Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alalı 1 hafta oldu şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.tek sorunum (ki onu sorun olarak görmüyorum) telefonu cebimdeyken ve radyo dinlerken vücut hareketinden olsa gerek swich te temazsızlık olabiliyor ve radyo kesiliyor. bu da bnm için rahatsız edici bişey değil. zaten yolda radyo dinlemem nadirdir benim. onu dışında canavar gibi telefon.. bi sıkıntım olmadı... :)
  • Ser_Tar kullanıcısına yanıt
    android markette died pixel uygulaması var hemen indirip kontrıol edebilirsin ama satın almadan genellikle açtırmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Sık sık telefon değiştiren bir kişi değilim . htc wildfire s telefonum artık miadını doldurdu.Kamera,internet ve navigasyonu çok sık kullanıyorum.GMD yi almak düşüncesindeyim...Bunca süredir kullanan arkadaşlar, olumlu olumsuz eleştiri yapar mısınız?

tlf u tr ye ilk sokan eleman ile tanistim

kendisi her ay tlf degistiren birisi durumu anlattim 525 tl ye gelcek dedim o fiyata o tlf kacirma dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Hızlıal ağustos kampanyasında 475 e herkes aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armo07

bence telefonun düşmesi 8 gb yada 16 gd modelinin piyasaya sürülmesi lazım.

Gerek yok bence.
    Hafıza kartınada uygulama kurulabiliyor.
    Diğer tlf gibi illa tlf hafızasına kurman gerekmiyor.
    Maliyet kısmak için bi neden daha :)
  • Hepsi buradadan adınıza 570 tl alabilirim
    ücreti hesabıma geçtimi işlemı kendı hesabımdan yapar
    adınıza kargolanır?
    ankara içi elden teslimde ederim(kapora almak şartı ile)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun... bir sorum beğenmediğiniz memnun kalmadığınız bir yanı bir özelliği var mı telefonun? yeni alacak olanlar hani en azından bilelim de ona göre alalım?

Hocam bende s2 hanimda iphone5 kizda galaxy mini var. Ben s2 yi kizima verecektim o bunu secti bize yine s2 kaldi. O ne ya filan demedi cok begendi. En cok sikayet wifi den duydum da, wifisi bizim evde ipad den daha guclu cekiyir. Kamera cok iyi degil ama kotu de degil 5 mp ayarinda. Bugun basarsoftun nlife navigasyon programini kurdum, gun isiginda ekran tatmin ediciydi,garmine yakindi ekran

5mp ayarında ne demek ? bilmiyorsunuz bari yanlış örnekler verip durmayın . 8 mp lik bir cihazın kamerası kötü olduğunda bunun eşleniği 5 ya da 3.2 mp demek DEĞİLDİR HİÇ BİR ZAMAN .

evet hakkıyla 3.2 5mp çeken kameralar yalandan 8 çekenden kat kat daha iyidir.

sony ericsson un eski telefonlarının kameralarına bi bak istersen ...

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Millet 532 ye alırken neden senden alsın komedi :)
  • Vallahi arkadaşlar kendimde var ,
    kardeşime aldım,
    kayınvalide ve kayınpedere aldım,
    bir iş arkadaşıma aldım,
    aynı yerde çalıştığım müdürüme aldım,
    bugün da HB'den başka bir arkadaşıma aldım.
    Hepsi allah razı olsun diyor. Bu fiyata bu kalite diyor.
  • micro sd kart olarak ne önerirsiniz
  • Bu fiyat aralığında daha iyisi yok gerçekten. Cihaz alanları ana konuya bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Millet 532 ye alırken neden senden alsın komedi :)

Komedilik bir durum yok
    532 tl ye alan aldı bu saatten sonra bulabılende alabilir sevinirim dogrusu
    şu anda ürün 599 la 649 tl arası satılıyor

ben 570 tl alabilecegımı söyledım işine gelen iletışıme geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

micro sd kart olarak ne önerirsiniz

class 10

• metrodan bugün teslim aldım geçen hafta perşembe satıs sözleşmesiyle almıştım. aradılar bayrampaşa metrodan gittim aldım tlf nu orda açtım ekranın alt kısmında sadece acık renklerde belli olan koyu renklerde belli olmayan bir ölü pixel var. satış sözleşmesinde ürünü ayıpsız ve hasarsız şekilde aldım yazısını isim soyisim yazıp imzaladım. suan eve geldim pixel testte de görünüyor. suan sadece wifi actım programı yüklemek icin sim kartta takmadım. sizce ne yapmalıyım. cok rahatsız etmiyor ama gözümüz oraya kayıyor. yorumlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar istanbul içinde bildiğiniz stokta discovery bulunan metro şubesi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsncnsn

Arkadaşlar istanbul içinde bildiğiniz stokta discovery bulunan metro şubesi var mı?

Umraniye metroda oglen 3 tane vardi.1 tanesinin kutusunun jelatini yirtikti..

• Metro'ya soruyoruz yok, şu gün gelecek, Kipa'ya soruyoruz yok, şu gün gelecek. İşyerinden üç arkadaş yetti deyip bir bilişim mağazasından birer tane aldık, indirimlerden yararlanamadığımıza hiç pişman değiliz. İndirimli bulursanız tabii ki kaçırmayın ama bulamıyorsanız da gidip normal fiyatıyla alın yahu, indirimsiz fiyatı bile eşdeğer büyük markalı telefonlara göre yine oldukça ucuz sayılır. Koruma bandını taktıralım diye girdiğimiz köşedeki küçük telefoncunun standında bile kutu kutu Discovery diziliydi bugün, almayanı dövüyorlar, o derece
  • vatan'da tamıtamına 278 TL indirim var...
    Vatan, tatatatatannnnn..
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/general-mobile-gm_discovery_blk-general-mobile-discovery-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=68513
    927 Tl değil, sadece 649 TL....
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanboys

metrodan bugün teslim aldım geçen hafta perşembe satıs sözleşmesiyle almıştım. aradılar bayrampaşa metrodan gittim aldım tlf nu orda açtım ekranın alt kısmında sadece acık renklerde belli olan koyu renklerde belli olmayan bir ölü pixel var. satış sözleşmesinde ürünü ayıpsız ve hasarsız şekilde aldım yazısını isim soyisim yazıp imzaladım. suan eve geldim pixel testte de görünüyor. suan sadece wifi actım programı yüklemek icin sim kartta takmadım. sizce ne yapmalıyım. cok rahatsız etmiyor ama gözümüz oraya kayıyor. yorumlarınızı bekliyorum.

satış sözleşmesinde ürünü ayıpsız ve hasarsız şekilde aldım yazısını isim soyisim yazıp imzaladım

diye yazmışşın yapacak birşey yok .Ufak birşey için canınızı sıkmayın.Temayı koyu kullanın gözünüzde görmez

• şu bildiğimiz metro markette mi var o indirim ve bonus yani şu toptancı marketi olan http://www.metro-tr.com/public/anasayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım67 -- 19 Eylül 2013; 23:25:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.