Şimdi Ara

GM DISCOVERY METRO BOMBA FİYAT KAMPANYA BİTTİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
15
Favori
42.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eş dost ara sor çevre illerdeki :)
    Yapcak bişi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghosttx

Umarım alan arkadaşlar kampanya detaylarına dikkat etmişlerdirde bonusları yalan olmaz. Alacak arkadaşlarda dikkat etsinler.

Kampanya linki

Kampanya katılmak için TEKNO yazıp; Garanti Bonus 3340'a, Deniz Bonus 3280'e, TEB Bonus 4616'ya, Şeker Bonus 7353'e, ING Bonus 2205'e, Burgan Bonus 8222'ye, Tekstilbank Bonus kart son 6 haneyle 05327524404'e sms gönderilmelidir.

Abank ve PTT Bonus'a sms gerekmemektedir.

Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç için EVET TEKNO yazıp, kart son 6 haneyle 3340'a sms gönderildikten sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

İşlemler Garanti Bankası pos'unda geçmelidir.

Kampanya dahilinde seçili teknoloji ürünlerinde peşin fiyatına 12 taksit yapılacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve en fazla 1 kere yararlanabilir.

Her müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilir.

Flexi ile 2. katılımla ekstradan 200 TL daha kazanılabilir.

İşlemler Garanti Bankası pos'unda geçmelidir.

garanti pos her metroda mevcut mu , bu şekilde postan geçileceğini bilmiyordum ne demek tam olarak bu ??

• mc_50cent M kullanıcısına yanıt
    Sen rahat ol seni uyarır metro çalışanı.
    Cin müşteriler eğitimini şimdiye kadar vermiştir :)
  • Mesela ben alırken kasadaki postan geçirmediler, farklı bir pos makinası getirdiler, bundan geçmesi gerekiyor kampanya için dediler.
  • Örneğin Metro Güneşli deki telefon satışında direk telefon aldığımız yerde kasadan işlem yapılıyordu. Hatta stand görevlisi telefon mesajından tutun, kartımın GS Bonus olması nedeniyle kampanyaya dahil olup olmadığımı dahi incelemişti... ))))) POS cihazı olayına hayli hayli dikkat etmişlerdir))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

bu arada yerimi bilmiyorum ama 12 taksitle 599 lira fiyattan kipa da 6-19 eylül tarihleri arasında satışa girmiş

acaba siyah rengi olacakmı stoklarda?

ben siyah olandan aldım

• Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun... bir sorum beğenmediğiniz memnun kalmadığınız bir yanı bir özelliği var mı telefonun? yeni alacak olanlar hani en azından bilelim de ona göre alalım?
  • valla 5 gün önce izmit metrodan son telefonu ben aldım.biri ayırtmış saat 16.00 da gelip alcam diye.bende oradaydım reklamı görünce 'nasıl bi şeymiş diye inceledim hoşuma gitti bonusta vardı zaten.sarın dedim,aldım telefonu.satıştaki görevli saatine baktı ''abi ayırtmıştı biri ama ama gelmedi saat de 16.10 du.neyse aldık telefonu verdik bizim ergen kızımıza çıktık.evde biraz daha inceledim.kesinlikle parasını fazlasıyla hakkeden bir ürün.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun... bir sorum beğenmediğiniz memnun kalmadığınız bir yanı bir özelliği var mı telefonun? yeni alacak olanlar hani en azından bilelim de ona göre alalım?

Hocam bende s2 hanimda iphone5 kizda galaxy mini var. Ben s2 yi kizima verecektim o bunu secti bize yine s2 kaldi. O ne ya filan demedi cok begendi. En cok sikayet wifi den duydum da, wifisi bizim evde ipad den daha guclu cekiyir. Kamera cok iyi degil ama kotu de degil 5 mp ayarinda. Bugun basarsoftun nlife navigasyon programini kurdum, gun isiginda ekran tatmin ediciydi,garmine yakindi ekran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 den iyimi bu tel. Birde büyükmü.

• Bursada ki metrolarda ( küçük sanayi ve terminal yolu üzerindeki) gmd var mi acaba? Bilen varsa hangi renkleri olduğunu ve ing bank ile çekim yapılabiliyor mu? bildirirse sevinirim

Teşekkürlerr, yarın bursaya çocuğumu doktora götüreceğim bandırma dan, gitmişken gmd alayım dedim... Takasla elden de alabilirim satan varsa, atrix cihazımvar daha 6 aylık...

