den fln ucuz yollu lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Valla tlf çin olsun.
    Ama batarya önemli orjinal almanı tavsiye ederim.Zaten 30 tl miş aradığına değmez :)
    Bozarsan sizden aldım dersin hiç yoktan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 24 Eylül 2013; 23:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Valla tlf çin olsun.
    Ama batarya önemli orjinal almanı tavsiye ederim.Zaten 30 tl miş aradığına değmez :)
    Bozarsan sizden aldım dersin hiç yoktan :)

Orjinal batary 30 tl mi ciddimisiniz beles

• Fiyat bomba ayrıca bonus okul kampanyasıyla da birleşiyor. Bir nevi 515 TL Ye geliyor... Telefon zaten bomb...

• tlf nu bir haftadır kullanıyorum. ne bir takılma ne bir donma var ikinci gün güncelledim tlf nu. telefona saydıranlar neyi kıstas alıyorlar acaba. S4 le ıphone nun da bırak farkı olsun. kötüleyenler bu fiyata daha iyisini bulurlarsa alsınlar. şarjı da 2 gün gidiyor ortalama kullanımda evet kamera performansı biraz düşük olabilir o kadar. s3 ü olanlar bile hayran hayran bakıyorlar discoverye. tereddütte kalanlar hic düsünmeden alabilirler. alınca pişman olmayacaklarına inanıyorum.
  • 569 TL Suan Arabulvarda
  • bu ürünü iki gün önce tesadüfen dh 'den öğrendim

araştırdıktan sonra dayanamadım 5 dk önce hepsiburada. com ' dan siyahını sipariş ettim. stokta birkaç tane kalmış. 649 TL / 12 taksit + 75 TL worldpuan + kargo beleş. sonuçta 575 tl ye geliyor ( benim gibi işletmesine kdv mahsubu yaptırabilenler için +99 TL kdv iadesiyle maliyet 476 tl olur )

ikinci eli bile 600 liraya satılıyor halen şaşkınlık içindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Fiyat bomba ayrıca bonus okul kampanyasıyla da birleşiyor. Bir nevi 515 TL Ye geliyor... Telefon zaten bomb...

O dediğiniz nasıl oluyor ? Okul kampanyası ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_80248844/tm.htm

şu linkte bilgiler var ustam...
  • Sağol hocam
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Peki bunu 649 TL' lik cepte uygulamak zor değilmi ? 5 defa alış veriş yapmak lazım.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    ustam şöyle söyleyeyim, ben 3 tane 75 lira ve üzeri alışveriş yapmıştım, 4. sü telefon oldu, bi 75 liralık alışveriş daha yaptığımda okul kampanyasından 50 TL, metro kampanyasından da 117 lira kazanacağım, yani iki kampanya birleşecek, 117+50=167 TL olacak toplamda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMannes -- 25 Eylül 2013; 18:04:34 >
  • hepsi buradaan aldım full jelatinli ve sarj cihazları değişmiş hemen test ettim ölü piksel yok . şu an sarja taktım en az 10 saat sarda kalsın...
  • Lityum iyon pillerde gerek yok. Ni nh donemde gecerliydi o

• @Nikosoft

sizin de mi şarj bu 1a olandan?
     GM  DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ
  • Alışveriş sonrası mesaj geldi mi size, bonusla ilgili veya bankanın bilgilendirmesi vs olarak? Nedense 117 lira bonusum yatmayacak gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

@Nikosoft

sizin de mi şarj bu 1a olandan?
     GM  DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ

evet birebir aynı elimde samsung data kablosu vardı onu kullanacam yumusacık girip çıkıyor, gelen kabloya gelirsek pis plastik kokuyor ve sert olduğu için ileride sarj girişini zorlar ve istenmeyen sebebler doğurabilir. genel olarak telefondan memnunum bildirim çubuğunu tek tık ile düzeltirerse güzel olur ve bildiğimiz görev yöneticisini androiddeki gibi yaparlarsa super olur..

sarj cihazı konusunda sanırım samsung sarj cihazını kullanacam
    telefon gelince güncelledim türkçe krakter sorunlarını düzeltmişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 25 Eylül 2013; 22:15:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: learner

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

s3 almayı düşünüyorum bu telefonu fazla araştırmadım ama general mobile olması beni düşündürüyor. flash desteği var mı internet performansı nasıl? ofis dosyalarını açabiliyor mu ?

Flash kurulu olarak gelmiyor fakat sonradan sen kurabiliyorsun. Bende sorunsuz çalışıyor. İnternet performansı bana göre çok iyi. Ama başka bir telefonla karşılaştırma yapmadım. Ofis dosyalrını açacak olan sonuçta bir programdır, onuda sonradan yükleyebilirsin. Fakat zaten bir ofis programı kurulu olarak geliyor. İşini görür. Cihazın içerisinde sistem güncelleme yapması için bir uygulama mevcut.

Hocam flas nereden yukleniyor.

• Carbon Fiber kullanıcısına yanıt
    neden 75 TL Bonusu yatırmayacaklarmı ? Nasıl mesaj geldi size ?
  • Çıktığı zaman 475 e görmüştüm ulan dedim acaba s3 ü satıp 2 tane alıp bir tanesini de kıza mı versem dedim ama 5-6 sene önce yakın arkadaşımın g.m ile mahkemelik olduğu günler aklıma geldi vazgeçmiştim, şimdi 600 e yaklaşmış.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.