Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle bişey mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Telefondan sroreoid e girin orada mevcut hocam

• Kozyatağı ile imesdeki mağzaları aradım telefon kalmamış stoklarında ne zaman gelceğide belli değilmiş
  • Ankarada herhangi bir mağazada ayırtma imkanı olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açıklama yaparsan bu bilgiden herkes yararlansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

Netsiz radio ariyorum.bi isim verebilirmisiniz.

internetiniz açıkken menüdeki StoreOID'e giriyorsunuz. Oradan radyo programını kuruyorsunuz. İnternetsiz Radyo programınız hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 22 Eylül 2013; 17:02:08 >
  • Cihazda radyo chipi var. Sadece program bilerek yuklenmemis. Trt payi odememek icin. Gayette mantikli. Stereoid markette radyo yazilimi var indirip kuruyorsunuz okadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Film icinden çıkıyor hocam

bu film nasıl takılıyor lanet olsun dedim

ekran leş gibioldu hava baloncuğu oldu

kredi kartı ile üstündeki talimata göre yapmaya çalıştım ama hiç olmadı
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    TLF cular süper takıyor :)
    Bende 3 tane öldürdüm :)
    4. artık tlfcuya taktırdım...

NOT: kendimi çok becerikli görürüm bide :)
  • JeFFreY.JeY kullanıcısına yanıt
    10 numaraymışşş...
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Bide linkini rica etcem yazdım yazdım bulamadım...
  • ben önce taktım filmi arkadaşlar tüm baloncuk oldu sonra elime 2 parça bant aldım bantın bitanesiyle filmi kaldırdım ikinci bantla toz tanelerini aldım böyle bir film yapıştırma yok :D sanki orjinal fabrika çıkışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: scinar

ben önce taktım filmi arkadaşlar tüm baloncuk oldu sonra elime 2 parça bant aldım bantın bitanesiyle filmi kaldırdım ikinci bantla toz tanelerini aldım böyle bir film yapıştırma yok :D sanki orjinal fabrika çıkışı

Aynen bende öyle yaptım. Ekranda film olduğunu anlayamazsın
  • bunun hafiza karti yokmu paketten cikmiyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 23 Eylül 2013; 14:47:39 >
  • Telefonun paketi içinde hafıza kartı yok. Paket içinde; Telefon, şarj adaptörü, data kablosu, kulaklık, bir de ekran filmi var.
  • s3 almayı düşünüyorum bu telefonu fazla araştırmadım ama general mobile olması beni düşündürüyor. flash desteği var mı internet performansı nasıl? ofis dosyalarını açabiliyor mu ?
  • güncellemeleri alıyor mu bu cihaz
  • Yahu, şunu ne zaman anlayacaksınız? Eski bir Xperia Neo kullanıcısı olarak söylüyorum, düzenli güncelleme yayınlanması tamam iyi birşey ancak öncelikle telefonun o güncellemeyi kaldıracak güçte olacak. Donanımı iyi olsun, güncellenmesin, ben ona ayrı mod da kurarım, sadece root yapıp bir iki eklemeyle kendi keyfime göre bir hale de getiririm.
  • 2 hafta önce elime ulaşan hızlı aldan aldığım discovery ile 100 tl yüklenmesi gereken word puanın 200 tl yüklemesi ve o puanları çatır çatır yemenin haklı gururunu yaşıyorum

şunuda belirteyim telefon 450ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 24 Eylül 2013; 1:22:49 >
  • Zaten hızlıal dan alan TLF nu gömü bulmuş gibi oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.