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun... bir sorum beğenmediğiniz memnun kalmadığınız bir yanı bir özelliği var mı telefonun? yeni alacak olanlar hani en azından bilelim de ona göre alalım?

Hocam bende s2 hanimda iphone5 kizda galaxy mini var. Ben s2 yi kizima verecektim o bunu secti bize yine s2 kaldi. O ne ya filan demedi cok begendi. En cok sikayet wifi den duydum da, wifisi bizim evde ipad den daha guclu cekiyir. Kamera cok iyi degil ama kotu de degil 5 mp ayarinda. Bugun basarsoftun nlife navigasyon programini kurdum, gun isiginda ekran tatmin ediciydi,garmine yakindi ekran

5mp ayarında ne demek ? bilmiyorsunuz bari yanlış örnekler verip durmayın . 8 mp lik bir cihazın kamerası kötü olduğunda bunun eşleniği 5 ya da 3.2 mp demek DEĞİLDİR HİÇ BİR ZAMAN .

• Hedefim 500 ve altı.

Madem zamanında 500 lira altında maliyetle (puanla falan) satılmış, 500'den 1 kuruş fazla vermem. Daha uygun telefon çıkacaktır. Nasıl ki bir zamanlar Atrix furyası vardı. Şimdi kimse yüzüne bakmıyor. (Atrix almıştım. Kullanıyorum. Güzel telefon.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Hedefim 500 ve altı.

Madem zamanında 500 lira altında maliyetle (puanla falan) satılmış, 500'den 1 kuruş fazla vermem. Daha uygun telefon çıkacaktır. Nasıl ki bir zamanlar Atrix furyası vardı. Şimdi kimse yüzüne bakmıyor. (Atrix almıştım. Kullanıyorum. Güzel telefon.)

Şuan en iyi fiyatta %18 puanla Metronun kampanyası 532 (+117 Bonus)
    Doğrudur 475 e kadar alan oldu tlf nu...
    1 sene beklicen daha iyisini alcan o zaman :)
    Gelir gelir bekle sen.
    TLF piyasa tlf nu oldu.
    HD ekran F/P ürünü daha yeni Ağustosta 50 zam geldi.
    Düşer mi şansına artık :)

Yada başka acıdan düşünürsen 50 tl için beklemem bu keyfi yaşarım, ne kendime eziyet etcem demekte bi fikir :)
    Sıkma yani tatlı canını 50 tl için beklerimciler kervanına senide yazalım :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 19 Eylül 2013; 2:36:44 >

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Lensi kötü dicektin yada yazılım dimi :)
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Aynı boyutta gibi.
    S3 daha iyi tabii.
    Ama bu F/P ürünü.

S3 1000 Tl diyelim
    GM 532 Tl işte...

Malzeme kalitesi S3 ün daha iyi ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Hedefim 500 ve altı.

Şuan en iyi fiyatta %18 puanla Metronun kampanyası 532 (+117 Bonus)
    Doğrudur 475 e kadar alan oldu tlf nu...
    1 sene beklicen daha iyisini alcan o zaman :)
    Gelir gelir bekle sen.
    TLF piyasa tlf nu oldu.
    HD ekran F/P ürünü daha yeni Ağustosta 50 zam geldi.
    Düşer mi şansına artık :)

Yada başka acıdan düşünürsen 50 tl için beklemem bu keyfi yaşarım, ne kendime eziyet etcem demekte bi fikir :)
    Sıkma yani tatlı canını 50 tl için beklerimciler kervanına senide yazalım :

475-500 tl arası düstügünü hiç hatırlamıyorum.

• kampanya takip
  • Sık sık telefon değiştiren bir kişi değilim . htc wildfire s telefonum artık miadını doldurdu.Kamera,internet ve navigasyonu çok sık kullanıyorum.GMD yi almak düşüncesindeyim...Bunca süredir kullanan arkadaşlar, olumlu olumsuz eleştiri yapar mısınız?
  • bence telefonun düşmesi 8 gb yada 16 gd modelinin piyasaya sürülmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.